- 25 Ekim 2018
- 2.775
- 2.769
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.901
Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah belirtiler nelerdi ovulasyon testi yaptınmi
Aylar önce burda meğer konuşmuşuz çok duygulandımÇook belirgin maşallah bence hemen kan verin :)
Hamile misin canimmAylar önce burda meğer konuşmuşuz çok duygulandım
Gynoseed kullandığınız ay gebe kaldınız mı merak ettimAy bende kendimin aynısını ilk defa görüyorum vallahi hep acaba bende mi sorun var diyordum kendi kendimeBen ilk defa deniyorum ovulasyon o yüzden acaba sıkıntı mı var diyordum bekleyim o halde belki birden beliriverir seninki gibi Birde gynoseed jel aldım onu denicem ilk defa, duymuşundur mutlaka Ayy inşallah mutlu mutlu haberler alırız bu ay senden ve buradaki herkesten ben dahil tabi
Hayır maalesef, üstüne birde enfeksiyon oldu onu kullandığım ayGynoseed kullandığınız ay gebe kaldınız mı merak ettim
Tamam bende sonradan fark ettim
Çok kullandım ben doğru gösteriyorKızlar benim bat 4 ekim. Bu sabah bebetime ile test yaptım tertemiz çıktı. Şu saatten sonra pozitif olmaz sanırım. İnnovita ovülasyon testi almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? İşe yarıyor mu?
Peki yanlış anlamazsanız şu an hamile misiniz? Yani direkt işe yarıyor mu yoksa bir kaç ay sürüyor mu yine? Ben 5-6 aydır deniyorum. Tsh hormonum bozuk olduğu için olmuyormuş şimdi değerim 8 den 1.8 e düştü. Doktor direkt hamile kalırsın diyip hamilelerin içtiği kan ilacından yazdı. Ama yine olmadı. O yüzden tek umudum ovülasyon testiÇok kullandım ben doğru gösteriyor
3 senenin sonunda ben hamile kaldım çok şükür doğurdum Allah sanada nasip etsin daha gençsin stres yapma bak 36 yaşındayım daha yeni anne oldum..ben ovulasyonla hamile kalmadım sana tavsiyem 3 2 3 2 olarak denePeki yanlış anlamazsanız şu an hamile misiniz? Yani direkt işe yarıyor mu yoksa bir kaç ay sürüyor mu yine? Ben 5-6 aydır deniyorum. Tsh hormonum bozuk olduğu için olmuyormuş şimdi değerim 8 den 1.8 e düştü. Doktor direkt hamile kalırsın diyip hamilelerin içtiği kan ilacından yazdı. Ama yine olmadı. O yüzden tek umudum ovülasyon testi
Teşekkür ederim. Amin. 3 2 3 2 nasıl oluyor?3 senenin sonunda ben hamile kaldım çok şükür doğurdum Allah sanada nasip etsin daha gençsin stres yapma bak 36 yaşındayım daha yeni anne oldum..ben ovulasyonla hamile kalmadım sana tavsiyem 3 2 3 2 olarak dene
Mesela bu gün adetin bitti ayın 1 bu gün yarın yani ayın ikisi ilişki olsun sonra iki gün boş bak böyle Ekim 2 5 7 10 12 15 böyle devam ovulasyon boş verTeşekkür ederim. Amin. 3 2 3 2 nasıl oluyor?
İnnovitanın ovülasyon testleri çok guzel, bn o şekılde hamile kaldım ama strese sebep oluyor cunku bebiş en olmadık zamanda gelıyor, bnce ovulasyon gunlerınızı bılıyorsanız 5 kez gün aşırı ilişki yasasanız bile tutarPeki yanlış anlamazsanız şu an hamile misiniz? Yani direkt işe yarıyor mu yoksa bir kaç ay sürüyor mu yine? Ben 5-6 aydır deniyorum. Tsh hormonum bozuk olduğu için olmuyormuş şimdi değerim 8 den 1.8 e düştü. Doktor direkt hamile kalırsın diyip hamilelerin içtiği kan ilacından yazdı. Ama yine olmadı. O yüzden tek umudum ovülasyon testi
3 - 2 de mantıklı, adetiniz düzenliyse gün aşırı ilişkide olur, adetin 12.günü baslayıp 4-5 kez ilişkiye grerseniz ihtımal yuksek,Teşekkür ederim. Amin. 3 2 3 2 nasıl oluyor?
Maalesef yumurtlama günlerimi bilmiyorum. En azından bir seferlik denemek istedim o yüzden. Bu ay uygulamaya göre yaptım ama olmadı. Belki uygulamaya göre erken ya da geç yumurtluyorumdur. Strese sebep olması sorun değil maalesef her ay stres yaşıyorum sanki hiç pozitifi göremeyeceğim gibi geliyorİnnovitanın ovülasyon testleri çok guzel, bn o şekılde hamile kaldım ama strese sebep oluyor cunku bebiş en olmadık zamanda gelıyor, bnce ovulasyon gunlerınızı bılıyorsanız 5 kez gün aşırı ilişki yasasanız bile tutar
bende 1 yıldır denıyorum ve ınanın bazen bende oyle hıssedıyorum duaya sığınıp rahatlamaya calısıyorum belkı gecıktırıyosa guzellestırıyodur rabbım dıyorum en ıyısını allah bılır bızler ıcın sonucta tez vakitte hayırla bulsun bızı bebıslerımızMaalesef yumurtlama günlerimi bilmiyorum. En azından bir seferlik denemek istedim o yüzden. Bu ay uygulamaya göre yaptım ama olmadı. Belki uygulamaya göre erken ya da geç yumurtluyorumdur. Strese sebep olması sorun değil maalesef her ay stres yaşıyorum sanki hiç pozitifi göremeyeceğim gibi geliyor
İnşallah, amin. Kan değerlerinize baktırdınız mı bana en son hormon testi yapıldı tsh hormonum 8 çıktı ve doktor bu şekilde çocuğun olmaz dedi. Ondan önce ne zaman kadın doğuma gitsem bir sıkıntun yok denemeye devam et gayet sağlıklısın demişlerdi. Hemen triod ilacına başladım çok şükür 1.8e düştü ama yine olmuyor. Çok kafaya takıyoruz diye sanırımbende 1 yıldır denıyorum ve ınanın bazen bende oyle hıssedıyorum duaya sığınıp rahatlamaya calısıyorum belkı gecıktırıyosa guzellestırıyodur rabbım dıyorum en ıyısını allah bılır bızler ıcın sonucta tez vakitte hayırla bulsun bızı bebıslerımız