- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.481
Merhaba gebelik paylasmissiniz hayırlı olsun üzerinden zaman geçmiş .. acaba kullandığınız belirli vitaminler var mıydı? Bende Amh düşüklüğü var tavsiyelerinize ihtiyacım varGören gözlerinizi öpeyim
Canım okuduğun ismi azam duasını atar mısın ?Ay tövbe bismillah okurken hiç başıma gelmedi kuzum benim bakarken yaşamıştım ama korkma kötü bir şey değil
Bu arada ismi Azam duası ya günde 11 kere yada 110 kere okunması lazım
Hayır kuzum aslan burcu bir bebiş geliyor ben çok severim aslanlarıŞimdi öylemi oluyor temmuz degilmi
Canım benim o ay gebelik oluşmadı testler yanılttı beni maalesefMerhaba gebelik paylasmissiniz hayırlı olsun üzerinden zaman geçmiş .. acaba kullandığınız belirli vitaminler var mıydı? Bende Amh düşüklüğü var tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ayyy evet yaHayır kuzum aslan burcu bir bebiş geliyor ben çok severim aslanları
Buyur canım bunu her gün 00:00dan sonra 11 kere yada 110 kere okuyabilirsin birde hacet namazıyla tevessül duasını okumuştumCanım okuduğun ismi azam duasını atar mısın ?
13 betayla gittim ben gruba
Bende okudum bir kere ve sonrasında duş etttim ben akşam ve yatsı namazin arasında okudumBuyur canım bunu her gün 00:00dan sonra 11 kere yada 110 kere okuyabilirsin birde hacet namazıyla tevessül duasını okumuştum
Böyleydi aldılar kız koşş gel seni her türlü kabul ederlerBenim betanyuksek o zamn senin erken gebelik hafif çizgi gördün benim adete üç gün kala belli net benim beta yüksek o zaman benide alsınlar o zaman
Ben gece okunması gerektiğini duymuştum o yüzden 12den sonra okudum canım fark eder mi bilmiyorum kiBende okudum bir kere ve sonrasında duş etttim ben akşam ve yatsı namazin arasında okudum
Benimki daha belirgin kız acaba beta kaç ya benimBöyleydi aldılar kız koşş gel seni her türlü kabul ederler
Artmıştır düne göre 40-50 civarı olabilirBenimki daha belirgin kız acaba beta kaç ya benimgeliyorum geliyorum
Bende namazımin üstünde okudum vallahi akşam namzi kıldım okudum sonra yatsı namazını kıldımBen gece okunması gerektiğini duymuştum o yüzden 12den sonra okudum canım fark eder mi bilmiyorum ki
İnşallahArtmıştır düne göre 40-50 civarı olabilir
Evet geçrekten öyle okudukca okuyası geliyor insanın. Bende gece okudumGerçekten okurken içim huzur doluyordu benim alışkanlık yapmıştı artık hergün 12den sonra okuyordum gece okunması lazım bu arada
Allah'ım kabul etmiş demek ki fark etmiyorBende namazımin üstünde okudum vallahi akşam namzi kıldım okudum sonra yatsı namazını kıldım
Aminn Allah razı olsun rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlatEvet geçrekten öyle okudukca okuyası geliyor insanın. Bende gece okudumbu arada tebrik ederiim sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Aynen canım Allah kulunu geri çevirmez elbet duamız kabul olurAllah'ım kabul etmiş demek ki fark etmiyor
Aaaa benim okuduğum bu değil amaBuyur canım bunu her gün 00:00dan sonra 11 kere yada 110 kere okuyabilirsin birde hacet namazıyla tevessül duasını okumuştum
İnşallah öyledir hafif adet sancım da var pek umutlu değilimBelki çok başında yakaladın adetin gecikirse tekrar test yap bence