- 15 Ekim 2023
- 60
- 34
- 34
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.281
Beni de görebilir misiniz lütfen çok sevinciemMerhaba hanımlar. Bata 10 gün var. Ama bi baş dönmesi mide bulantısı kusma tiksinme mevcut iki gündğr. Artık boş yere heveslenmekte yordu ama böyle erken bir dönemde belirti yaşayan var mı ya
ne güzel valla erkekte bitiyor iş birazdaa benimki her konuda böyle ya kimseyi kırmak üzmek istemez bu huyundan nefret ediyorum çünkü insanlar bu durumu kullanıyor gerçi biraz düzeltmeye başladım laf söyleye söyleye ama tamamen geçiremedim bu huyunuBenim eşim çok net ve katı o konularda o benden beter yanibirinin yüzünü yumusak gormeyizversinler Allah kolaylık versin bacım. Ay ben yatılı da sevmiyorum. Tüm yorganlarim ve yastıkların yikanabilir ne olur ne olmaz diye. Ben kendim bir kere yatılı gitmek zorunda kaldım kayinvalideme, vertigo atağı gecirmistim eşim de işe gidince bir yere düşer kalırım diye guvenemeyip annesine bırakmıştı beni. Kadıncagiz da beni hamile sanmıştı ahahaha hiç çocuk yoktu o zaman aklımızda da sinirlenmistim. Ay ben bir sıkıldım akşam eşim geldi kalk eve gidek dedim ya bu ne içim öldü düsersem de evimde düşeyim dedim.
Yok o gelemiyor pek bi geçen geldi bir gün kaldı daha da gelemez uzun bir süreKaynana mı
Yok o gelemiyor pek bi geçen geldi bir gün kaldı daha da gelemez uzun bir süre
Görümcemgillerrr geldi bu sefer
Bu kadar kısa sürede belirti olmaz ki canım belirtileriler yoğunlukla 6 haftada falan başlıyor benim önceki gebeliğim ikizdi onda bile 6dan sonra başladı hani ikiz olunca belirtiler daha yoğun yaşanırmış ya. Bence piskolojik seninki kendini dinleme başka meşkale bul kendine ama inşallah seninki erken belirti vermiştirde mucizen seninledirBeni de görebilir misiniz lütfen çok sevinciem
8 aydır bekliyorumBu kadar kısa sürede belirti olmaz ki canım belirtileriler yoğunlukla 6 haftada falan başlıyor benim önceki gebeliğim ikizdi onda bile 6dan sonra başladı hani ikiz olunca belirtiler daha yoğun yaşanırmış ya. Bence piskolojik seninki kendini dinleme başka meşkale bul kendine ama inşallah seninki erken belirti vermiştirde mucizen seninledir
Ben adetden üç gün önce test yapmıştım tek elle tutulur belirtim aşırı bir kasık batması oluyordu daha hiç böyle bişey yaşamamıştım şüphelenip test yapmıştım ikiside kıpkırmızıydı o ara acaba ikiz mi dedim şüphelendim sonra gerçektende ikizmiş. Gerçi erken doğumla kaybetdim ama olsun bunada şükür8 aydır bekliyorumbakalım nasip artık siz ne zaman öğrendiniz peki
2 sanırım cnmBugün kaçıncı gün çatlamadan sonra ?
Ahahaha tahmin ettim bileceğini başka kim olabilir zatenn2 seçeneğim o olucaktıgörümce görümce görmeyim seni ömrümce
Bende 10 ay önce aynı durumu yaşadım. 21 haftalık gebeliğim erken doğumla sonuçlandıBen adetden üç gün önce test yapmıştım tek elle tutulur belirtim aşırı bir kasık batması oluyordu daha hiç böyle bişey yaşamamıştım şüphelenip test yapmıştım ikiside kıpkırmızıydı o ara acaba ikiz mi dedim şüphelendim sonra gerçektende ikizmiş. Gerçi erken doğumla kaybetdim ama olsun bunada şükür
Yaaa ne güzel anı hep bak bunlarBende de var 5-6 tane test kuzum ilk testim prodoctordu sakladım onu da
Hahha uyuma alıştır kendini kolik olursa uyuyamıyosun çünküüüüBurda 6 oluyo ben o saate uyuyorum ama sen etiket yap bak unutma
Hatırlatma bunlar iyi günlerim.Hahha uyuma alıştır kendini kolik olursa uyuyamıyosun çünküüüü
Doktor işini naptın aşkım senAhahaha tahmin ettim bileceğini başka kim olabilir zatenn
Ben yapmamak için gebelikk testi almadımm beybii bakalım ne zamana kadarr dayanabilceemYapmayin desen de adete 1 hafta kala teste baslayacak en az 10 kisi taniyorum bu gruptakisi kendinden bilir isi @Merveeee57 benaroz B bernaad
Yapmayin desen de adete 1 hafta kala teste baslayacak en az 10 kisi taniyorum bu gruptakisi kendinden bilir isi @Merveeee57 benaroz B bernaad
Ayy nolsun kuşum iste bildigin gibi bi haftayi daha bitirdikHuhuuuu naber bebekkk
Hem de ne batak oBeni test batağına Merve düşürdü. Hamileydim de ona rağmen elimde ne kadar test varsa harcadım (10 tane kadar)
Cok iyi dayaniyorsunuzAy sağol kuzucum yaa gerçekten nefretlik
Ahahhaa ilişkiden sonra başlamadığımıza şükredelim bebişim