Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bende 80 doğumluyum Mayıs ay. Belki bende rapur için denemeli miyim acaba ya? Sen aralıkta mı başlayacaksın?
Aralık ayında gün verildi adetin ilk üç günü gelin dediler ilaç tedavisi sanırım başlayacak ilk deneyimim olduğu için pek bilmiyorum bilgi vermediler Aralık 22 de ilk adet günüm şansıma ayın sonuna denk geliyor

Ne kadar negatifsin diceksiniz ama ben olmadığını hissediorum
Ben öğretmenim eğitimde senin bu yaptığına kendini gerçekleştiren kehanet diyoruz. Niye böyle yapıyorsun diye diye gerçekleştireceksin yapma canım etme canım olumlu düşün olumlu olsun ya.

Canım neden ovulasın testi yaptın ben anlamadım .
cok fazla vardi evde gebelik testi bi kac tane var once bi onunla bakmak istedim fikir olsun gibi düşündüm sanirim gebeliğe bakmaya korkuyorum negatif olursa ilaclari birakmaktan vs bilemiyorum ne düşüneceğimi sacmalamis da olabilirim

Evet canım ilaç tedaviye başlayacaklar yanı hormon iğneler ile yumurta büyütecekler sonra yumurta toplama işlemi olacak. Duruma göre taze transfer yada dondurulmuş yapacaklar. Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah

İnşallah pozitifsin canım peki bu ovulasyon test ile hamilelik gerçekten çıkar mı? Hiç denemedim

Bence yap bitane cnm korkma

Eklentiler

• _20191104_152353.JPG
    45,4 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar benm transferden sonra 6.günüm. Baş ağrısı ve mide bulantısı var. Ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar benm transferden sonra 6.günüm. Baş ağrısı ve mide bulantısı var. Ne yapacağımı şaşırdım
Canım estrofem içiyorsan o yapıyor, ben estrofemi hep tok içiyorum hatta ilacı içip üstüne yemeğe devam ediyorum o zaman düzeliyor. Onun dışında gebelik belirtisi de olabilir ama sen kötü olursan hemşirene yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…