💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bu benim kontrol testimdi kuzum regl günü yaptıgimi cektiysem atayım buraya. Regl öncesi biraz dandik cikariyor da bu test regl günü çıkarır bence hadi kız yapiver nolur. Zumruduanka96 Zumruduanka96 da bende rahatlayalim😅😅 sende rahatla 🙏🙏 hadi Nil bebek gelecek inşallah 🙏🙏😍

Eklentiler

• IMG_20231026_162555.jpg
    IMG_20231026_162555.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba hanımlar. Bata 10 gün var. Ama bi baş dönmesi mide bulantısı kusma tiksinme mevcut iki gündğr. Artık boş yere heveslenmekte yordu ama böyle erken bir dönemde belirti yaşayan var mı ya 🥹

Bu benim kontrol testimdi kuzum regl günü yaptıgimi cektiysem atayım buraya. Regl öncesi biraz dandik cikariyor da bu test regl günü çıkarır bence hadi kız yapiver nolur. Zumruduanka96 Zumruduanka96 da bende rahatlayalim😅😅 sende rahatla 🙏🙏 hadi Nil bebek gelecek inşallah 🙏🙏😍
Aşkım var olunca adet günü de yapsan bi hafta geçince de yapsan çıkıyo bak ne güzel 🧿🧿🧿 41 kere maşallah nazarımız değmesin ben 14 nisan 2020 testimi saklıyorum hiç de atamam herhalde ilk göz ağrım iki çizgi hiç silinmiyo sende ömrün boyunca sakla ❤

Söz seni de etiketlicem ❤ bu arada bişey duydum ben doğum anında kiöe dua edersen bebeği olsun diye hamile kalınıyomuş batıl ama cevremde bikaç kişiden duydum ben olmazsa artık doğumun gelince dua ediver bana ama kaybolma biyere olur mu 😂😍
İnşallah o zamana kalmaz kuzum bebek haberini alırız. Ama olursa bebiş bekleyen kadinlar olursa doğum anında dua ederim inşallah. 🙏🙏Annemde öyle derdi, o da bebeği olmayanlara bebek, bebeklere sağlık bize de sağlık dilemiş hep doğum sırasında 😍

Aşkım var olunca adet günü de yapsan bi hafta geçince de yapsan çıkıyo bak ne güzel 🧿🧿🧿 41 kere maşallah nazarımız değmesin ben 14 nisan 2020 testimi saklıyorum hiç de atamam herhalde ilk göz ağrım iki çizgi hiç silinmiyo sende ömrün boyunca sakla ❤
Bende de var 5-6 tane test kuzum ilk testim prodoctordu sakladım onu da 😍❤️

X