💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yapmayin desen de adete 1 hafta kala teste baslayacak en az 10 kisi taniyorum bu grupta kisi kendinden bilir isi Merveeee57 benaroz B bernaad

Uğruyorum tabikiiii ayyy kocana bak sankı kendısı ağırlıcak misafiri

Emrivaki misafirden nefret ederim valla. Ne kendim yaparım ne de bana yapılır. Geçen hafta eski iş arkadasimla eşi geldi muhabbete. Çocuk 1 hafta önceden haber verdi planımızı yaptık öyle geldiler. Bizde onlara giderken öyle yapıyoruz hep

Kuzum en güzeli vallahi yaBende hiç yapmam yapılmasından da nefret ediyorum ama başıma geliyor hep, eşimi arıyorlar biraz yumuşak yüzlü o birşey diyemeyeceğini biliyorlar

Kuzum en güzeli vallahi yaBende hiç yapmam yapılmasından da nefret ediyorum ama başıma geliyor hep, eşimi arıyorlar biraz yumuşak yüzlü o birşey diyemeyeceğini biliyorlar
Benim eşim çok net ve katı o konularda o benden beter yani birinin yüzünü yumusak gormeyizversinler Allah kolaylık versin bacım. Ay ben yatılı da sevmiyorum. Tüm yorganlarim ve yastıkların yikanabilir ne olur ne olmaz diye. Ben kendim bir kere yatılı gitmek zorunda kaldım kayinvalideme, vertigo atağı gecirmistim eşim de işe gidince bir yere düşer kalırım diye guvenemeyip annesine bırakmıştı beni. Kadıncagiz da beni hamile sanmıştı ahahaha hiç çocuk yoktu o zaman aklımızda da sinirlenmistim. Ay ben bir sıkıldım akşam eşim geldi kalk eve gidek dedim ya bu ne içim öldü düsersem de evimde düşeyim dedim.

Sen hişt hişttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…