- 28 Ağustos 2019
- 498
- 873
- 103
Aralık ayında gün verildi adetin ilk üç günü gelin dediler ilaç tedavisi sanırım başlayacak ilk deneyimim olduğu için pek bilmiyorum bilgi vermediler Aralık 22 de ilk adet günüm şansıma ayın sonuna denk geliyorBende 80 doğumluyum Mayıs ay. Belki bende rapur için denemeli miyim acaba ya? Sen aralıkta mı başlayacaksın?
Ben öğretmenim eğitimde senin bu yaptığına kendini gerçekleştiren kehanet diyoruz. Niye böyle yapıyorsun diye diye gerçekleştireceksinNe kadar negatifsin diceksiniz ama ben olmadığını hissediorum
Canım neden ovulasın testi yaptın ben anlamadım .
Tamam teşekkürler canım ben şimdi haftaya transferim var bunun sonuçu beklerken araştıracam. Tedavin hayırlı uğurlu olsunBen 80 doğumluyum Ekim ayında doğum günüm dü bana çıktıysa sizede çıkar diye düşünüyorum vakit kaybetmeden başvurun bence
cok fazla vardi evdeCanım neden ovulasın testi yaptın ben anlamadım .
Evet canım ilaç tedaviye başlayacaklar yanı hormon iğneler ile yumurta büyütecekler sonra yumurta toplama işlemi olacak. Duruma göre taze transfer yada dondurulmuş yapacaklar. Güzel sonuçlarla gelirsin inşallahAralık ayında gün verildi adetin ilk üç günü gelin dediler ilaç tedavisi sanırım başlayacak ilk deneyimim olduğu için pek bilmiyorum bilgi vermediler Aralık 22 de ilk adet günüm şansıma ayın sonuna denk geliyor
İnşallah pozitifsin canım peki bu ovulasyon test ile hamilelik gerçekten çıkar mı? Hiç denemedimcok fazla vardi evdegebelik testi bi kac tane var once bi onunla bakmak istedim fikir olsun gibi düşündüm sanirim gebeliğe bakmaya korkuyorum negatif olursa ilaclari birakmaktan vs bilemiyorum ne düşüneceğimi sacmalamis da olabilirim
İnşallah güzel şeyler göreceksin10 gün sonra randevu verdiler kese için dua edin kizlar
Bence yap bitane cnm korkmacok fazla vardi evdegebelik testi bi kac tane var once bi onunla bakmak istedim fikir olsun gibi düşündüm sanirim gebeliğe bakmaya korkuyorum negatif olursa ilaclari birakmaktan vs bilemiyorum ne düşüneceğimi sacmalamis da olabilirim
Yarin sabah ilk idrarla yapacagim hem 10. Gün daha garanti olur diye düşünüyorumBence yap bitane cnm korkma
Cok kisinin çıkmış ama iki cizginin de cok koyu olmasi gerekiyormus silik sayılmıyor bi umut isteİnşallah pozitifsin canım peki bu ovulasyon test ile hamilelik gerçekten çıkar mı? Hiç denemedim
amin Allah hepimizin yardımcısı olsun, artık bir daha ki regle döneminde şans bizimle olur inşallah ....Ne denir ki....uzuntunu paylasiyorum geçmiş olsun arkadaşım bu son negatif olsun insallahhh
Pozitif olduğunu 11. gün kanda öğrendim canım. 13. Gün idrarda yaptım benim testle aynı netliği. Bencede gebesin kan testini ver. İdrara bu kadar net geçmişse kan değerin güzel gelir. Kan yaparsan haber ver.
Ama benim yaptığım ovulasyon testiPozitif olduğunu 11. gün kanda öğrendim canım. 13. Gün idrarda yaptım benim testle aynı netliği. Bencede gebesin kan testini ver. İdrara bu kadar net geçmişse kan değerin güzel gelir. Kan yaparsan haber ver.
Normal gebelik testini yaptır canım bu kadar neti görsem duramazdım ben herhalde.Ama benim yaptığım ovulasyon testi
Çok teşekkür ederim seninde Rabbim muradını tez zamanda versinTamam teşekkürler canım ben şimdi haftaya transferim var bunun sonuçu beklerken araştıracam. Tedavin hayırlı uğurlu olsun
Canım estrofem içiyorsan o yapıyor, ben estrofemi hep tok içiyorum hatta ilacı içip üstüne yemeğe devam ediyorum o zaman düzeliyor. Onun dışında gebelik belirtisi de olabilir ama sen kötü olursan hemşirene yazKızlar benm transferden sonra 6.günüm. Baş ağrısı ve mide bulantısı var. Ne yapacağımı şaşırdım
Kızlar benm transferden sonra 6.günüm. Baş ağrısı ve mide bulantısı var. Ne yapacağımı şaşırdım
[/QUOTE
estrofem bende de baş ağrısı yapmıştı. Normalde hiç başı ağrımayan bir insandım.. hatta bir vakte kadar baş ağrılarına hiç inanmadım insanlar nazlanıyor gibi gelirdiCanım estrofem içiyorsan o yapıyor, ben estrofemi hep tok içiyorum hatta ilacı içip üstüne yemeğe devam ediyorum o zaman düzeliyor. Onun dışında gebelik belirtisi de olabilir ama sen kötü olursan hemşirene yazben de bu ilaç sayesinde tanıştım kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?