- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.301
Hee sonrada test alacak eczacı aradı
O yuzden en bastan siparisi verip kenara atmak en iyisi. Ben gecen ay elimde 10 test varken yeni siparis vermistim gunde 3 tane yaptim yine de elimde kaldi. Oylesi bir stok düşünHee sonrada test alacak eczacı aradı
İşte ben o stoklari da cisledim bacım. Ama şu beta verdiğim ve sonucun çıkmadığı çıkamadığı gün beni o testler rahatlattı Allah razı olsunO yuzden en bastan siparisi verip kenara atmak en iyisi. Ben gecen ay elimde 10 test varken yeni siparis vermistim gunde 3 tane yaptim yine de elimde kaldi. Oylesi bir stok düşün
Aaayy inşallaah kuzucum yaaoyy inşallah yaa sevinç gözyaşları dökeriz hep birlikteeDüşüncesi bile çok güzel
Belki yarın sipariş veririmO yuzden en bastan siparisi verip kenara atmak en iyisi. Ben gecen ay elimde 10 test varken yeni siparis vermistim gunde 3 tane yaptim yine de elimde kaldi. Oylesi bir stok düşün
Kuzum o babanesinin evini taşıyordu ondan sesi çıkmadı bence, yorulduysa garibim
Yaaa kıyamam ondan girememiştir o zaman, kesin yorgunluktan erken uyumuşturKuzum o babanesinin evini taşıyordu ondan sesi çıkmadı bence, yorulduysa garibim
İyi valla bende Bakım değerlendirmeler devam yolaAyy nolsun kuşum iste bildigin gibi bi haftayi daha bitirdiksende ne var ne yok
Kader arkadaşıymışız Allah sabır versin hepimize benimde 10 ay önce oldu 28 haftalık yakın zamanlarda olmuş galiba. İnşallah canım Rabbim hepimize tekrar sağlıkla nasip etsinBende 10 ay önce aynı durumu yaşadım. 21 haftalık gebeliğim erken doğumla sonuçlandısağlık olsun inşallah. Allah yine ,güzellikle nasip etsin
Bebişimm salı günü 2 tane doktor randevusu ayarladım bakalım ne diyeceklerDoktor işini naptın aşkım sen
Tabi canım buna şükürCok iyi dayaniyorsunuz
Ay sus sus hatırlatma bin pişman olmuştum sipariş vermediğimee bu ay aynı hataya düşmedim neyseki bebişim
Heyecanın hız kesmeden devam edecekAaayy inşallaah kuzucum yaabu ay bi ayrı heyecanlıyımmm
Bu aradaa nerelerrdesinn bacımm sen
Yaaa sorma kuzucum rezillikti birde kazıklanmıştım tabiHee sonrada test alacak eczacı aradı
Ay inşallah kuzum benim inşallahYaaa sorma kuzucum rezillikti birde kazıklanmıştım tabi
Bu ay önlemimi aldım ama, prodoctoru senden heveslenip aldım banada uğur getirecek
Çok güzelBebişimm salı günü 2 tane doktor randevusu ayarladım bakalım ne diyecekler
Geceleri cocuk anıra anıra ağlıyordu geçmicek gibiydi o günler ahh beeHatırlatma bunlar iyi günlerim.
Hatırlatma bunlar iyi günlerim.
Ay ben naparım ama Allah verir sabrını yaGeceleri cocuk anıra anıra ağlıyordu geçmicek gibiydi o günler ahh bee
Veriyo canım uykusuzluk lohusa gecenin 5inde ıslak mendil paketi ısırıyodumAy ben naparım ama Allah verir sabrını ya
Doğruymuş demek ne güzel dualar öyle doğum acısı cekerken hatırlanabilmek iyiliğini istemek❤İnşallah o zamana kalmaz kuzum bebek haberini alırız. Ama olursa bebiş bekleyen kadinlar olursa doğum anında dua ederim inşallah.Annemde öyle derdi, o da bebeği olmayanlara bebek, bebeklere sağlık bize de sağlık dilemiş hep doğum sırasında