• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Aminn inşallah canimm ben şehir dışında yaptırdığım için tüp bebeği burda yeni bir de a başladım emin olmak için bhcg isteyelim gidişatı görelim dedi yinede çok korkuyorum Allahım korktuklarimiza ugratmasin inşallah
Amin canım sen korkma gerilme bebeğin seninle inşallah dua et yeni bi doktor olduğu için baştan b hcgyi görmek istemiştir ferah ol 😘 bende şehir dışında yaptırdım tedavimi annemlerdeyim halen daha sonucu öğrenene kadar Buralıyım ☺️

Herkese merhaba arkadaslar, benmde ekim 19 da transferim gerceklesti ilk tup bebek tedavisi olarak. 3,5 senelik evliyim bisuru tedaviden olumsuz sonc alnca 2 defa asilama yaptrdm onlarda negatifle sonuclandi.esimde sadece hareket yavasligi vardi benm de hicbir sorunun olmadgni sanirken 3 yumurta olustugunu ogrenince yikildm insanlar masallah kulucka makinasi gibi 30 60 yumurta yumurtlarken. Cok korktm ya kaliteli olmazsa diye 1 yumurta allahm die dua edip agladm ama 3 ude kaliteli cikti cok sukur ve nolur allahm 1 tanesi dollensin bana yeter die elm kalbmde geceleri yatamadm. Ama 2 si dollendi onada sukur. 2. Gune birisi 1. Kalite dieri 2. Kalite oldu ve ikiside transfer edildi. Sonra bende burada oturdum yorumlari okudum. 2. Gun embriyosu tutar mi cok zor gibi yorumlar okudum cok uzuldm korktm. Belirtileri okudum hicbiri yoktu kesin tutmadi dedim. Hatta transferden bikac gun sonra sanki normal hayatima devam ediyorms gibi hcbsy hissetmiyordm kesin olmadi dedim. Ne kanda baktm ne idrarda asilamadaki hataya dusmeyeym dedm aci cekeceksem 1 kerede olsn dedm ama 31 ekmde tlf daki ses gozunuz aydn gebesnz deince sok oldm. Degerm 268 mis. Bunlari size moral olsun diye yaziyorum. Cnku buradaki bircok yorm olumsuz ve insanlari umutsuzluga surukluyor. Yumurta sayinizi yaristirmayn. 14 yumurtasi kaliteli cikan dollenen kadin hamile kalamadi. 2 yumurtayla ben kaldm. Ve asla belirtilere bakayn. Zaten ilac kullaniyorsunuz belirti sandklariniz ilacn etkisi bile olablr. Eger o embriyolarn yiyecek ekmegi varsa zaten her turlu gelecek. Benm size tek tavsiyem ve en etkili tavsiyem Allaha birakn rahat olun tevekkul edin o ne derse o olur.
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah 🧿 sağolasın moralin için ❤️

Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah 🧿 sağolasın moralin için ❤
Canm benm Allh razi olsun. Rabbm tez vakitte sizlerede guzel haber almayi nasip etsn. Allh askina kimin cocugu olmamis ki sizin olmasin. Herkesin er yada gec oluyor. Kiminin yolu uzun cileli kimin biraz daha kolay. Sabretmek lazm vaktn dolmasini

Herkese merhaba arkadaslar, benmde ekim 19 da transferim gerceklesti ilk tup bebek tedavisi olarak. 3,5 senelik evliyim bisuru tedaviden olumsuz sonc alnca 2 defa asilama yaptrdm onlarda negatifle sonuclandi.esimde sadece hareket yavasligi vardi benm de hicbir sorunun olmadgni sanirken 3 yumurta olustugunu ogrenince yikildm insanlar masallah kulucka makinasi gibi 30 60 yumurta yumurtlarken. Cok korktm ya kaliteli olmazsa diye 1 yumurta allahm die dua edip agladm ama 3 ude kaliteli cikti cok sukur ve nolur allahm 1 tanesi dollensin bana yeter die elm kalbmde geceleri yatamadm. Ama 2 si dollendi onada sukur. 2. Gune birisi 1. Kalite dieri 2. Kalite oldu ve ikiside transfer edildi. Sonra bende burada oturdum yorumlari okudum. 2. Gun embriyosu tutar mi cok zor gibi yorumlar okudum cok uzuldm korktm. Belirtileri okudum hicbiri yoktu kesin tutmadi dedim. Hatta transferden bikac gun sonra sanki normal hayatima devam ediyorms gibi hcbsy hissetmiyordm kesin olmadi dedim. Ne kanda baktm ne idrarda asilamadaki hataya dusmeyeym dedm aci cekeceksem 1 kerede olsn dedm ama 31 ekmde tlf daki ses gozunuz aydn gebesnz deince sok oldm. Degerm 268 mis. Bunlari size moral olsun diye yaziyorum. Cnku buradaki bircok yorm olumsuz ve insanlari umutsuzluga surukluyor. Yumurta sayinizi yaristirmayn. 14 yumurtasi kaliteli cikan dollenen kadin hamile kalamadi. 2 yumurtayla ben kaldm. Ve asla belirtilere bakayn. Zaten ilac kullaniyorsunuz belirti sandklariniz ilacn etkisi bile olablr. Eger o embriyolarn yiyecek ekmegi varsa zaten her turlu gelecek. Benm size tek tavsiyem ve en etkili tavsiyem Allaha birakn rahat olun tevekkul edin o ne derse o olur.

Hikayeni paylaştığın için teşekkür ederiz. Allahın sağlıklı bir gebelik ve hayırlı bir doğum nasip etsin ❤️🤗

Çok acil cevaplarsanz sevinirim. Adet tarihim 1 Kasımdi fakat olmadım. Doğum kontrol hapı kullanıyorum dün bitti ilaca göre mi olurum yoksa adet gecikmesi mi oluyor

Hiç bir bilgim yok kendim de hiç kullanmadım. 🤷‍♀️

Malesef olumsuz oldu canim cik üzgünüm.
Senin ilk transfer değil mi canım? Bence moralını bozma zaten ilk denemede pozitif olan nadır gerçekten.
Dondurulmuş varsa onlarla dene derim bende ilk olumsuz da çok üzüldüm ama yine umutluyum canım olacak bu iş er yada geç olacak.

Amin canım sen korkma gerilme bebeğin seninle inşallah dua et yeni bi doktor olduğu için baştan b hcgyi görmek istemiştir ferah ol 😘 bende şehir dışında yaptırdım tedavimi annemlerdeyim halen daha sonucu öğrenene kadar Buralıyım ☺
Sana da güzel Haberler almak nasip olsun canım ❤️

Senin ilk transfer değil mi canım? Bence moralını bozma zaten ilk denemede pozitif olan nadır gerçekten.
Dondurulmuş varsa onlarla dene derim bende ilk olumsuz da çok üzüldüm ama yine umutluyum canım olacak bu iş er yada geç olacak.
Hayır dindurulmuusm yok. Üzüldüm evet ama ben olacağına inanıyorum 2. Diyelim inşallah. Teşekkür ederim ilgin için 💞

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı diyelim. 2. De görüşürüz ben sizlerden güzel haberler bekliyorum artik

Allah razı olsun. Benim de 3.denememde ilk defa dondurulmuş kaldı yani üzülme demek zor çünkü geçtiğimiz yollar sabır isteyen maddi manevi yıpratan süreçler.. 2.olacak Allahın izniyle

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı diyelim. 2. De görüşürüz ben sizlerden güzel haberler bekliyorum artik
Canım benim de ilk tedavimde negatif olmuştu ve dondurulmuş embriyom da yoktu çok üzülmüştüm sil baştan 2.tedavi gözümde çok büyümüştü ama insan içinde bir yerlerde yeniden denemek için hep bir güç buluyor sanırım. Hakkında hayırlısı olsun, demek ki daha zamanı varmış. Kendini hazır hissettiğinde tekrar denersin ve burdan heyecanını paylaşırız hep birlikte 🙏🏻

Back