• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonucum

Eliffff002

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
18
5
1
34
Kızlar merhaba tüp bebek yaptım çift embriyo transferi oldum 25 Şubat'ta transferim oldu 28 Şubat'ta yarım doz ovitrelle vuruldum6 mart'ta kan verdim sonucum 15.7 benim gibi olup değeri artan var mı acaba 2 gün sonra tekrar kan verecem ama meraktan ölecem yardım lütfen

Ankara Bilkent şehir hastanesinde Şebnem Özyer hanıma gitmenizi tavsiye ederim, kendisi de mükemmel bir insan ekipte çok iyi
Çok teşekkür ederim benimde doktorum çok iyi kendisinden ve ekibinden çok memnunum ilerde ne olur bilmiyorum ama şimdilik bu doktorumla devam edecem

Evet öyleymiş ama ben zaten doktorumun dediği tarihte yaptım testimi ve birde bu yöntemi artık bir çok doktor yapıyor diye duydum etrafımda yapan arkadaşlarım var ve sağlıklı bir şekilde çoçukları oldu bu iğne tutunmaya destek oluyormuş diye biliyorum
Valla ben hiç tavsiye etmiyorum. Her şey tutunmak değil, sağlıklı tutunmak. Ben taze olacağı için ovitrelle vurulmuştu öncesinde, tutunmaya da iyi geliyor diye biliyorum. Tutundu ama malesef ohss oldum, çünkü yumurtalıklar uyarılıyor iğneyle, peşine de bebek tutup HCG yükselince ohss ye dönüşüyor. 1 hftadır hastanelerdeyim, beta artışım da düzensizleşti. Asla önermiyorum iğneyi dondurulmuşsa.

Valla ben hiç tavsiye etmiyorum. Her şey tutunmak değil, sağlıklı tutunmak. Ben taze olacağı için ovitrelle vurulmuştu öncesinde, tutunmaya da iyi geliyor diye biliyorum. Tutundu ama malesef ohss oldum, çünkü yumurtalıklar uyarılıyor iğneyle, peşine de bebek tutup HCG yükselince ohss ye dönüşüyor. 1 hftadır hastanelerdeyim, beta artışım da düzensizleşti. Asla önermiyorum iğneyi dondurulmuşsa.
Ben opudan sonra ohss oldum doktorum transferi yapmak istemedi benim ve eşimin imzasıyla yaptı. Şükürler olsun ki ohss geçti ama bende hafif düzeyde seyrediyordu

Evet dondurulmuş ama bu kişiden kişiye değişebiliyor canım inşallah herşey gönlünce olur ama doktorlarımıza güvenmek zorundayız

Back
X