• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

kızlar bu yumurta toplama günü sayılıyomu. benım yarın belkı trsnsfer olma durumum var. salı günü toplandı yumurtalar.

Eki Görüntüle 2551489
Kızlar kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım şarjım bitti yeni açabilidim keseyi gördüm şükür kanama alanı vs görünmüyor yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışına geleceğiz emre bey çok rahatlattı beni sağolsun böyle kanamalara bir sebeb bulamıyoruz önemli olan kesenin sağlıklı olması dedi
Nesquik9 Nesquik9 canım kan verdin mi benim öğleden sonra çıkacakmış sonucum doktor arayıp söyleyecekmiş kalbim pırpır
Canim 35 cikti insallah yukselir

@Dream_91 Red Velvet Red Velvet canlar bugün sizin gününüz Allah 9 ay sonra kucağınızda bebek görmeyi nasip etsin ❤️🤗
Çok teşekkür ederim tatlımmm 😍😍şimdi çıktım hastaneden, 5 günlük 2 bebeğime kavuştum şuan benimleler😍 doktorum transferin iyi geçtiğini söyledi. İnşallah güzel sonuçlarımızı paylaşırız burdan🙏🏻💕

Selam herkese ,
Doktorumun yanından geliyorum , 2 gün daha gonol f Ve cetrotide devam , cumartesi tekrar kontrol ve hersey yolundaysa pazartesi yumurta toplama yaparız dedi şimdi bu noktada birsey soracağım hastaneden çıktıktan sonra aklıma geldi , 5. Gün transferi toplama günü dahil mi 5 gün sayıyoruz?

Canım yükselir inşallah 10lardan yükselenler oluyo rabbim kat kat arttırsın inşallah 🤲🏻 Gönlünü ferah tut inşallah bn 10:30da verdim beni daha aramadılar bile 😔😔
A Angelres canım ben de heyecanla bekliyorum sonucunu. İnşallah 7 kasım ikimize de uğurlu gelir 😇
@Nesquik9 gözünaydııııınnnn bak bebişin seninleymiş boşu boşuna üzdün kendini ☺️ İnşallah değerin güzel bir şekilde yükselir ve sağlıkla alırsın kucağına 😻

Çok güzel ya ..Ben eminim senin hamile olduğuna kalbim öyle söylüyor...

Canım benim sağolasın eminim sende bu günleri göreceksin ❤️

Çok teşekkür ederim tatlımmm 😍😍şimdi çıktım hastaneden, 5 günlük 2 bebeğime kavuştum şuan benimleler😍 doktorum transferin iyi geçtiğini söyledi. İnşallah güzel sonuçlarımızı paylaşırız burdan🙏🏻💕

Amin inşallah ❤️

Back