devlet hastanesinde raporun çıkmadan başlatmıyorlar sanırım çünkü dosya açılacak dedi sonrasında bakılacak dedi
amin inşallah bu arada hikayeni çok beğendim :) Allah sana bol bol sabır vermiş çok güzel anlatmışsınAnladım cnm hayırlısı olsun. Ozaman sen. Kasım adetiyle başlarsın inşallah. Çarşamba günü güzel haberler bekliyoruz ❤
Dualarımız seninle sende gün gün belirtilerini paylaş
Insallah bu sefer tutar cnm bat ne zaman?
Aynen cnm direk estrofeme başla diye talimat verdi. Adetin ilk 4 günü 2tane / ikinci 4 günü 3 tane /üçüncü 4 günü 4 tane icmemi söyledi. Adetin 13.günü randevu verdi.Ben mardinde gidiyorum merkez diyarbakır'da
Dediğim gibi herkesin protokolü farklı
Beni de 13.gun çağırdı. Ama ben bir yerde okudum bazı hastalarda doğal yöntemle rahim hazırlanmasını bekliyor doktorlar.. Ama bundan sonra. Mutlaka sana da ilaç yazacaktır. Gönlünü ferah tut ❤
Hadi hayırlı olsun cnm İnşallah sağlılla tutunsun bebişin sanaMerhaba arkadaşlar transferimi oldum geldiiimYadee canım listeye beni de yazarsın
Biraz kendimi anlatayım müsadenizle
2 kere kendiliğimden hamile kaldım ama düşükle sonuclandı maalesef. Bir senedir hiç gebelik olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Temmuz ayında taze transfer oldu tek embriyo konuldu ama pcosdum ve cok yumurta toplanmıstı negatif oldu simdi dondurulmuş transferi oldum. Hayırlısı bakalm 10 gün nasıl sabredicem
aynen inşallah ilkinde tek embriyo transfer ettirmiştik bu sefer kararsızım sanırım iki transfer edilecek çok heyecanlıyım ama ilkinde pozitiften sonra çok yıkılmıştım bu sefer becerebilirsem çok takmıycamHamile kalabilmeyi bilmek de umuda umut katıyor. Bu sefer bebeğin seninle kalır inşallah ❤
seninde dondurulmuş sanırım süreç nasıl oluyor ilk adetin 2. günü gidicem inşallahBenim 1 tane dondurulmuş embriyom var dün adet oldum ilaca başladım. 13.günüm kontrol. Ozaman transfer tarihim belli olacak. Genelde 16. İle 20. Gün arasinda transfer gercekleșiyor.
Taze transferde, yumurta toplamadan sonra 3. Veya 5.gun transfer olur. Biraz karışık ama sürecin içinde olunca anlarsın sende
sağol canım listedeki herkes pozitif alır inşallah . BAT Ekim 27/28 gibi görünüyor bakalım.
Yanı herşey yolunda giderse Kasım 15 gibi transfer olabilir hem hayacalıyım hem korku doluyum.
Merhaba arkadaşlar transferimi oldum geldiiimYadee canım listeye beni de yazarsın
Biraz kendimi anlatayım müsadenizle
2 kere kendiliğimden hamile kaldım ama düşükle sonuclandı maalesef. Bir senedir hiç gebelik olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Temmuz ayında taze transfer oldu tek embriyo konuldu ama pcosdum ve cok yumurta toplanmıstı negatif oldu simdi dondurulmuş transferi oldum. Hayırlısı bakalm 10 gün nasıl sabredicem
aynen inşallah ilkinde tek embriyo transfer ettirmiştik bu sefer kararsızım sanırım iki transfer edilecek çok heyecanlıyım ama ilkinde pozitiften sonra çok yıkılmıştım bu sefer becerebilirsem çok takmıycam
seninde dondurulmuş sanırım süreç nasıl oluyor ilk adetin 2. günü gidicem inşallah
İlaç neler verildi progestan fitil falanmı kullanıyosun bende pıhtılaşma bozukluğuda çıktı kan sulandırıcı iğnede başlıycam sanırımHepimiz heyecanlıyız aslında☺
Ama takmamak da elde değil. Aslinda yapabileceğimiz en güzel şey tevekkül edip sabretmek.
Evet benim de dondurulmuş. Tek embriyo. Bende dün adet oldum ilaca başladım. Adetin 13.gününe randevu verdiler kontrole gidecem. Ona göre transfer günü verilecek
2 saat yatırıyorlar canım yatakta bir kere sürgü verdiler 2 saat sonra da lavaboya kalktım. Embriyolog geldi 2 tane oğlan geliyor galiba dedi. Erkege benzetmiş cinsiyetiniGeçmiş olsun
Nekadar yattın? Nezaman lavobaya kalktın?
devlet hastanesinin bilmiyorum ama özelde ilaçlar raporluydu bizim mayıs ayında 10-12 civarı tuttuKızlar merhaba benim eşimde de sayı iyi ama morfoloji sıfır tüp bebeğe yönelmek istiyoruz devlet Hastanesi'nde yaptirsak ücretler ne kadar oluyor bir birikimimiz var ama yeterli olur mu bilmiyorum
Tutmayınca aynı ücreti tekrar mi ödüyorsun?devlet hastanesinin bilmiyorum ama özelde ilaçlar raporluydu bizim mayıs ayında 10-12 civarı tuttu
İlaç neler verildi progestan fitil falanmı kullanıyosun bende pıhtılaşma bozukluğuda çıktı kan sulandırıcı iğnede başlıycam sanırımbide pcos var ne zaman adet olacağımda belirsiz
2 saat yatırıyorlar canım yatakta bir kere sürgü verdiler 2 saat sonra da lavaboya kalktım. Embriyolog geldi 2 tane oğlan geliyor galiba dedi. Erkege benzetmiş cinsiyetini
Kızlar merhaba benim eşimde de sayı iyi ama morfoloji sıfır tüp bebeğe yönelmek istiyoruz devlet Hastanesi'nde yaptirsak ücretler ne kadar oluyor bir birikimimiz var ama yeterli olur mu bilmiyorum
Ya tutarsa hesabııO nasıl embriyilog yaaabende tahmin isterimmmm
Geçen sefer sadece coraspin vermişti bana kimyasal sonrası genetik testte çıktı pıhtılaşma bozukluğu bendeSadece Estrofem kullanıyorum ve Folik asit. Rahat ol olursun cnm veya doktorun ilaçla olmanı sağlar diye düşünüyorum.
Benimde bir kaybım var ozaman dan beri her tedavide kan sulandırıci iğne vuruyorum. Pıhtılaşma yok ama. Bende iğneyle başlarım kontrolden sonra diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?