💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

O yuzden en bastan siparisi verip kenara atmak en iyisi. Ben gecen ay elimde 10 test varken yeni siparis vermistim gunde 3 tane yaptim yine de elimde kaldi. Oylesi bir stok düşün 🤣🤣
İşte ben o stoklari da cisledim bacım. Ama şu beta verdiğim ve sonucun çıkmadığı çıkamadığı gün beni o testler rahatlattı Allah razı olsun 😅😅

Bende 10 ay önce aynı durumu yaşadım. 21 haftalık gebeliğim erken doğumla sonuçlandı 🙁 sağlık olsun inşallah. Allah yine ,güzellikle nasip etsin
Kader arkadaşıymışız Allah sabır versin hepimize benimde 10 ay önce oldu 28 haftalık yakın zamanlarda olmuş galiba. İnşallah canım Rabbim hepimize tekrar sağlıkla nasip etsin 🙏

Yaaa sorma kuzucum rezillikti birde kazıklanmıştım tabi 🤣🤣
Bu ay önlemimi aldım ama, prodoctoru senden heveslenip aldım banada uğur getirecek 😍😍
Ay inşallah kuzum benim inşallah 😍😍 bana neyse onu çıkardı o test sağolsun. Ama o senin gordugun hayalet çizgi de days comportta çıktı. Bence o da fena değilmiş ama yine de bir prodoctor değil. Simurggg un dedigi freely nin kaset testi de iyi bence onu ben hiç kullanmadım ama 🙏

İnşallah o zamana kalmaz kuzum bebek haberini alırız. Ama olursa bebiş bekleyen kadinlar olursa doğum anında dua ederim inşallah. 🙏🙏Annemde öyle derdi, o da bebeği olmayanlara bebek, bebeklere sağlık bize de sağlık dilemiş hep doğum sırasında 😍
Doğruymuş demek ne güzel dualar öyle doğum acısı cekerken hatırlanabilmek iyiliğini istemek❤🙏

X