- 4 Ekim 2016
- 155
- 78
- 48
- 34
ya varis ya musavvir ya halik bildiğim bütün duaları okuyorumm4 kişi olduk ☺ test tarihlerimiz
C Cemre0000 13 Kasım
B Bir umuttt34 11 Kasım
Yadee 13 Kasım
feride0180 14 Kasım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya varis ya musavvir ya halik bildiğim bütün duaları okuyorumm4 kişi olduk ☺ test tarihlerimiz
C Cemre0000 13 Kasım
B Bir umuttt34 11 Kasım
Yadee 13 Kasım
feride0180 14 Kasım
Hayırlı olsun idrar mı yaptınCanım testi yaptım listeye pozitif yazabilirsin yarını bekleyemedim
Canım bu transferim biraz farklı oldu. İlk iki denemem de sürekli yattım. İkinci tedavim de hiç nerdeyse kalkmadım yemek, tuvalete sadece, gece uyurken büyük stres içinde uyurdum. Ananas, kivi, havuç yemediğim kalmadı. İkisi de negatif. Gelelim 3. Tedavime 23 Ekim de transferim oldu. Doktorum 48 saat bizim için önemli şehir dışına çıkma dedi. İki gün otelde kaldık. Sonrası şehir dışına çıktık 2 saatlik. 4. günde 10 saatlik yola çıkıp evime geldim. Transferin 5. günü iş başı yaptım. Ayakta çok durmadan kendimi yormadan hafta mı bitirdim. Evde süpürge çekmek ve ağır şeyler kaldırmak dışında işlerimi yaptım. Yemek yaptım, çamaşır attım. Eşim astı ama yine tamamen bırakmadım işi. İşte 2. Kata merdiven inip çıktım. Bir defa takılıp düşer gibi oldum. Tek dikkat ettiğim ilaçlarımı dikkatli yapmam. Ağır kaldırmamak. Onun dışında çokta bir şey yapmadım. 10 saat yol, işe başlamak, düşme tehlikesi geçirme bakınca hepimizi korkutacak şeyler yaşadım. Çok şükür Rabbim ol deyince hiçbir şey engel olmuyor.Minnaklarimm cnm ilk günden neler yaptın anlatırmisin nelere dikat ettin
Pozitif din dimi cnm normal bana çoğu zaman hamile değilim gibi geliyor çok üşüyorum ayaklarım ısınmıyorBugun 17. Günüm canım bi gün siddetleniyo bi gün azalıyo anlamadım ki
Bende aynı durumdayım malesef, ilk başlarda ç olumluydum ama nedense bi karamsarlık çöktü ağlamak geliyo içimden sanki tutmadı da olumsuz sonuçla eve dönecekmişim gibi hissediyorumKızlar benim hormonlar çıldırdı iyice, ortada hiç bisey yok durup durup ağlıyorum ayyy, niye ağladığımı da bilmiorum, psikolojik savaş veriyoruz resmen
Yok canım kanda baktık. 11. günümdü zaten yarındı test günüm.Hayırlı olsun idrar mı yaptın
Bende bugün dizi izlerken baktım ağlıyorum ah hormonlarKızlar benim hormonlar çıldırdı iyice, ortada hiç bisey yok durup durup ağlıyorum ayyy, niye ağladığımı da bilmiorum, psikolojik savaş veriyoruz resmen
Çok sevindim cnm kaç çıktı değerin inşallah kucağına aldığın günleri görürsünYok canım kanda baktık. 11. günümdü zaten yarındı test günüm.
Aminn canım benim amin darısı isteyen herkese olsun 997 canımÇok sevindim cnm kaç çıktı değerin inşallah kucağına aldığın günleri görürsün
Kat ve kat artsın inşallah rabbim bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsinAminn canım benim amin darısı isteyen herkese olsun 997 canım
Amin canım inşallahKat ve kat artsın inşallah rabbim bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsin
ya varis ya musavvir ya halik bildiğim bütün duaları okuyorumm
Hadi sen hamilesin bana noluyo transferden beri ayaklarım buzzzzzKızlar ayaklarım hiç ısınmıyor donuyorum ya
Bendeee Allahım yüzümüzü yere egmesinBende aynı durumdayım malesef, ilk başlarda ç olumluydum ama nedense bi karamsarlık çöktü ağlamak geliyo içimden sanki tutmadı da olumsuz sonuçla eve dönecekmişim gibi hissediyorum
Ben artık ben deilim hapşırsam niye hapşırıyorum diye ağlıcam ama suan iyiyim bi gelio bi geciyo o mod..ayyy fenalık geldi bu bekleyistenBende bugün dizi izlerken baktım ağlıyorum ah hormonlar
Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(eklenmek isteyenler beni etiketlesin)
N Narinimmmm
>>Yaş 352.deneme
3.gün
Embriyo25 Ekim Transfer
@Gmzzezuzu
>>Yaş 252.deneme
3.gün
EmbriyoPozitif✔
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün
Embriyo2 Kasım
Transfer
B Bir umuttt34
>>Yaş 291.deneme
5.gün
Embriyo2 Kasım Transfer
cersenda
>>Yaş 331.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
Minnaklarimm
>>Yaş 313.deneme
5.gün EmbriyoPozitf✔
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
@Pemberuyam42
>>Yaş 262.deneme
5.gün EmbriyoTransfer
bekliyor
@umudumbebegim
>>Yaş 252.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif ✔
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
kelebekmkelebek
>>Yaş 302.deneme
5.gün
Embriyo31 Ekim
Transfer
Askk1122
>>Yaş 303.deneme
3.gün
Embriyo31 Ekim
Transfer
maldelmor
>>Yaş 311.deneme
Yumurta büyütüyoropu
bekliyor
feride0180
>>Yaş 393.deneme
4.gün
Embriyo2 Kasım
Transfer
New62
>>Yaş 411.deneme
5.gün
Embriyo23 Ekim
Transfer
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
pinkyberry
>>Yaş 362.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
mew123
>>Yaş 333.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
Melek Ada
>>Yaş 305.deneme
5.gün
Embriyo31 Ekim
Transfer
B benim bebisim
>>Yaş 356.deneme
6.gün
Embriyo28 Ekim
Transfer
@yel1z
>>Yaş 373.deneme
5.gün
Embriyonegatif
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
chagiless
>>Yaş 282.deneme
5.gün
Embriyo6 Kasım
Transfer
ys_pasa
>>Yaş 303.deneme
5.gün
Embriyonegatif
Red Velvet
>>Yaş 352.deneme
5.gün Embriyo7 Kasım
Transfer
aaynaa
>>Yaş 341.deneme
KasimdaAdet
bekliyor
fatmasecret19
>>Yaş 292.deneme
Yumurta büyütüyoropu
bekliyor
Nesquik9
>>Yaş 352.deneme
5.gün Embriyo29 Ekim
Transfer
@Busraaca
>>Yaş 251.deneme
...Transfer bekliyor
Amin canım çok zorlu bir süreç ve kimse ne hissettiğimizi birbirimizden iyi anlamıyorBendeee Allahım yüzümüzü yere egmesin