- 14 Haziran 2023
- 6.318
- 5.040
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.201
Bak o olabilir kocaları varken bırakamıyor bakarlar
O zamanda biz bakmayızevet yarın olsun kocaları işe gitsin bak nasıl akıllarına gelicez
Haha aynen bende herkesin tersine hafta sonu bakabiliyorum hafta içi pek bakamıyorumO zamanda biz bakmayız
Kuzum hiç tadım yok hala düzgünce iyileşemedim ateş basıyor midem yanıyo bugün bi dışarı çıkalım dedik çok fena oldum eve geldik yatıyorumHuuu millet nerdesiniz
Bu sabah yaptım ama normal gebelik testini erken yoktu evdeNe zaman yaptın
Bu kaç gün bekleyelim bakalımBu sabah yaptım ama normal gebelik testini erken yoktu evde
İnşallah bebişten bunların hepsi aşkımKuzum hiç tadım yok hala düzgünce iyileşemedim ateş basıyor midem yanıyo bugün bi dışarı çıkalım dedik çok fena oldum eve geldik yatıyorum
Sen nerde yaşıyorsunHaha aynen bende herkesin tersine hafta sonu bakabiliyorum hafta içi pek bakamıyorum
TürkmenistandaSen nerde yaşıyorsun
Dün test yaptım kuzum 12. Günümdü ama çıkmadı büyük ihtimal üşüttüm bugün yapmadım artık test anca gecikirse yaparımİnşallah bebişten bunların hepsi aşkım
Kırmızı görene kadar umudumuz hep var kuzum kendini sıcak tutDün test yaptım kuzum 12. Günümdü ama çıkmadı büyük ihtimal üşüttüm bugün yapmadım artık test anca gecikirse yaparım
HeTürkmenistanda
Insallah gerek kalmaz hayirlisi artik tesekkur ederim canimCanım geçmiş olsunİnşallah gerek kalmaz ama adet olursan innovita ya da laboquick alabilirsin. Adet bittiği gün başlıyorsun her gün aynı saatte yapmaya özen göstermek gerekiyor
İnşallah kuzucummAayyy inşallah kuzucum ya, bende aynen yumurtlamadan önceki ilişkide kız bebek ihtimalinin arttığını okumuştum öyle avutuyorum kendimi
İnşallah hepimiz kavuşcaz bebişlerimize
Sorma bebeğim o kadar saçma sapaan bi sebep ki gerçekten, tartışılacak bir şey bile değil ama oluyor işte, şeytan mı dürtüyor napıyor pik günlerinde
Ay değişik ve güzel bir fikir canım inşallah yaparsın en kısa zamanda bu sürpriziŞöyle bir çocuk kitabı buldum
Eğer hamiş olduğumu öğrenirsem bu ay, eşimin işyerine bunu göndericem öyle öğrenmiş olacak
oyy inşallah yaa sevinç gözyaşları dökeriz hep birlikteeAayy inşallah kuzumm
B bernaad ile çatlamalarımızda aynı gün
@Merveeee57 kuzucumsa bize yetişiyor
Hepimiz aynı gün test yapar aynı anda atarız
Sanki kendi kocası varken buralara uğruyorrO zamanda biz bakmayız
Ayy en sevmediğim emrivakilerSanki kendi kocası varken buralara uğruyorr
Bebim bu ara misafirden başım kalkmıyor yaa bugün kimse yok dışarı çıkalım havamız değişsin dedik bi yemek yedik telefon geldi benimki de gelin gelin geçiyorzu eve dedi cinlerim tepeme üşüştü şimdi misafir bekliyorum