- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.101
Henüz çatlama değil canım baya baya pik şu anKızlar uygulamaya çekip atana kadar kanser etti beni o yüzden vazgeçtim size atayım dedim ben bu günü değerlendirdim iyide yapmışım bence çatlama günümmüş doğru muyum sizce de ve erken çatlamışımEki Görüntüle 3301407
Bak bunu yeni öğrendim ama bencede öyle keşkem kocam evde olsaydıBen sana orani soyleyim yuzde 200ama catlama gunu degil siliklestiginde catlama olmus oluyor
Silikleştiği gün mü değerlendiriliyor yani ben yanlış mı biliyormuşum bunca seneHenüz çatlama değil canım baya baya pik şu ansilikleştiğinde çatlamış olacak ve o günü de mutlaka değerlendirin
Pik günü, çatlama günü ve sonraki gününün değerlendirilmesi öneriliyor. Yumurtanın çatlaması demek döllenmeye hazır hale gelmesi demekSilikleştiği gün mü değerlendiriliyor yani ben yanlış mı biliyormuşum bunca sene
Balım şimdi çift çizgi olduğu gün değil silikleşme olduğu günü mü değerlendirmem lazım doğru mu anladım bu arada teşekkür ederim cidden yanlış biliyormuşum iyi oldu buraya atmamPik günü, çatlama günü ve sonraki gününün değerlendirilmesi öneriliyor. Yumurtanın çatlaması demek döllenmeye hazır hale gelmesi demekçatlayan yumurtanın 24-36 saat ömrü oluyor
Yok pik gunu baslayip devaminda mumkunse 3 4 gun arka arkaya, mumkun degilse 1 hafta gun aşırı diyor arkadaslar hep buradaSilikleştiği gün mü değerlendiriliyor yani ben yanlış mı biliyormuşum bunca sene
Koyulaştığı gün de değerlendiriliyor kuzum, silikleştiği gün de. Yani bugünü değerlendirerek yanlış yapmamışsın iyi olmuş. Yarın tekrar test yap eğer silikleşirse çatladı demektir. O günü ve sonrski günü de değerlendirinBalım şimdi çift çizgi olduğu gün değil silikleşme olduğu günü mü değerlendirmem lazım doğru mu anladım bu arada teşekkür ederim cidden yanlış biliyormuşum iyi oldu buraya atmam
Aynen öyleYok pik gunu baslayip devaminda mumkunse 3 4 gun arka arkaya, mumkun degilse 1 hafta gun aşırı diyor arkadaslar hep burada
Bilgi için teşekkür ederimYok pik gunu baslayip devaminda mumkunse 3 4 gun arka arkaya, mumkun degilse 1 hafta gun aşırı diyor arkadaslar hep burada
Tamamdır teşekkür ederim balım bunu öğrendiğim çok iyi olduKoyulaştığı gün de değerlendiriliyor kuzum, silikleştiği gün de. Yani bugünü değerlendirerek yanlış yapmamışsın iyi olmuş. Yarın tekrar test yap eğer silikleşirse çatladı demektir. O günü ve sonrski günü de değerlendirin
Rica ederim canım sen yine test yapıp at mutlakaTamamdır teşekkür ederim balım bunu öğrendiğim çok iyi oldu
9 u 12 den daha koyu gibi ama neden iki kere koyulasti anlamadım ama ben ikisini de baz alayım en iyisiCanim sanki 12. Gunde gormussun piki gibi geldi bana 13.gun catlamis.
09092023 bence en koyu onlar
Atarım aslında bende tarih atıp bir kağıda ayrı yazayım hem uygulamada takip edeyim unutmamış olurumRica ederim canım sen yine test yapıp at mutlaka
Bence 9da pik görmüş sonrasında çatlamış inşallah güzel haberlerini duyarız aminnn9 u 12 den daha koyu gibi ama neden iki kere koyulasti anlamadım ama ben ikisini de baz alayım en iyisi
Ayin 9u olan 12.gunun zaten. Ben parantez icinde yazdigin icin 12.gün dedim. ayni seyden bahsediyoruz9 u 12 den daha koyu gibi ama neden iki kere koyulasti anlamadım ama ben ikisini de baz alayım en iyisi
Evet evet mutlaka tarih at öyle takip etmek daha iyi oluyor ben üstüne kalemle yazıyorum. Bugün döngünün kaçıncı günüydüAtarım aslında bende tarih atıp bir kağıda ayrı yazayım hem uygulamada takip edeyim unutmamış olurum
AminnnnBence 9da pik görmüş sonrasında çatlamış inşallah güzel haberlerini duyarız aminnn
Ay ben yanlış anlamışım yaaAyin 9u olan 12.gunun zaten. Ben parantez icinde yazdigin icin 12.gün dedim. ayni seyden bahsediyoruzPik olan o bence.
Burdan öğrendiğim uygulama 2 kendi uygulamamda 4. Gün gözüküyor ve yumurtalanma günümle aynı pik olabilir hamilelik yüksek diyorEvet evet mutlaka tarih at öyle takip etmek daha iyi oluyor ben üstüne kalemle yazıyorum. Bugün döngünün kaçıncı günüydü
İnşallah güzel haberlerini de alırız canım benimBurdan öğrendiğim uygulama 2 kendi uygulamamda 4. Gün gözüküyor ve yumurtalanma günümle aynı pik olabilir hamilelik yüksek diyor