• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Haber ver sonucundan. Benimde iki embriyo konulması planlanıyor
Tamam canım yarın yazarım. İnşallah gönlüne göre olur. Senin transfer de yarın demi dondurulmuş mu? İnşallah çok iyi geçer ilk günden sana sıkı sıkı tutunurlar 🙏

Canim tebrikler yazsana bize belirti falan ne yasadin ayagin buz gibi oldu mu ? Ben hareketsiz degilim ise guc3 gittim.ama.isinamiyorum yani
Bende şimdi size yazacaktım ayaklarımda iki çorap biri kışlık kalın çorap üzerimde battaniye parmak uclarımın buzluğunu çok net hissediyorum 😂 4 defa peçeteye gelen turuncu tortu. Tedavi den üç saat sonra İlki, 4.5.6. günlerim günde sadece bir defa peçeteyle silince gelecek kadar. Bel ağrım çok fazla oldu. 5.6.7.8. günler çok ağrım oldu. 9. gün itibaren ağrı yön değiştirdi kasığa geçti. Sadece üçü oldu başka bir şey farklı oldu diyemiyorum. Ama şu an ayak üşümesi var.

Tebrikler 😊😊😊🧿 hic biri yok bende masallah bel agrisi kasik agrisi tek gogsum agirlasti sivilce cikti ufacik..benim 2. Transferdi bu lekede gelmedi

Insallah canim benim merkez 9 gun sonra bana test dedi..5. Gun embriyosu 29 ekimde konuldu..cumhuriyet cocugu olacak Allahin izniyle 😬🤣❤ senin ne zaman transfer oldu ? Hic bel agrisi yasadin mi bende tek gogus agirlasti baska bisi yok:KK12::KK43:
Aa ne güzel 🇹🇷❤️ Ben 26 ekimde transfer oldum dondurulmuş 3. Gün embriyoları çözdürüldü iki gün sonraya giden iki tanesi transfer edildi benim bu ikinci ilki kimysaldı onda akıntım turuncu pembe baya vardı göğüsüm çok hassastı bunda da akıntım az pembe falan geldi sanırım jelden kaynaklı ama göğüs hassasiyetim çok fazla

Aa ne güzel 🇹🇷❤ Ben 26 ekimde transfer oldum dondurulmuş 3. Gün embriyoları çözdürüldü iki gün sonraya giden iki tanesi transfer edildi benim bu ikinci ilki kimysaldı onda akıntım turuncu pembe baya vardı göğüsüm çok hassastı bunda da akıntım az pembe falan geldi sanırım jelden kaynaklı ama göğüs hassasiyetim çok fazla
Benimde 2. Ci hic tutmadi o . Benim akinti renksiz o da bugun 5. Gun artis gosterdi..gogus asiri degil ama daha once olmyan bi hassasiyrt var belki ilac yapiyor hayirlisi artik 🙏😊

Merhaba arkadaşlar benim hikayem uzun ve zorlu Manisa'da yaşıyorum 10 yıllık evliyim 2 defa normal yolla oluşan ama devam etmeyen gebeliğim var sorun pko pıhtılaşma ve ilaçlara rağmen gelişmeyen gebelik 2 tüp 1 aşılama tüp bebeğin bir taneside pozitifken kanamayla sonlandı bulunduğum şehirde yaptırdım tüp bebeklerimi uzun bir aradan sonra bir tanıdık vesilesiyle İstanbul'da tedavi olmaya başladım o kadar aksilikler yaşadım ki tedavim 6 ay boyunca uzadı ohss oldum yumurtalarım donduruldu şehir dışından git gel zor ve yorucu bir süreç 18 Ekim'de dondurulmuş 2 embriyo ilentransferim oldu doktorum ondan Allah razı olsun öncesinde iyi bir insan baba gibi şefkatli ve işinin ehli bir doktor 6 yilmadan uğraştı benimle farklı tedaviler uyguladı prp ve rahime çizik attı ve kortizon kullandım vücut bebeği kabul etsin diye ve sonunda güzel mükâfatimizi aldık 30 Ekim transferin 12. Gününde değerim 799 çıktı ve havalara uçtuk doktorumla birlikte ağladık şükürler olsun ki daha sonra Manisa ya döndüm şimdi pazartesi günü muayene olmak için bekliyorum bir yandan da korkuyorum Allahım inşallah bu defa sevindirir beni ve bekleyen tüm arkadaşlarimi
Amin canım rabbim bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bana ve burdaki arkadaşlara

Evet canim aynen memorial 20 temmuz opu oldum 21 yumurta topalndi 8 tanesi 5 gune ulasti bunlardan 1 tanesini eylulde koydular tutmadi digerini 5 gun once koydurdum bekliyorum hayirlisi
Hayirlisi ile bu kez pozitif olur insallah🙏 Benim doktorum Fulya hanim cok kibar cok tatli🙂 sizin doktorunuz kim

Amin ınşallahh neler yapıyorsun bu süreçte bana tuvalet yemek.dışında kalkma dediler maydanoz tere roka yaş hurma kuru hurma yeme dediler annemde yatıyorum ama üstümde bir halsizlik ve cok sık idrara çıkıyorum
Canım merhabalar, transferin hayırlı olsun inşallah.. medipolde yaptırıyorsun sanırım Ayşe Hn da. Bir kaç soru sorabilir miyim sana ..Ben de Ayşe Hn a görünmek istiyorum. Bir kaç soru kaldı aklıma takılan. Proteston iğne mi tercih ediyor Ayse Hn genellikle yoksa sana özel mi yazdı acaba o iğneyi. Çünkü ben üç transferimde hep crinone vajina jel uyguladım. Bir de hangi semtten gidiyorsun acaba medipol e. Çünkü ulaşım da çok önemli biz arabayı sattık eşim de yanımda olamayacak bu süreçte. Önemli günlerde taksi kullanabilirim fakat bildiğim kadarıyla toplu taşıma metrobüs metro yok değil mi

Hayirlisi ile bu kez pozitif olur insallah🙏 Benim doktorum Fulya hanim cok kibar cok tatli🙂 sizin doktorunuz kim
Eylul de ki transferde gonul hanim bakti daha cok ekim transferi gunseli hanim..gunseli hanim sabirla dinliyor moral veriyor ilki tutmayinca biraz agladim da cok moral verdi ugrasti sagolsun o da tup yeni yeni yapilirken ulkede yaptirmis kendi durumunu anlatti 3uz erkek cocuklari var eskiden zor tutuyormus o sebeple 3 4 koyuyorlarmis herkese :KK48:

Canım bu transferim biraz farklı oldu. İlk iki denemem de sürekli yattım. İkinci tedavim de hiç nerdeyse kalkmadım yemek, tuvalete sadece, gece uyurken büyük stres içinde uyurdum. Ananas, kivi, havuç yemediğim kalmadı. İkisi de negatif. Gelelim 3. Tedavime 23 Ekim de transferim oldu. Doktorum 48 saat bizim için önemli şehir dışına çıkma dedi. İki gün otelde kaldık. Sonrası şehir dışına çıktık 2 saatlik. 4. günde 10 saatlik yola çıkıp evime geldim. Transferin 5. günü iş başı yaptım. Ayakta çok durmadan kendimi yormadan hafta mı bitirdim. Evde süpürge çekmek ve ağır şeyler kaldırmak dışında işlerimi yaptım. Yemek yaptım, çamaşır attım. Eşim astı ama yine tamamen bırakmadım işi. İşte 2. Kata merdiven inip çıktım. Bir defa takılıp düşer gibi oldum. Tek dikkat ettiğim ilaçlarımı dikkatli yapmam. Ağır kaldırmamak. Onun dışında çokta bir şey yapmadım. 10 saat yol, işe başlamak, düşme tehlikesi geçirme bakınca hepimizi korkutacak şeyler yaşadım. Çok şükür Rabbim ol deyince hiçbir şey engel olmuyor.
Canım hayırlı uğurlu olsun hangi merkeze gidiyordun acaba doktorun kimdi..

Canım hayırlı uğurlu olsun hangi merkeze gidiyordun acaba doktorun kimdi..
Ankara 'da Gürgan klinik canım. Doktorum hastane bünyesindeki bütün doktorlar :) binlerce kez teşekkür etsem azdır. Timur Gürgan merkezin sahibi ve koordinatörü. Bünyesindeki doktorlardan Ziya Kalem ile yol haritamı oluşturduk. İki ay sonrası için kendi İstanbul şubesine geçti zaten. Işın Kocabaş, Fethiye hocam, Baran hocam hepsi tedavimin içinde oldu. Yumurta geliştirmeyi ışın hocam ile yaptık ama Fethiye hocamda takip ediyordu. Yumurta çatlama iğnesi olacağım zaman Fethiye hoca ile ışın hoca birlikte son duruma baktılar. Son ultrasona birlikte baktılar. Rahim dinlendirme kararımı Fethiye hocam verdi ki timur hoca da aynı şekilde düşündü. Rahim dinledi transferimi timur hoca yaptı. Tek bir doktor mantığı yok çok koordineli birlikte çalışma mantığı var.

Ankara 'da Gürgan klinik canım. Doktorum hastane bünyesindeki bütün doktorlar :) binlerce kez teşekkür etsem azdır. Timur Gürgan merkezin sahibi ve koordinatörü. Bünyesindeki doktorlardan Ziya Kalem ile yol haritamı oluşturduk. İki ay sonrası için kendi İstanbul şubesine geçti zaten. Işın Kocabaş, Fethiye hocam, Baran hocam hepsi tedavimin içinde oldu. Yumurta geliştirmeyi ışın hocam ile yaptık ama Fethiye hocamda takip ediyordu. Yumurta çatlama iğnesi olacağım zaman Fethiye hoca ile ışın hoca birlikte son duruma baktılar. Son ultrasona birlikte baktılar. Rahim dinlendirme kararımı Fethiye hocam verdi ki timur hoca da aynı şekilde düşündü. Rahim dinledi transferimi timur hoca yaptı. Tek bir doktor mantığı yok çok koordineli birlikte çalışma mantığı var.
Allah hepsinden razı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Hem ekip olarak ilgilenmek hem de tüm detaylara hakim olmak her yerin başarabildiği bir şey değil maalesef.. ama eğer işlerini Tutku’yla yapar ve gerçekten size değer verirlerse de çok büyük avantajları var.. 🧿🧿🧿🐣ben de merkez araştırma aşamasındayım ondan böyle sizinki gibi hikayelerin kahramanlarını merak ediyorum...

Canım merhabalar, transferin hayırlı olsun inşallah.. medipolde yaptırıyorsun sanırım Ayşe Hn da. Bir kaç soru sorabilir miyim sana ..Ben de Ayşe Hn a görünmek istiyorum. Bir kaç soru kaldı aklıma takılan. Proteston iğne mi tercih ediyor Ayse Hn genellikle yoksa sana özel mi yazdı acaba o iğneyi. Çünkü ben üç transferimde hep crinone vajina jel uyguladım. Bir de hangi semtten gidiyorsun acaba medipol e. Çünkü ulaşım da çok önemli biz arabayı sattık eşim de yanımda olamayacak bu süreçte. Önemli günlerde taksi kullanabilirim fakat bildiğim kadarıyla toplu taşıma metrobüs metro yok değil mi
Kişiye özel yazıyor çünkü bir kişi jel kullanmıştı konuştuğum jel de var reçetedeyazmış aldım şimdilik kullandirmadi ıett durağı var hastanenın orda ben esenlerde oturuyorum yakınım yol sıkıntı olmuyor

Back