- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.561
Yaaa öyle mi Rabbim sağlıkla nasıp etsin inşallah iyi yapmışsınız moral olur. Ben şuan esimede soylemedim beklemedeyimValla canım bende iki defa kürtaj oldum bir yanım çok korkuyor kendime moral veriyorum Ağustos anne grubuna katıldım ondan sonra bu herkesin mesajı.altinda.kac haftalık olduğu yazıyor ya çok özendim bende yaptım kendime moral vermek için benimde şuna kimse bilmiyor iki ay soylemicem kendi kendime moral veriyorum dua edelim inşallah sağlıklı olsunlarkimyasal dan sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok
Seni bulabılene aşk olsun zatenİyiyim canım sen nasılsın ? Aynen çok uğrayamıyorum biraz da bilerek uğramıyorum burda araştırıp okudukça stres oluyorum ama uzaktan da takip ediyorum topiğisen daha regl olmadın heralde değil mi ?
Yapıcam bitanem yeniden test bile aldımOlabılır kuzum 19 günde olmaz sa sakın bırakma test yapmayı sonuna kadar dene
Süpersin senYapıcam bitanem yeniden test bile aldım
Aaa diyene bakkkSeni bulabılene aşk olsun zaten
Bende özledim seni mervişimmmmAaa diyene bakkkbebeğim denk gelemiyoruz ya özledimm
Sen bu ay hamişsin bak görrBende özledim seni mervişimmmmben düştüm kendi derdime artık 4 ay oldu topiği kapatıcam ve burdan hamiş çıkmam lazım kendi halimde takılıyorum
Ay inşallah kuzumSen bu ay hamişsin bak görrhatta belki de ikizler gelir kızz belli mi olurrr
Eveet bebişimm
Nabersin şekerimEveet bebişimm
İyiyim kuzuşumm sen nasılsıınNabersin şekerim
Evet canim aynen devam. Faktor V var bende
İyim kuzum ben yaaa geldi demek kuzumİyiyim kuzuşumm sen nasılsıın
Bugün adet oldum been ama ocak olmadığından zümrüdüm güncelle diyemiyorum bir tık üzgünüm
No no noo sensiz ayak basamam başka topiklereeİyim kuzum ben yaaa geldi demek kuzumbır sonrakı aya kısmetse Evett attık ekleyemiyorum ama kızlar yeni topik açmışlar oraya bakabilirsin.
Bende pai 4g-5g heterezigot çıkmıştı ama önemli değil dediler bende yarın iğne mi başlasam diye düşünüyorumEvet canim aynen devam. Faktor V var bende
CanımsınnnnnNo no noo sensiz ayak basamam başka topikleree
Kafa dagitmaya çalışıyorum işte moral için bende kimse bilmiyor kandan sonra söyleyeceğim eşim testlere inanmıyorYaaa öyle mi Rabbim sağlıkla nasıp etsin inşallah iyi yapmışsınız moral olur. Ben şuan esimede soylemedim beklemedeyim