Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel ya ..Ben eminim senin hamile olduğuna kalbim öyle söylüyor...Inşallah öyledir. 9.günü tekrar idrar bakacam. Ve sadece test tarihi kan vercem açıkçası o sonuca göre sevinip veya üzülcem.. Bomboşum
Az sabır tatlım biliyorum çok zor kendini bişeylerle oyalamaya çalışÇatlayacam kızlar 10:30ta verdim doktorunuz arayacak dediler daha aramadıLar
İnsanı çatlatırlarÇatlayacam kızlar 10:30ta verdim doktorunuz arayacak dediler daha aramadıLar
Eki Görüntüle 2551489
Kızlar kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım şarjım bitti yeni açabilidim keseyi gördüm şükür kanama alanı vs görünmüyor yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışına geleceğiz emre bey çok rahatlattı beni sağolsun böyle kanamalara bir sebeb bulamıyoruz önemli olan kesenin sağlıklı olması dedi
Canim 35 cikti insallah yukselirNesquik9 canım kan verdin mi benim öğleden sonra çıkacakmış sonucum doktor arayıp söyleyecekmiş kalbim pırpır
Canım yükselir inşallah 10lardan yükselenler oluyo rabbim kat kat arttırsın inşallah Gönlünü ferah tut inşallah bn 10:30da verdim beni daha aramadılar bileCanim 35 cikti insallah yukselir
kacinci gununuzCanim 35 cikti insallah yukselir
Çok teşekkür ederim tatlımmm şimdi çıktım hastaneden, 5 günlük 2 bebeğime kavuştum şuan benimleler doktorum transferin iyi geçtiğini söyledi. İnşallah güzel sonuçlarımızı paylaşırız burdan@Dream_91 Red Velvet canlar bugün sizin gününüz Allah 9 ay sonra kucağınızda bebek görmeyi nasip etsin
Bugun 9. Gunkacinci gununuz
Canim benide aradılar yarin olucak transfer dediler ama saati belli degil geri donus yapicaz hocayla konuşup dedilerkızlar bu yumurta toplama günü sayılıyomu. benım yarın belkı trsnsfer olma durumum var. salı günü toplandı yumurtalar.
Beni de aramadilar 10 da verdim kani internetten baktim sonuca benCanım yükselir inşallah 10lardan yükselenler oluyo rabbim kat kat arttırsın inşallah Gönlünü ferah tut inşallah bn 10:30da verdim beni daha aramadılar bile
A Angelres canım ben de heyecanla bekliyorum sonucunu. İnşallah 7 kasım ikimize de uğurlu gelirCanım yükselir inşallah 10lardan yükselenler oluyo rabbim kat kat arttırsın inşallah Gönlünü ferah tut inşallah bn 10:30da verdim beni daha aramadılar bile
Teşekür ederim canım benim rabbim hepimizin kalbindekini hakımızda hayırlı etsin inşallahHoșgeldin
Hayırlı olsun tedavin tatlım.
Gayet iyi yükselir inşallah hayırlı olsunKizlar merhaba benim de bugün test günüm. sonuc için aramadılar daha ama ben internetten baktim 88 çıkmış.biraz düşük geldi ama ins yükselir ne diyeyim
sagol canim ins yukselirGayet iyi yükselir inşallah hayırlı olsun
Çok güzel ya ..Ben eminim senin hamile olduğuna kalbim öyle söylüyor...
Çok teşekkür ederim tatlımmm şimdi çıktım hastaneden, 5 günlük 2 bebeğime kavuştum şuan benimleler doktorum transferin iyi geçtiğini söyledi. İnşallah güzel sonuçlarımızı paylaşırız burdan