-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.181
Normalde öyle yapmıyorlar ya başıma hiç gelmedi yani o kadar tahlil verdim. Şuan bekliyoruz ya heyecanlı heyecanlı tüm aksilikler bulur bizicıkmadı doktor da baktı yok nasıl şans bu gülüyorum sinirden ya sakın kızlar sağlık ocagından kan falan vermeyin
GünaydıınGünaydın kızlarçok mutlu bir gün olsun bugün kontrol var ikinci kez başlayacağım femaraya ve işin garibi ay ay adetim yanlizca üç gün sürdü buda beni umutlandırdı bu aydan acaba dedim vücut kendini mi hazırlıyor bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler deyip yolumuza devam edelim
Sanki bi karartı var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir canım bilemedimKızlar günaydın galiba kocam haklı ben birşey göremedim yaklaşık 7 dakika önce yaptım olsa net çıkardı diye düşünüyorum döngüye 5gün kaldı çünkü. Birşey göre bilen varmı
Olabilir canım testten teste de fark ediyor bazıları daha hassas olabiliyor ama attığın 3 testte de bariz belli zatenErken gebelik testi ve kaset testte çift çizgi çıkmadı, ilk yaptığım innovita beş dakika içinde pozitif gösterdi.. dün yaptığımda negatifti.
Diğerlerinin göstermemesi henüz bat a 6 gün olduğu için olabilir mi
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir hayırlısıyla.Olabilir canım testten teste de fark ediyor bazıları daha hassas olabiliyor ama attığın 3 testte de bariz belli zatenKan tahlili ver istersen ya da bat ı bekle o zaman ver
Hayır olsun inşallah canımm, Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsinKızlar günaydın, benim bat yarındı bugün hafif hafif gelmeye başladı. Regl oldum sanırım. Ama bu gece bir rüya gördüm size de anlatmak paylaşmak istedim.Bakalım sizin yorumlarınız ne olacak? Rüyamda bir mağazadayım. Küçük oda gibi bir bölüm var.Ama perde çekili oranın içinde ne olduğu belli değil.O perdeyi çekiyorum bir perde daha,bir daha çekiyorum bir perde daha.6 7 kere perde çekiyorum sonra bir bakıyorum bebiş kıyafetleri var. Baya bir etkilendim .Kendimce perdelerin bu yoldaki zorluklarım olacağını düşündüm. Sabrın sonu selamet olacak inşallah. Eşime anlatsam hımm iyiymiş der kesin o sebeple anlatmadım.Sizinle paylaşmak istedim canlarımÖyle işte
YaaaKızlaaaaaarrr kankam @Papatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
Kankam ve bebeği ile ilgili haberler aldıkça sizi haber ederim yinebiz de bol bol dua edelim onun için @melegim can @melisaa93 @edahandro S simurgggg @Tweeetyy @IADK @Afratafrac @ozgeeeee1 @imagination forever @TASUU Zumruduanka96 L A L beyons unuttuğum diğer canlarım
Goruyorum cok netKızlarrrr görüyor musunuz ………
Ya aslında hafif var gibi ama iş arkadaşım yok bunda birşey kocamda orada ben varsam çizgi var deyince moralim çok bozuldu hayal görüyorum dedim. Adetle alakası olmayan şeyler yaşıyorum hayırlısı AllahtanSanki bi karartı var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir canım bilemedimDaha 5 gün varmış zaten inşallah pozitif görürüz senden de
tatlım bende görüyorum gözün aydın yarın sabah ta aynı testle takip et bakalım koyulaşma olacak mı herşey gönlünce olsunKızlarrrr görüyor musunuz ………
Çok teşekkür ederim gerçekten hala algılayamadım , inşallah test yanılması vs değildirtatlım bende görüyorum gözün aydın yarın sabah ta aynı testle takip et bakalım koyulaşma olacak mı herşey gönlünce olsun
Evett canım görünüyor gözün aydın güzelim darısı başımızaKızlarrrr görüyor musunuz ………
Hadi bakalım pozitifi gördüğün ay olsun inşallah her şeyin zamanı var inşallah artık gelmiştirGünaydın kızlarçok mutlu bir gün olsun bugün kontrol var ikinci kez başlayacağım femaraya ve işin garibi ay ay adetim yanlizca üç gün sürdü buda beni umutlandırdı bu aydan acaba dedim vücut kendini mi hazırlıyor bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler deyip yolumuza devam edelim
Daha bata çok varmış ona rağmen gayet net bekle bakalım koyulaşmaya takip edelimErken gebelik testi ve kaset testte çift çizgi çıkmadı, ilk yaptığım innovita beş dakika içinde pozitif gösterdi.. dün yaptığımda negatifti.
Diğerlerinin göstermemesi henüz bat a 6 gün olduğu için olabilir mi
Evet aynı senin yorumladığın gibi yorumladım ben de sabrın sonu selamet. Güzel haber gelecek inşallah doğru zamanda. Böyle böyle sabretmeyelim öğreniyoruz işteKızlar günaydın, benim bat yarındı bugün hafif hafif gelmeye başladı. Regl oldum sanırım. Ama bu gece bir rüya gördüm size de anlatmak paylaşmak istedim.Bakalım sizin yorumlarınız ne olacak? Rüyamda bir mağazadayım. Küçük oda gibi bir bölüm var.Ama perde çekili oranın içinde ne olduğu belli değil.O perdeyi çekiyorum bir perde daha,bir daha çekiyorum bir perde daha.6 7 kere perde çekiyorum sonra bir bakıyorum bebiş kıyafetleri var. Baya bir etkilendim .Kendimce perdelerin bu yoldaki zorluklarım olacağını düşündüm. Sabrın sonu selamet olacak inşallah. Eşime anlatsam hımm iyiymiş der kesin o sebeple anlatmadım.Sizinle paylaşmak istedim canlarımÖyle işte
hayrolsun inşallah rüyanız,Kızlar günaydın, benim bat yarındı bugün hafif hafif gelmeye başladı. Regl oldum sanırım. Ama bu gece bir rüya gördüm size de anlatmak paylaşmak istedim.Bakalım sizin yorumlarınız ne olacak? Rüyamda bir mağazadayım. Küçük oda gibi bir bölüm var.Ama perde çekili oranın içinde ne olduğu belli değil.O perdeyi çekiyorum bir perde daha,bir daha çekiyorum bir perde daha.6 7 kere perde çekiyorum sonra bir bakıyorum bebiş kıyafetleri var. Baya bir etkilendim .Kendimce perdelerin bu yoldaki zorluklarım olacağını düşündüm. Sabrın sonu selamet olacak inşallah. Eşime anlatsam hımm iyiymiş der kesin o sebeple anlatmadım.Sizinle paylaşmak istedim canlarımÖyle işte
Bata var daha son gün bile pozitife dönebilirEki Görüntüle 3301516
Kızlar bende bu sabah yaptım ama negatif 6 gün var bata artık enfeksiyon diye düşünüyorum yanmalarımda var çünkü ilaçta kullanmıştım dört gün önce ama doktor hafif var demişti bu kadar ağrı yapacağını zannetmiyorum