💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bu benim kontrol testimdi kuzum regl günü yaptıgimi cektiysem atayım buraya. Regl öncesi biraz dandik cikariyor da bu test regl günü çıkarır bence hadi kız yapiver nolur. Zumruduanka96 da bende rahatlayalim sende rahatla hadi Nil bebek gelecek inşallah

Eklentiler

• IMG_20231026_162555.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba hanımlar. Bata 10 gün var. Ama bi baş dönmesi mide bulantısı kusma tiksinme mevcut iki gündğr. Artık boş yere heveslenmekte yordu ama böyle erken bir dönemde belirti yaşayan var mı ya

Aşkım var olunca adet günü de yapsan bi hafta geçince de yapsan çıkıyo bak ne güzel 41 kere maşallah nazarımız değmesin ben 14 nisan 2020 testimi saklıyorum hiç de atamam herhalde ilk göz ağrım iki çizgi hiç silinmiyo sende ömrün boyunca sakla ❤

İnşallah o zamana kalmaz kuzum bebek haberini alırız. Ama olursa bebiş bekleyen kadinlar olursa doğum anında dua ederim inşallah. Annemde öyle derdi, o da bebeği olmayanlara bebek, bebeklere sağlık bize de sağlık dilemiş hep doğum sırasında

Bende de var 5-6 tane test kuzum ilk testim prodoctordu sakladım onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…