- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.221
Gebelik belirtisi olabilir canimBsey sorcam ama su gibi akıntı neden olur adet oldum sandım kafam karıstı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik belirtisi olabilir canimBsey sorcam ama su gibi akıntı neden olur adet oldum sandım kafam karıstı
Yapmayin desen de adete 1 hafta kala teste baslayacak en az 10 kisi taniyorum bu grupta kisi kendinden bilir isi Merveeee57 benaroz B bernaadGeçen ay yerleşme kanaması dahil bütün gebelik belirtilerini yaşadım, adetim gecikti,mide bulantısı, yerleşme kanaması , göğüsler hepsi.... Sonra ne mi oldu adet oldum ve hepsi çöp. Yani psikoloji çok oyun oynuyor bana. O yüzden bu ay ovulasyonu takip edip, tedbiri alıp gerisini Allah'a bırakacağım. Benden herkese tavsiye kendinizi dinlemeyin, mutlaka belirti buluyorsunuz. Bide son bir tavsiye asla adet 1 hafta 10 gün gecmeden test yapmayın paranıza yazık. Ben yaptım siz yapmayın
Heyecanla o testleri bekliyor olacagimAayy inşallah kuzumm
B bernaad ile çatlamalarımızda aynı gün
Merveeee57 kuzucumsa bize yetişiyor
Hepimiz aynı gün test yapar aynı anda atarız
İnşallah öyledir canımGebelik belirtisi olabilir canim
Uğruyorum tabikiiii ayyy kocana bak sankı kendısı ağırlıcak misafiriSanki kendi kocası varken buralara uğruyorr
Bebim bu ara misafirden başım kalkmıyor yaa bugün kimse yok dışarı çıkalım havamız değişsin dedik bi yemek yedik telefon geldi benimki de gelin gelin geçiyorzu eve dedi cinlerim tepeme üşüştü şimdi misafir bekliyorum
Huhuuuu naber bebekkkHeyecanla o testleri bekliyor olacagim
Emrivaki misafirden nefret ederim valla. Ne kendim yaparım ne de bana yapılır. Geçen hafta eski iş arkadasimla eşi geldi muhabbete. Çocuk 1 hafta önceden haber verdi planımızı yaptık öyle geldiler. Bizde onlara giderken öyle yapıyoruz hepSanki kendi kocası varken buralara uğruyorr
Bebim bu ara misafirden başım kalkmıyor yaa bugün kimse yok dışarı çıkalım havamız değişsin dedik bi yemek yedik telefon geldi benimki de gelin gelin geçiyorzu eve dedi cinlerim tepeme üşüştü şimdi misafir bekliyorum
Ay sağol kuzucum yaa gerçekten nefretlikAyy en sevmediğim emrivakiler Allah yardimcn olsun kuzum
Ahahhaa ilişkiden sonra başlamadığımıza şükredelim bebişimYapmayin desen de adete 1 hafta kala teste baslayacak en az 10 kisi taniyorum bu grupta kisi kendinden bilir isi Merveeee57 benaroz B bernaad
Kızz deli ediyor beni sorma bide ben duymamışım gibi dışardayız dedim de zaten birkaç saate gelecez dediler birşey diyemedim diyor yalancıUğruyorum tabikiiii ayyy kocana bak sankı kendısı ağırlıcak misafiri
Gebeliğimi öğrendiğim gün 2200lerdeyi betam keseyi görmüştük 5+6ydı haftasıKızlar aranızda bilen varsa cevap verir misiniz kese beta kacken görünür doktora ne zaman gidilmeliii
Kuzum en güzeli vallahi yaBende hiç yapmam yapılmasından da nefret ediyorum ama başıma geliyor hep, eşimi arıyorlar biraz yumuşak yüzlü o birşey diyemeyeceğini biliyorlarEmrivaki misafirden nefret ederim valla. Ne kendim yaparım ne de bana yapılır. Geçen hafta eski iş arkadasimla eşi geldi muhabbete. Çocuk 1 hafta önceden haber verdi planımızı yaptık öyle geldiler. Bizde onlara giderken öyle yapıyoruz hep
Clarkkent doğru kiste dönüştüğü zaman şiddetli ağrılı pıhtılı ve koyu renk geliyor reglÖnceki ay doktor kontrolüne gitmişmiydin canım?
Belki çatlamayan yumurtan kiste dönüşmüştür, o kistten dolayı şimdi regl ile atılıyorsa yoğun olabilir kuzum.
Napsın adam senden korkusunaKızz deli ediyor beni sorma bide ben duymamışım gibi dışardayız dedim de zaten birkaç saate gelecez dediler birşey diyemedim diyor yalancı
He kızz korktuğu hali buysa korkmadığını düşünemiyorum zatenNapsın adam senden korkusuna
Ayılıp bayılmaca sinüzitim vardı kulak enfeksiyonuna çevirdi kulağım çınlayıo duruyor dr a gitcem hafta içi bugun reglim geçeli 2. Gün test yapmıyorumHuuu millet nerdesiniz
Gelen kim çok merak ettimKuzum en güzeli vallahi yaBende hiç yapmam yapılmasından da nefret ediyorum ama başıma geliyor hep, eşimi arıyorlar biraz yumuşak yüzlü o birşey diyemeyeceğini biliyorlar
Geçmiş olsun kuzum ay o sinüzit ilket bişey bendede var senin güncel sat bat alayım kuzumAyılıp bayılmaca sinüzitim vardı kulak enfeksiyonuna çevirdi kulağım çınlayıo duruyor dr a gitcem hafta içi bugun reglim geçeli 2. Gün test yapmıyorum
Benim eşim çok net ve katı o konularda o benden beter yani birinin yüzünü yumusak gormeyizversinler Allah kolaylık versin bacım. Ay ben yatılı da sevmiyorum. Tüm yorganlarim ve yastıkların yikanabilir ne olur ne olmaz diye. Ben kendim bir kere yatılı gitmek zorunda kaldım kayinvalideme, vertigo atağı gecirmistim eşim de işe gidince bir yere düşer kalırım diye guvenemeyip annesine bırakmıştı beni. Kadıncagiz da beni hamile sanmıştı ahahaha hiç çocuk yoktu o zaman aklımızda da sinirlenmistim. Ay ben bir sıkıldım akşam eşim geldi kalk eve gidek dedim ya bu ne içim öldü düsersem de evimde düşeyim dedim.Kuzum en güzeli vallahi yaBende hiç yapmam yapılmasından da nefret ediyorum ama başıma geliyor hep, eşimi arıyorlar biraz yumuşak yüzlü o birşey diyemeyeceğini biliyorlar
Sen hişt hiştttttBenim eşim çok net ve katı o konularda o benden beter yani birinin yüzünü yumusak gormeyizversinler Allah kolaylık versin bacım. Ay ben yatılı da sevmiyorum. Tüm yorganlarim ve yastıkların yikanabilir ne olur ne olmaz diye. Ben kendim bir kere yatılı gitmek zorunda kaldım kayinvalideme, vertigo atağı gecirmistim eşim de işe gidince bir yere düşer kalırım diye guvenemeyip annesine bırakmıştı beni. Kadıncagiz da beni hamile sanmıştı ahahaha hiç çocuk yoktu o zaman aklımızda da sinirlenmistim. Ay ben bir sıkıldım akşam eşim geldi kalk eve gidek dedim ya bu ne içim öldü düsersem de evimde düşeyim dedim.