- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.261
Hahahha bir iki gün daha bekliyim de öyle yapıyımHeh şöyle aaa test perilerim geldi.
Zalımın kızıHahahha bir iki gün daha bekliyim de öyle yapıyım
Acıların kadınıyım ben depresyona giriyom negatifi görğnceZalımın kızınaz etme haydiiii haydi
Girmezsin ben seni teselli etcem sözAcıların kadınıyım ben depresyona giriyom negatifi görğnce
Bu benim kontrol testimdi kuzum regl günü yaptıgimi cektiysem atayım buraya. Regl öncesi biraz dandik cikariyor da bu test regl günü çıkarır bence hadi kız yapiver nolur.Yesssssssss
Sabah yaptımNe zaman yaptın
Belkim 2-3 gün geç yumurtladım olabiliyo yaniGirmezsin ben seni teselli etcem söz
Beni de etiketleBelkim 2-3 gün geç yumurtladım olabiliyo yaniyarın sabah yapayım sana göre saat kaç oluyo etiketleyince görürsün
Kaçta yapacaksınBelkim 2-3 gün geç yumurtladım olabiliyo yaniyarın sabah yapayım sana göre saat kaç oluyo etiketleyince görürsün
Aşkım var olunca adet günü de yapsan bi hafta geçince de yapsan çıkıyo bak ne güzelBu benim kontrol testimdi kuzum regl günü yaptıgimi cektiysem atayım buraya. Regl öncesi biraz dandik cikariyor da bu test regl günü çıkarır bence hadi kız yapiver nolur.Zumruduanka96 da bende rahatlayalim sende rahatla hadi Nil bebek gelecek inşallah
Bugün kaçıncı gün çatlamadan sonra ?Bsey sorcam ama su gibi akıntı neden olur adet oldum sandım kafam karıstı
Söz seni de etiketlicem ❤ bu arada bişey duydum ben doğum anında kiöe dua edersen bebeği olsun diye hamile kalınıyomuş batıl ama cevremde bikaç kişiden duydum ben olmazsa artık doğumun gelince dua ediver bana ama kaybolma biyere olur muBeni de etiketle
Benim bıcırık erkenci hep 8 gibi uyanıyo telin ekranına not alcam unıtmamak içinKaçta yapacaksın
İnşallah o zamana kalmaz kuzum bebek haberini alırız. Ama olursa bebiş bekleyen kadinlar olursa doğum anında dua ederim inşallah.Söz seni de etiketlicem ❤ bu arada bişey duydum ben doğum anında kiöe dua edersen bebeği olsun diye hamile kalınıyomuş batıl ama cevremde bikaç kişiden duydum ben olmazsa artık doğumun gelince dua ediver bana ama kaybolma biyere olur mu
Burda 6 oluyo ben o saate uyuyorum ama sen etiket yap bak unutmaBenim bıcırık erkenci hep 8 gibi uyanıyo telin ekranına not alcam unıtmamak için
Bende de var 5-6 tane test kuzum ilk testim prodoctordu sakladım onu daAşkım var olunca adet günü de yapsan bi hafta geçince de yapsan çıkıyo bak ne güzel41 kere maşallah nazarımız değmesin ben 14 nisan 2020 testimi saklıyorum hiç de atamam herhalde ilk göz ağrım iki çizgi hiç silinmiyo sende ömrün boyunca sakla ❤
Kızz hadi tahmin et kim olabilirGelen kim çok merak ettim