Canım bu transferim biraz farklı oldu. İlk iki denemem de sürekli yattım. İkinci tedavim de hiç nerdeyse kalkmadım yemek, tuvalete sadece, gece uyurken büyük stres içinde uyurdum. Ananas, kivi, havuç yemediğim kalmadı. İkisi de negatif. Gelelim 3. Tedavime 23 Ekim de transferim oldu. Doktorum 48 saat bizim için önemli şehir dışına çıkma dedi. İki gün otelde kaldık. Sonrası şehir dışına çıktık 2 saatlik. 4. günde 10 saatlik yola çıkıp evime geldim. Transferin 5. günü iş başı yaptım. Ayakta çok durmadan kendimi yormadan hafta mı bitirdim. Evde süpürge çekmek ve ağır şeyler kaldırmak dışında işlerimi yaptım. Yemek yaptım, çamaşır attım. Eşim astı ama yine tamamen bırakmadım işi. İşte 2. Kata merdiven inip çıktım. Bir defa takılıp düşer gibi oldum. Tek dikkat ettiğim ilaçlarımı dikkatli yapmam. Ağır kaldırmamak. Onun dışında çokta bir şey yapmadım. 10 saat yol, işe başlamak, düşme tehlikesi geçirme bakınca hepimizi korkutacak şeyler yaşadım. Çok şükür Rabbim ol deyince hiçbir şey engel olmuyor.