- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Ya o stres beni mahvedio, hiç bir olumsuzluk görünmemesine rağmen nedendir bilmiorum içim hiç rahat deil, yine olmicak diye çok korkuorum, tabaklar çarpsa olumsuzluk arıyorum ayagim takilsa acaba bu bi işaret mı diorum kafayı yemek üzereyim herhaldeBenimde adetin 3. Günü estrofeme bugün başladım inşallah herşey iyi olurilk denemem dusukle sonuçlandı cok korkuyorum bu sefer daha stresliyim yaa
Ayni aynı canım bende valla herşeyi takıntı yaptım bu sefer inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızYa o stres beni mahvedio, hiç bir olumsuzluk görünmemesine rağmen nedendir bilmiorum içim hiç rahat deil, yine olmicak diye çok korkuorum, tabaklar çarpsa olumsuzluk arıyorum ayagim takilsa acaba bu bi işaret mı diorum kafayı yemek üzereyim herhaldeiçim sıkılıyo bi tuhafım ya bi tek ben mi böyleyim bilmiorum
Ya o stres beni mahvedio, hiç bir olumsuzluk görünmemesine rağmen nedendir bilmiorum içim hiç rahat deil, yine olmicak diye çok korkuorum, tabaklar çarpsa olumsuzluk arıyorum ayagim takilsa acaba bu bi işaret mı diorum kafayı yemek üzereyim herhaldeiçim sıkılıyo bi tuhafım ya bi tek ben mi böyleyim bilmiorum
Allahım hepimizin yuzunu guldursun inşallahAyni aynı canım bende valla herşeyi takıntı yaptım bu sefer inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Isin kotusu 35 yasindayim 3 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım yanlış ameliyat sonucu açık olan tüplerimde sıvı birikmesi oldu ilk transfer olumsuz sonuçlandı sonrasında tüpler alındı histeroskopi yapıldı embriyolar kaliteli 9 hücreli rahim kalınlığı transfere 6 gün olmasına rağmen 8 mm adetlerin düzenli ama ben hiç rahat deilimAynen cnm. Bende şimdi kendi kendime diyorum 2.tedavim pozitif oldu (ama bebeği kaybettim) 3.tedavi pozitif (oğlumu kucağıma aldım şükür) şimdi 4.tedavi niye tutsun 3te 3 yapan var mı ki bu bana denk gelir mi VS vs diye vesvese ediyorum mesela
Isin kotusu 35 yasindayim 3 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım yanlış ameliyat sonucu açık olan tüplerimde sıvı birikmesi oldu ilk transfer olumsuz sonuçlandı sonrasında tüpler alındı histeroskopi yapıldı embriyolar kaliteli 9 hücreli rahim kalınlığı transfere 6 gün olmasına rağmen 8 mm adetlerin düzenli ama ben hiç rahat deilim
Ayyy kıyamam sana çok teşekkür ederimYaşın okadar ileri değil canım takma lütfen bak sende diyorsun şartlar uygunmuș. Ama ne yapacan herşey nasip kısmet zamanı var ki bekliyoruz. İçini ferah tut. Bak transferine az kaldımoral çok önemli.
Sloganımız aksi ispat edilene kadar hamile sayılırsın
Evet 15 dondurulmuşum var 5 tanesi a kaliteydi 5. Gün embriyosu tutmuştu da 7 haftalık düşük yaptım. Şuan sadece estrofem bide coraspin 28i kontrolden sonra da crinone baslaticak o şekilde ilerliyor tedavi yine tek transfer olucak inşallah. Hep beraber haber alalım burdan güzel oluyo ben geçen sefer 5. Gün öğrenmiştim buraya yazdım hemenchagiless Hoșgeldin cnm. Inşallah olumlu sonuçlanır tedavin. Anladığım kadarıyla 2.denemen.ilk deneme taze transfer miydi? Kaç tane dondurulmuş var? Bende 2 gün önce Estrofem başladım başka ilaç verildi mi sana?
Oyy varmış Bi bebisin ne kadar ara verdin ikinci içinAynen cnm. Bende şimdi kendi kendime diyorum 2.tedavim pozitif oldu (ama bebeği kaybettim) 3.tedavi pozitif (oğlumu kucağıma aldım şükür) şimdi 4.tedavi niye tutsun 3te 3 yapan var mı ki bu bana denk gelir mi VS vs diye vesvese ediyorum mesela
Evet 15 dondurulmuşum var 5 tanesi a kaliteydi 5. Gün embriyosu tutmuştu da 7 haftalık düşük yaptım. Şuan sadece estrofem bide coraspin 28i kontrolden sonra da crinone baslaticak o şekilde ilerliyor tedavi yine tek transfer olucak inşallah. Hep beraber haber alalım burdan güzel oluyo ben geçen sefer 5. Gün öğrenmiştim buraya yazdım hemen
Maşallah erkenden öğrenmiş sin inşallah bu sefer de burda paylaşırsın güzel haberini ve sonuna kadar gider Hayırlısıyla ❤
Benim de kontrol 28ekim bir arkadaş daha var burda, aynı süreçleri yaşıyoruz aynı zamanda. demek 3ledik okeye 4.cü arıyoruz
Aynı gün ilaçları yazarız burdan artık benden trombofili paneli istedi bide verdim taa ocakta cikck sonuç dün sordum direk iğneye başlarız dedi onu çok taktım bende Bi sknti çıkarır mı diye
Çok güzel yaş farkı ya inş gelsin kardeşi bende beklicm 1 1,5 sene olursa olur olmazsa koydururum diyorum da ilkini görsem bichagiless 2017 nisanda 2tane 3.gün transferim oldu, kalan 1embriyo da 5.gün donduruldu. Bir Oğlum oldu. 23.ekim de 2 yaşına basacak şimdi ona kardeş istiyoruz. Zaten üşümüştür kar tanem,❄
Ay yok kuzu anksiyete var bide bende herşey düzgün olsun istiyorum muska da yaptırdım kendime bu sefer çok sağlama aldım sonu hayırlı olur inşallahMerak etme bak varsa da birsey işte önlemi alincak. Varya bu süreçte en iyisi fazla kurcalamamak
Çok güzel yaş farkı ya inş gelsin kardeşi bende beklicm 1 1,5 sene olursa olur olmazsa koydururum diyorum da ilkini görsem biBnm eşimde öyle diyo döndü kızanlar orda artık gelsinler
Ay yok kuzu anksiyete var bide bende herşey düzgün olsun istiyorum muska da yaptırdım kendime bu sefer çok sağlama aldım sonu hayırlı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?