-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.321
Aynenn simurgggg hep onunla öğrendii erkendenAy inşallah kuzum benim inşallahbana neyse onu çıkardı o test sağolsun. Ama o senin gordugun hayalet çizgi de days comportta çıktı. Bence o da fena değilmiş ama yine de bir prodoctor değil. Simurggg un dedigi freely nin kaset testi de iyi bence onu ben hiç kullanmadım ama
korkutma beniVeriyo canım uykusuzluk lohusa gecenin 5inde ıslak mendil paketi ısırıyodum
İnşallah bebeğim yaa bakalım neler duyacak bu kulaklarÇok güzelhayırlı haberlerle gelceksin
Çok güzel şeyler duyacak bak görİnşallah bebeğim yaa bakalım neler duyacak bu kulaklar
Bata 10 gün kala gebelik belirtisi zor bi ihtimal geç yumurtluyo olabilirsinBeni de görebilir misiniz lütfen çok sevinciem
Ayyy benimki koliktiAy ben naparım ama Allah verir sabrını ya
tamam aşkım sustum
Oy kuzum benimm inşallahÇok güzel şeyler duyacak bak gör
Okurken ben bunalıma girdimAyyy benimki koliktiGece gündüz ağlar emmez mama içmez uyumazdı yarım saatte bir ağlar uyanırdı, ayağımda sallayarak uyuturdum sabahlara kadar ayağımda olurdu ben oturur şekilde uyurdum çoğu gece onunla ağlardım dayanamadığım zamanlarda eşim kalkıp sallardı sağolsun, çok çektim ama çok da güzeldi hatta ben hemen ikincinin çalılmalarına başlayınca bunca zorluğa rağmen istiyorsun kafayı yemişin sen demişti herkes Gerçekten Allah sabrını veriyor
Okurken ben bunalıma girdim
Bende şaşırdım nasıl aklına geldi dedim. Şöyle gelmiş, beni çok zor doğurmuş mesela ilk dogum doğsun yüzüne vuracam demis bir de. Beni getirdiklerinden de parmak ucuyla dokunmuş iki tane. Çokça da dua etmiş, o acıyla insanın aklına dua etmek geliyor demişti rahmetli annemDoğruymuş demek ne güzel dualar öyle doğum acısı cekerken hatırlanabilmek iyiliğini istemek❤
Kendi kendimi de kandırıyro olabilirim ama bi kaç gündür şiddetli kaşık ağrım sağ tarafta. Tiksinme de mide bulantısı da üstüne gelince. Bide son reglim de çok saçma sapan olduBata 10 gün kala gebelik belirtisi zor bi ihtimal geç yumurtluyo olabilirsin
amin inşallahKader arkadaşıymışız Allah sabır versin hepimize benimde 10 ay önce oldu 28 haftalık yakın zamanlarda olmuş galiba. İnşallah canım Rabbim hepimize tekrar sağlıkla nasip etsin
Ay inşallah rabbim utandırmasın kuzum benim için zor olucak biliyorum kimsem yok yanımda eşimden başka ama rabbim vericek kolaylığınıgerçekten girilesii birde benim eşek sıpası benden başaksında durmazdı babasında bile susmazdı benim kucağımda sakinleşiyordu sadece Şimdi 5 senedir dua ediyorum Allahım olursa nolur abisi gibisi bir bebek olmasın diye Rabbim yüzüme baksın
Çok zor ama çok güzel zamanlar kuzucum yaşayıp göreceksin inşallah akıllı mı akıllı minnoş bir bebişin olacak
Kuzucum brnim ailem yakınımda ama hiç kimse yoktu yanımda, sezeryan olmama rağmen istememiştim kimseyi eşimle beraber idare ettik iyi ki de öyle yapmışız diyorum kendi kendine birşeyşeri tecrübe etmek daha güzel bence hem daha çabuk topatlanıyor insan, toparlanmak zorunda hissediyor kimse olmadığı içinAy inşallah rabbim utandırmasın kuzum benim için zor olucak biliyorum kimsem yok yanımda eşimden başka ama rabbim vericek kolaylığını
Bakalım yaşayıp görcezKuzucum brnim ailem yakınımda ama hiç kimse yoktu yanımda, sezeryan olmama rağmen istememiştim kimseyi eşimle beraber idare ettik iyi ki de öyle yapmışız diyorum kendi kendine birşeyşeri tecrübe etmek daha güzel bence hem daha çabuk topatlanıyor insan, toparlanmak zorunda hissediyor kimse olmadığı için
HErkes aynı değil tabi destek görmek isteyenler de vardır insan kendini nasıl daha iyi hissedecekse öyle yapmalı
Ben hiç korunmadım ama geçen ay enfeksiyonu çok yüksek çıktı kontrolde içamin inşallahsiz korunuyor musunuz yada gebelik bekliyor musunuz ? Ben aşırı stres yapıyorum elimde değil. Deli gbi oldum resmen
Bende kimseyi istemem gibi geliyor da en azından ilk hafta kayinvalidemlerin ilk torunu olacak oğullarına da inanılmaz düşkünler başımı boş bırakmazlar gibi geliyor. Ama en azından ilk hafta için izin isterim gibi geliyorKuzucum brnim ailem yakınımda ama hiç kimse yoktu yanımda, sezeryan olmama rağmen istememiştim kimseyi eşimle beraber idare ettik iyi ki de öyle yapmışız diyorum kendi kendine birşeyşeri tecrübe etmek daha güzel bence hem daha çabuk topatlanıyor insan, toparlanmak zorunda hissediyor kimse olmadığı için
HErkes aynı değil tabi destek görmek isteyenler de vardır insan kendini nasıl daha iyi hissedecekse öyle yapmalı
O kadar çok gibime geliyor demişim ki umarım hepsi benim kuruntumdurBende kimseyi istemem gibi geliyor da en azından ilk hafta kayinvalidemlerin ilk torunu olacak oğullarına da inanılmaz düşkünler başımı boş bırakmazlar gibi geliyor. Ama en azından ilk hafta için izin isterim gibi geliyorama kayınvalidem çok alıngan kesinlikle tribe girer gibi geliyor