- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.241
Beni test batağına Merve düşürdü. Hamileydim de ona rağmen elimde ne kadar test varsa harcadım (10 tane kadar)Yapmayin desen de adete 1 hafta kala teste baslayacak en az 10 kisi taniyorum bu gruptakisi kendinden bilir isi @Merveeee57 @benaroz @bernaad
Sinüzite yatıp kalkıp şükredeyim kulak berbat bişeymiş beynim yanık 2 gündür zil sesi duyuyorum sağ kulaktaGeçmiş olsun kuzum ay o sinüzit ilket bişey bendede varsenin güncel sat bat alayım kuzum
Bebegem sen nerdesin yaaSen hişt hişttttt
Kız yapsanaaaaaSinüzite yatıp kalkıp şükredeyim kulak berbat bişeymiş beynim yanık 2 gündür zil sesi duyuyorum sağ kulaktaaşkım tablodaki aynı sat 13 ekim mi ne bat 4 kasım gelmedi daha test yapmıyorum kulağımın acısından salladım yani
Ben burdayım sabah beri çırpınıyorum kimseler yokBebegem sen nerdesin yaayüzünü gören cennetlik
Aaa yapmıcam kesin kararlıyım geçen ay söz verdim kendimeKız yapsanaaaaa1 gün geçmiş bileee aaaaa
Ben sabahları karga kahvaltısıni yapmadan dilkiyorum ayağa. Gece de çok duramıyorum bacım hemen uykum geliyor. Senle de aramızda timezone farkı var. Denk gelemiyoruz artıkBen burdayım sabah beri çırpınıyorum kimseler yok
Doğru evet saat farkımızda var olsun ben yakalarım seni buralardaBen sabahları karga kahvaltısıni yapmadan dilkiyorum ayağa. Gece de çok duramıyorum bacım hemen uykum geliyor. Senle de aramızda timezone farkı var. Denk gelemiyoruz artık
Noooononınooo olmazzzz bana bunu yapamazsınAaa yapmıcam kesin kararlıyım geçen ay söz verdim kendimebir hafta vakti var
Bugun öğleden sonra sol kasık tarafında bi seyirme oldu geçti acabaaaa regl belirtisi miiiiyyydddiiiiNoooononınooo olmazzzz bana bunu yapamazsın
Sende kesin test vardır hadi çişşşşş çişşşşşBugun öğleden sonra sol kasık tarafında bi seyirme oldu geçti acabaaaa regl belirtisi miiiiyyydddiiii
Valla bak adımı bile değiştirdim geçen ay reglden sonra oğlumun adı Aras kızım olursa Nil koymak isterim Allahım nasip ederse inşallah totem yaptım bu ay artık öyle ilerlicemNoooononınooo olmazzzz bana bunu yapamazsın
Kız sen cok fenasın çekmcem de 3-4 tane var freely erken gebelikSende kesin test vardır hadi çişşşşş çişşşşş
Ay pek güzel isimler benim yeğenimin adi da aras. İsmiyle yaşasın kuzum, uzun ömürleri olsunValla bak adımı bile değiştirdim geçen ay reglden sonra oğlumun adı Aras kızım olursa Nil koymak isterim Allahım nasip ederse inşallah totem yaptım bu ay artık öyle ilerlicem
Süper kararValla bak adımı bile değiştirdim geçen ay reglden sonra oğlumun adı Aras kızım olursa Nil koymak isterim Allahım nasip ederse inşallah totem yaptım bu ay artık öyle ilerlicem
1 tanesini yap kizzz, bende merak ettim. Şu pempe kutulu olan testten mi?Kız sen cok fenasın çekmcem de 3-4 tane var freely erken gebelik
Yap yap hadiKız sen cok fenasın çekmcem de 3-4 tane var freely erken gebelik
Heh şöyle aaa test perilerim geldi.1 tanesini yap kizzz, bende merak ettim. Şu pempe kutulu olan testten mi?
Aminnn Allah razı olsun bebeğimAy pek güzel isimler benim yeğenimin adi da aras. İsmiyle yaşasın kuzum, uzun ömürleri olsun
Yesssssssss1 tanesini yap kizzz, bende merak ettim. Şu pempe kutulu olan testten mi?