- 11 Eylül 2017
- 1.878
- 2.536
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.161
bende varim hayırlısı olsun herkes icin Sat:30 agustos BAT:24 EYLÜL Zumruduanka96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay nasıl çıkmaz yaa. Dediğimiz siteden baktın mı?hala cıkmadı sabah uğradım ordada sonuc cıkmamış sinirlerim zıpladı tüm hevesimi kacırdılar resmen bi daha sağlık ocagında hayatta kan vermem olmazsa akşam iş cıkışı acile gidip verecem
yok canım vermediler barkod ama laboratuar aradı doktor ben öğlen gibi gidip tekrar soracamCanım günaydın. Kan için verilen barkod elinde mi? Bulunduğun ilin halk sağlığı merkezi internet sayfasına gir. Orada laboratuvar sonuçları bölümü var. Oraya e nabızdan önce düşüyor. Takibini oradan yap istersen
cıkmadı doktor da baktı yok nasıl şans bu gülüyorum sinirden ya sakın kızlar sağlık ocagından kan falan vermeyinAy nasıl çıkmaz yaa. Dediğimiz siteden baktın mı?
Canım benim verdiğim kan da ertesi gün öğlen çıktı. Seninki de en azından öğlene çıkar inşallah çok sinir bozucu bir durumyok canım vermediler barkod ama laboratuar aradı doktor ben öğlen gibi gidip tekrar soracam
Eveetttt görüyorummmmKızlarrrr görüyor musunuz ………
Eveeet daha açmadan görünüyor özellikle son fotoğraftaKızlarrrr görüyor musunuz ………
Ya evet talihsizlik olmus olsun sen yine sansini dene baktin cikmadi aksam acilde kan verrsin insallh hayrli haberlerini duyariz sknti yapmasabah ugradım canım sağlık ocagına aradı laboratuvarı cvp veren olmadı bende mecburen işe döndüm dr tekrar ugra dedi sonra ama tüm sevincimi resmen yok ettiler
Yaaa cok duygulandim. 11. Gun ve sonrasindaki testleri, koyulasma takibi daha dun gibi Allah saglikla buyutmek nasip olsun. Darisi once hamislerimizin sonra hamis olmayi bekleyen bizlerin basina olsun saglikla insallahKızlaaaaaarrr kankam @Papatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
Kankam ve bebeği ile ilgili haberler aldıkça sizi haber ederim yine biz de bol bol dua edelim onun için @melegim can melisaa93 @edahandro S simurgggg @Tweeetyy @IADK @Afratafrac @ozgeeeee1 @imagination forever @TASUU Zumruduanka96 @Belisimm beyons unuttuğum diğer canlarım
Ayyyyy maşallah Allah analı babalı büyüsün beni unutmuşsun aşkım olsun ben takip ediyorum siziKızlaaaaaarrr kankam @Papatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
Kankam ve bebeği ile ilgili haberler aldıkça sizi haber ederim yine biz de bol bol dua edelim onun için @melegim can melisaa93 @edahandro S simurgggg @Tweeetyy @IADK @Afratafrac @ozgeeeee1 @imagination forever @TASUU Zumruduanka96 @Belisimm beyons unuttuğum diğer canlarım
Testler de kafayı yiyor desene Daha varmış zaten inşallah pozitifi görürsün canımm burda hepimiz bayram ederiz o günEvet bebısm ılk 5 dkkada cıktı ama kurudukca kayboldu tam tersınedaha bata cok var (5,6 gün) eglencesıne yapıyorum şuanda
Sagol bebeyimHadi rast gelsin aşkım vurduğunuz gol olsun
Evet silik cizgi var hadi bakalim su cumanin suyu yüzü hurmetine rabbim bize mucizelerimizi gondersinKızlarrrr görüyor musunuz ………
Evett görünüyorKızlarrrr görüyor musunuz ………
Hayırlı cumalar canımm, çokca amiinnnGünaydın kızlar hayirli cumalar dualarda buluşalım rabbim isteyen herkese hayrli evlatlar nasip etsin bu ay çok müjdeli haberlerimiz olsun mucizelerimiz gelsin
Yaa eveeettt çok nettt Tebrik ederimmKızlarrrr görüyor musunuz ………
valla var gibi görüyorum benKızlarrrr görüyor musunuz ………