• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hayırlı sabahlar hanımlar ❤️
Bugün kontrolü olan ve transfer tarihi alan beni etiketlesin lütfen.

maldelmor maldelmor fatmasecret19 fatmasecret19 opu dan sonra haber verin şimdiden geçmiş olsun.

U Uzunca cnm bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin. 9 ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin ❤️

Minnaklarimm Minnaklarimm tekrar tebrikler 🤗

New62 New62 haberini bekliyoruz..hakinda hayırlısı

Minnaklarimm Minnaklarimm tebrikler canım pazartesiyi bekleyememişsin :) Değerin çok güzel :nazar: Darisi başımıza inşallah
Transferi olan arkadaşlar hislerini paylaşmaya devam edin lütfen.
Benim yarın sabah kontrolum var inşallah transfer tarhımı belli olur .

arkadaşlar benim 8. günüm, karnımın alt kısmında dolgunluk ve ara ara ağrılar var. lekelenme falan yok, endişelenmeli miyim? ne düşüneceğimi şaşırdım.....

Minnaklarimm Minnaklarimm tebrikler canım pazartesiyi bekleyememişsin :) Değerin çok güzel :nazar: Darisi başımıza inşallah
Transferi olan arkadaşlar hislerini paylaşmaya devam edin lütfen.
Benim yarın sabah kontrolum var inşallah transfer tarhımı belli olur .
Teşekkür ederim canım benim 😘 Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏

arkadaşlar benim 8. günüm, karnımın alt kısmında dolgunluk ve ara ara ağrılar var. lekelenme falan yok, endişelenmeli miyim? ne düşüneceğimi şaşırdım.....
Canım endişelenmeye gerek yok çoğu zaman ilaç yan etkileri oluyor nu durumlar, bazende belirti, ama belirti zannedip kendini kasma inan ne hamileler gördüm hiç belirti olmayan, ama ne hamileler gördüm senin anlattıkların gibi belirtileri olan. Onun için vücudunu dinleme kafanı dağıt zamanı bekle herşey güzel olsun inşallah

Kızlar bişey sorcam bu sorular genelde saçma gelir ama hapşırma geldi ve sol kasığıma bi anda ağrı saplandı bişey olmamıştır dimi

Benim kontrolumde yarin muhtemelen transferde hafta sonu olacak. Crinone jel henuz baslamadik ne zaman basltacaklr acaba🧐
Bugün adetinin kaçıncı günü? Kendimden örnek vereyim Crinone jel başladığım günden itibaren 6.gün transfer oluyor, benim 2 transferimde de öyle oldu.

Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah 🧿 bişeyler normal olmasaydı doktorun söylerdi içini rahat tut
Aminn inşallah canimm ben şehir dışında yaptırdığım için tüp bebeği burda yeni bir de a başladım emin olmak için bhcg isteyelim gidişatı görelim dedi yinede çok korkuyorum Allahım korktuklarimiza ugratmasin inşallah

Herkese merhaba arkadaslar, benmde ekim 19 da transferim gerceklesti ilk tup bebek tedavisi olarak. 3,5 senelik evliyim bisuru tedaviden olumsuz sonc alnca 2 defa asilama yaptrdm onlarda negatifle sonuclandi.esimde sadece hareket yavasligi vardi benm de hicbir sorunun olmadgni sanirken 3 yumurta olustugunu ogrenince yikildm insanlar masallah kulucka makinasi gibi 30 60 yumurta yumurtlarken. Cok korktm ya kaliteli olmazsa diye 1 yumurta allahm die dua edip agladm ama 3 ude kaliteli cikti cok sukur ve nolur allahm 1 tanesi dollensin bana yeter die elm kalbmde geceleri yatamadm. Ama 2 si dollendi onada sukur. 2. Gune birisi 1. Kalite dieri 2. Kalite oldu ve ikiside transfer edildi. Sonra bende burada oturdum yorumlari okudum. 2. Gun embriyosu tutar mi cok zor gibi yorumlar okudum cok uzuldm korktm. Belirtileri okudum hicbiri yoktu kesin tutmadi dedim. Hatta transferden bikac gun sonra sanki normal hayatima devam ediyorms gibi hcbsy hissetmiyordm kesin olmadi dedim. Ne kanda baktm ne idrarda asilamadaki hataya dusmeyeym dedm aci cekeceksem 1 kerede olsn dedm ama 31 ekmde tlf daki ses gozunuz aydn gebesnz deince sok oldm. Degerm 268 mis. Bunlari size moral olsun diye yaziyorum. Cnku buradaki bircok yorm olumsuz ve insanlari umutsuzluga surukluyor. Yumurta sayinizi yaristirmayn. 14 yumurtasi kaliteli cikan dollenen kadin hamile kalamadi. 2 yumurtayla ben kaldm. Ve asla belirtilere bakayn. Zaten ilac kullaniyorsunuz belirti sandklariniz ilacn etkisi bile olablr. Eger o embriyolarn yiyecek ekmegi varsa zaten her turlu gelecek. Benm size tek tavsiyem ve en etkili tavsiyem Allaha birakn rahat olun tevekkul edin o ne derse o olur.

Back