- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Geç olsun güç olmasın canımYaaaiyiki acale etmişsin erken kalkan yol alır ben geç kaldım valla ☺ Yarın için bi heyecan var bakalım hayırlısı olsun. O beklemesi korkunç 10 güne giricez.
Benimde öyle.oluyor hareketsizlik tenmi acaba anlamadın ayaklarının.altina yastık köy birazKızlar ayaklarım hiç ısınmıyor donuyorum ya
Tebrik ederim canım yaa Çok sevindimGeç olsun güç olmasın canımsonucumu aldım bugün inşallah senin pozitif olur
Amin canım 2 tane minakkım transfer edildiTebrik ederim canım yaa Çok sevindimsağlıkla kucağına al. Kaç embriyo transfer edilmişti sana ?
Netten baktım buda hamilelik belirtisi olarak geçiyormuş❤Hadi sen hamilesin bana noluyotransferden beri ayaklarım buzzzzz
Ay ikisi de tuttu mu acabaaaaaAmin canım 2 tane minakkım transfer edildi
Agzin bal yesinNetten baktım buda hamilelik belirtisi olarak geçiyormuş❤
İnşallah hamişsindir cnm bendede sivilce felan çıktı hep dedim adet olacağım kesin tutmadıYa kizlar benimde ayaklarim buz yani biseye yormiyim yormiyim diyorum ayol buz kesti goguslerim agirlasti cenemde ufak sivilce minicik ama cikti..insallah adet olmam 5. Gunum belirtilerim bunlar bugun birazda akintim artti gibi islaklik var hep..sirt agrim var goguslerimi tasiyamiyorum ben 52 kg 90 goguse sahibim bedenime gore memisler buyuk bide sisti o mu acaba sirt agrisi yapiyor anlamadim yoksa usuttum mu bilemedim delircem geel persembe geellll
Göğüsler hariç hepsi aynı sivilce bileYa kizlar benimde ayaklarim buz yani biseye yormiyim yormiyim diyorum ayol buz kesti goguslerim agirlasti cenemde ufak sivilce minicik ama cikti..insallah adet olmam 5. Gunum belirtilerim bunlar bugun birazda akintim artti gibi islaklik var hep..sirt agrim var goguslerimi tasiyamiyorum ben 52 kg 90 goguse sahibim bedenime gore memisler buyuk bide sisti o mu acaba sirt agrisi yapiyor anlamadim yoksa usuttum mu bilemedim delircem geel persembe geellll
Yarın sabah erkenden merkezi arayacağım yarın bir daha veririm ne de olsa asıl istedikleri tarih. artık ona göre bir yola çizerler ben merkez ile bağlantıyı kesmeyi düşünmüyorum yani başka kadın doğumcu aramıyorum. Zaten istesem de onlardan kopamam 8 yavrum daha onlarlaAy ikisi de tuttu mu acabaaaaane zaman kontrole gidiceeenn
Galiba cnm herşeyi deniyorumBenimde öyle.oluyor hareketsizlik tenmi acaba anlamadın ayaklarının.altina yastık köy biraz
Benim de 7 kasimBen eşime söz verdim gününden önce test yapmıcam 7 kasımı bekliyorum
İnşallah cnm ❤
Kaç çıktı kan sonucun? 10. Gün mü yaptırdın?Yarın sabah erkenden merkezi arayacağım yarın bir daha veririm ne de olsa asıl istedikleri tarih. artık ona göre bir yola çizerler ben merkez ile bağlantıyı kesmeyi düşünmüyorum yani başka kadın doğumcu aramıyorum. Zaten istesem de onlardan kopamam 8 yavrum daha onlarlainşallah ikizdir değeri görünce ikiside benimle diyip durdum da bakalım hayırlısıyla
11. Günüm bugün 997 çıktı.Kaç çıktı kan sonucun? 10. Gün mü yaptırdın?
İnşallah canım yarın bakalım sabah ola hayrolaOooo çok iyibence ikiz
Haber ver sonucundan. Benimde iki embriyo konulması planlanıyorİnşallah canım yarın bakalım sabah ola hayrola
Evet canım pozitifPozitif din dimi cnm normal bana çoğu zaman hamile değilim gibi geliyor çok üşüyorum ayaklarım ısınmıyor
Canim tebrikler yazsana bize belirti falan ne yasadin ayagin buz gibi oldu mu ? Ben hareketsiz degilim ise guc3 gittim.ama.isinamiyorum yaniYarın sabah erkenden merkezi arayacağım yarın bir daha veririm ne de olsa asıl istedikleri tarih. artık ona göre bir yola çizerler ben merkez ile bağlantıyı kesmeyi düşünmüyorum yani başka kadın doğumcu aramıyorum. Zaten istesem de onlardan kopamam 8 yavrum daha onlarlainşallah ikizdir değeri görünce ikiside benimle diyip durdum da bakalım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?