Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yaaa iyiki acale etmişsin erken kalkan yol alır ben geç kaldım valla ☺ Yarın için bi heyecan var bakalım hayırlısı olsun. O beklemesi korkunç 10 güne giricez.
Geç olsun güç olmasın canım sonucumu aldım bugün inşallah senin pozitif olur

İnşallah hamişsindir cnm bendede sivilce felan çıktı hep dedim adet olacağım kesin tutmadı

Göğüsler hariç hepsi aynı sivilce bile ama benim goguslerimde hiçbişey yok, deli gibi elleyip duruom ayyy Allahım sen büyüksün halimizi gör

Ay ikisi de tuttu mu acabaaaaa ne zaman kontrole gidiceeenn
Yarın sabah erkenden merkezi arayacağım yarın bir daha veririm ne de olsa asıl istedikleri tarih. artık ona göre bir yola çizerler ben merkez ile bağlantıyı kesmeyi düşünmüyorum yani başka kadın doğumcu aramıyorum. Zaten istesem de onlardan kopamam 8 yavrum daha onlarla inşallah ikizdir değeri görünce ikiside benimle diyip durdum da bakalım hayırlısıyla

Kaç çıktı kan sonucun? 10. Gün mü yaptırdın?

Canim tebrikler yazsana bize belirti falan ne yasadin ayagin buz gibi oldu mu ? Ben hareketsiz degilim ise guc3 gittim.ama.isinamiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…