- 26 Aralık 2015
- 11.600
- 18.653
- 34
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.141
Hadi rast gelsin aşkım vurduğunuz gol olsunKizlar olanlar olmus yine doruk piki gordumcumartesi icin randevulasmistim kocamla ama simdi hafif biseyler giyip bir sokulayim bakiim yanına neler olacak bana şans dileyin @edahandro melisaa93 fnd_50 Zumruduanka96 bliiss ve diger kizlar
Gece 0.0 bekledim randevu açıldı tıkladım seçtiğiniz tarihte randevu yok diyor millet telefonla önceden mi alıyor anlamadım ki bugün doktora mesaj atacağım artıkAy al al gözünü seveyim. Sonra göbeğimiz çatlıyor sana randevu bulacağız diyestres oluyorum ben.. inşallah hamiş olursun da iptal edersin o randevuyu
Ayyy maşallahh maşallahhhKızlaaaaaarrr kankamPapatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
Kankam ve bebeği ile ilgili haberler aldıkça sizi haber ederim yinebiz de bol bol dua edelim onun için melegim can melisaa93 @edahandro @simurgggg @Tweeetyy @IADK A Afratafrac O ozgeeeee1 imagination forever @TASUU Zumruduanka96 @Belisimm beyons unuttuğum diğer canlarım
Aaaa çok sevindim canım saglıkla büyütsin inşallah hayırlı olsun dileklerimizi ilet kuzum anneye geçmiş olsun bebege hoşgeldinKızlaaaaaarrr kankamPapatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
Kankam ve bebeği ile ilgili haberler aldıkça sizi haber ederim yinebiz de bol bol dua edelim onun için melegim can melisaa93 @edahandro @simurgggg @Tweeetyy @IADK A Afratafrac O ozgeeeee1 imagination forever @TASUU Zumruduanka96 @Belisimm beyons unuttuğum diğer canlarım
Yaa ay çok duygulandımKızlaaaaaarrr kankamPapatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
Bu gebelik testi miiTest bakmayı çok sevdıgımızı bıldıgımden taa taa taa taaammelisaa93 Zumruduanka96 @edahandro ve dıger bebekler
YaaaKızlaaaaaarrr kankamPapatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
Aaay maşallahKızlaaaaaarrr kankamPapatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
Yaa sağlıkla büyüsün inşallah ikisi de çok iyidirKızlaaaaaarrr kankamPapatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
Yaaaa bu nasıl güzel bir haber. Çooook mutlu oldum çok. Benim de arkadaşım 3 ay önce doğum sırasında benim için dua etmiş haberim yoktu, bebeğim olsun diye. 2 ay sonra hamileydimKızlaaaaaarrr kankamPapatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
Evet bebısm ılk 5 dkkada cıktı ama kurudukca kayboldu tam tersıneBu gebelik testi miiorda gölge görüyorum sankii ilk dakikalarda mı çıktı o
hala cıkmadı sabah uğradım ordada sonuc cıkmamış sinirlerim zıpladı tüm hevesimi kacırdılar resmen bi daha sağlık ocagında hayatta kan vermem olmazsa akşam iş cıkışı acile gidip verecembeyons baktın mı canım sonuç çıkmış mı?
E nabizda tahlillerim bolumunde gozukmuyormu coktan dusmesi lazim sen s.ocağini ara sonucu ögrenemiyrum dusmemis bana ogrenebilcegim numara verrmisiniz de benmde sonucum aktarilmamisti telefonla dev.hastanesini arayip laboya yonlendrmislerdi ordaki sistemden ogrenmistik sansini dene canim hayrli haberlerin olsun ins.hala cıkmadı sabah uğradım ordada sonuc cıkmamış sinirlerim zıpladı tüm hevesimi kacırdılar resmen bi daha sağlık ocagında hayatta kan vermem olmazsa akşam iş cıkışı acile gidip verecem
ay maşallah canım cok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı tüm isteyenlere olsun inşaallahKızlaaaaaarrr kankamPapatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
sabah ugradım canım sağlık ocagına aradı laboratuvarı cvp veren olmadı bende mecburen işe döndüm dr tekrar ugra dedi sonra ama tüm sevincimi resmen yok ettilerE nabizda tahlillerim bolumunde gozukmuyormu coktan dusmesi lazim sen s.ocağini ara sonucu ögrenemiyrum dusmemis bana ogrenebilcegim numara verrmisiniz de benmde sonucum aktarilmamisti telefonla dev.hastanesini arayip laboya yonlendrmislerdi ordaki sistemden ogrenmistik sansini dene canim hayrli haberlerin olsun ins.
Canım günaydın. Kan için verilen barkod elinde mi? Bulunduğun ilin halk sağlığı merkezi internet sayfasına gir. Orada laboratuvar sonuçları bölümü var. Oraya e nabızdan önce düşüyor. Takibini oradan yap istersensabah ugradım canım sağlık ocagına aradı laboratuvarı cvp veren olmadı bende mecburen işe döndüm dr tekrar ugra dedi sonra ama tüm sevincimi resmen yok ettiler