• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yaaa 😍 iyiki acale etmişsin erken kalkan yol alır ben geç kaldım valla ☺ Yarın için bi heyecan var bakalım hayırlısı olsun. O beklemesi korkunç 10 güne giricez.
Geç olsun güç olmasın canım😊 sonucumu aldım bugün inşallah senin pozitif olur 🙏

Ya kizlar benimde ayaklarim buz yani biseye yormiyim yormiyim diyorum ayol buz kesti goguslerim agirlasti cenemde ufak sivilce minicik ama cikti..insallah adet olmam 5. Gunum belirtilerim bunlar bugun birazda akintim artti gibi islaklik var hep..sirt agrim var goguslerimi tasiyamiyorum ben 52 kg 90 goguse sahibim bedenime gore memisler buyuk bide sisti o mu acaba sirt agrisi yapiyor anlamadim yoksa usuttum mu bilemedim delircem geel persembe geellll 😬
İnşallah hamişsindir cnm bendede sivilce felan çıktı hep dedim adet olacağım kesin tutmadı

Ya kizlar benimde ayaklarim buz yani biseye yormiyim yormiyim diyorum ayol buz kesti goguslerim agirlasti cenemde ufak sivilce minicik ama cikti..insallah adet olmam 5. Gunum belirtilerim bunlar bugun birazda akintim artti gibi islaklik var hep..sirt agrim var goguslerimi tasiyamiyorum ben 52 kg 90 goguse sahibim bedenime gore memisler buyuk bide sisti o mu acaba sirt agrisi yapiyor anlamadim yoksa usuttum mu bilemedim delircem geel persembe geellll 😬
Göğüsler hariç hepsi aynı sivilce bile 🤭 ama benim goguslerimde hiçbişey yok, deli gibi elleyip duruom ayyy Allahım sen büyüksün halimizi gör 🙏🙏

Ay ikisi de tuttu mu acabaaaaa 🤩🤩🤩 ne zaman kontrole gidiceeenn
Yarın sabah erkenden merkezi arayacağım yarın bir daha veririm ne de olsa asıl istedikleri tarih. artık ona göre bir yola çizerler ben merkez ile bağlantıyı kesmeyi düşünmüyorum yani başka kadın doğumcu aramıyorum. Zaten istesem de onlardan kopamam 8 yavrum daha onlarla 😂inşallah ikizdir değeri görünce ikiside benimle diyip durdum da bakalım hayırlısıyla 🙏

Yarın sabah erkenden merkezi arayacağım yarın bir daha veririm ne de olsa asıl istedikleri tarih. artık ona göre bir yola çizerler ben merkez ile bağlantıyı kesmeyi düşünmüyorum yani başka kadın doğumcu aramıyorum. Zaten istesem de onlardan kopamam 8 yavrum daha onlarla 😂inşallah ikizdir değeri görünce ikiside benimle diyip durdum da bakalım hayırlısıyla 🙏
Kaç çıktı kan sonucun? 10. Gün mü yaptırdın?

Canim tebrikler yazsana bize belirti falan ne yasadin ayagin buz gibi oldu mu ? Ben hareketsiz degilim ise guc3 gittim.ama.isinamiyorum yani

Back