• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Allah iyiliğini versin 🤣
Ama bana yardımcı olmuyorsunuz liste yürütmek kolay mı kafam çorba.. Tüp bebek mi yapıyorum Liste mi tutunuyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Ben kendimi listede görüyorum ama yeni üyeyim zaten ismimi de dün değiştim. Değişince baktım listede ismim de değişmiş 😂değişince kendiliğinden tekrardan yazmadım bir şey 😂 transfer sonrası listeyi falan bırak yarın senin için büyük gün 🙏

Allah iyiliğini versin 🤣
Ama bana yardımcı olmuyorsunuz liste yürütmek kolay mı kafam çorba.. Tüp bebek mi yapıyorum Liste mi tutunuyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Ay hakkaten yarın büyük gün eve gelince haber ver bize de. Benim gibi deneyimsizlere anlat süreci. Kaç tane embriyo yerleştireceklermiş konuştun mu

Evet canim ne olduğunu bilmiyordum da ama ben pkos degilim endometriyosiz var ben de acaba kac yumurtam olmustur ki
Bildiğim kadarıyla her bir yumurta için e2değeri 200-600 arası bir değere denk geliyormuş. Benim 12572 olduğunda 23 yumurta toplanmıştı ve yumurta başına değer 546gibi bir şey oluyor böldüğünde. Ama hiç bunlarla uğraşma bir sonraki kontrolünde ultrasonda kaç folikül görüldüğünü sorabilirsin doktoruna.

feride0180 feride0180 nerelerdesin yarın transferin kaçta???
Merhaba ise gidip geliyorum müfettiş gelecekmiş ona hazırlanıyordum yogundum anlayacan. Transfer için de bugün aradılar inş yarin 11 gibi transfer gerçekleşecek. Çok endişeliydim. sağ salim çözülmedi transfer olmayacak diyecekler diye. İnş hersey yolynda gider yarin ve diğer günler hatta 9 ay boyunca 😭

İlaçlar çok tutmuş sizinde crinone jel ve oksapar devlet karşılıyo bunlar varsa yazdırabilirsiniz bi uzmana
Benim 5kutu global f 2kutu menopur 5kutu cetrotit tuttu bu parayı...diğer ilaçları çatlama iğnesi 2kutu.. vitamin,crinore jel estrofem ve protestan hapını saymıyorum bile maddi anlamda bana gidiş geliş nerdeyse 20000 tuttu sayılır...rabbim dondurulmuş nasip etti 4adet hepsi kaliteli imiş çok şükür...

Merhaba ise gidip geliyorum müfettiş gelecekmiş ona hazırlanıyordum yogundum anlayacan. Transfer için de bugün aradılar inş yarin 11 gibi transfer gerçekleşecek. Çok endişeliydim. sağ salim çözülmedi transfer olmayacak diyecekler diye. İnş hersey yolynda gider yarin ve diğer günler hatta 9 ay boyunca 😭

Amin inşallah. Evet benim ki de yarın 12 de..
1 tane 5.gün embriyo konulacak, bende korkuyorum çözülürken bozulur mu VS diye.

Ay hakkaten yarın büyük gün eve gelince haber ver bize de. Benim gibi deneyimsizlere anlat süreci. Kaç tane embriyo yerleştireceklermiş konuştun mu

1 tane 5.gün oğlumdan kalan kardeş embriyo 2 sene sonra. Anlatırım inşallah ☺️

Hayırlı sabahlar hanımlar :KK200:

T Tyt82 sesin çıkmıyor cnm? Ne durumdasın

@fatmasecret19 @Gozde09 @maldelmor canlar opu tarihiniz belli oldu mu?

@Askk1122 haber var mı embriyolardan

U Uzunca şimdi den geçmiş olsun Opu dan çıkınca bize yaz merakta bırakma

@shemsim @beklenenmucize @Merabd B Babydust80 @Gebelikaski @mew123
Transfer tarihleriniz belli oldu mu?

@aaynaa tedavin başladı mı?
Evet canim eskisi gibi çok sık girmiyorum.rahim dinlendirme surecindeyim.aralik ayi adetimde baslicaz transver icin hazirliklara. Bende yoruldum artik beklemek beni yordu.bir aksilikte en az bir ay bekliyorum.

Benim 5kutu global f 2kutu menopur 5kutu cetrotit tuttu bu parayı...diğer ilaçları çatlama iğnesi 2kutu.. vitamin,crinore jel estrofem ve protestan hapını saymıyorum bile maddi anlamda bana gidiş geliş nerdeyse 20000 tuttu sayılır...rabbim dondurulmuş nasip etti 4adet hepsi kaliteli imiş çok şükür...
Canim sen ne zaman dondurulmuslar icin tedavi olmayi dusunuyorsun? Benim ilaclarim da hemen hemen ayni tuttu.

Evet canim eskisi gibi çok sık girmiyorum.rahim dinlendirme surecindeyim.aralik ayi adetimde baslicaz transver icin hazirliklara. Bende yoruldum artik beklemek beni yordu.bir aksilikte en az bir ay bekliyorum.

Anladım cnm. Haklısın tabi beklemek de yıpratıyor hayırlısı olsunda inşallah Allah gönlüne göre versin ❤️

Maşallah sonuçlarımız pozitif olsun sağlıklada alalım inşallah kucağımıza rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın maddi manevi çok yorucu ama olsun sonunda muradımıza erelim inşallah ☺️

Canim sen ne zaman dondurulmuslar icin tedavi olmayi dusunuyorsun? Benim ilaclarim da hemen hemen ayni tuttu.
Bahar gelsin diyorum açıkçası maddi olarak zorlandık baya..eşim beni kırmaz biliyorum ama mayıs ramazan oluyor nisanda transfer isterim gibime geliyor...transfer ücreti 3500 tl ila ek masraflar çıkar karşımıza..napayım bende soğan suyu ve havuç suyu içiyorum her gün...inşallah faydası olur canım..birde ben 37 yaşındayım biraz ilerledim bu yolda çok şükür doktorum sen yaşına göre çok iyi bir hastasın dedi...sen napcam peki..?

Kızlar bugün transfer harici 6.günüm az önce kalkarken bi anda kasığım ani bi kalkış mıydı acaba bi anda mı kalktım diye öyle oldun sizinde oturup kalkarken öyle oldu mu hiç çok moralim bozuldu bişey mi oldu acaba ağlayacam nerdeyse çok üzgünüm

Maşallah sonuçlarımız pozitif olsun sağlıklada alalım inşallah kucağımıza rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın maddi manevi çok yorucu ama olsun sonunda muradımıza erelim inşallah ☺
Rabbim razı olsun kardeşim...amin inşallah...

Kızlar bugün transfer harici 6.günüm az önce kalkarken bi anda kasığım ani bi kalkış mıydı acaba bi anda mı kalktım diye öyle oldun sizinde oturup kalkarken öyle oldu mu hiç çok moralim bozuldu bişey mi oldu acaba ağlayacam nerdeyse çok üzgünüm
Canım sen 5.gün embriyosu galiba korkma panik yapma..rabbim yazmışsa bişiycik olmaz..kullanılan ilaçlar bizde hassasiyet yapıyor duygusal olarak lütfen duygularına kapılma..mantığını dinle öyle hemen bişy olmaz ..çalışan arkadaşlar oldu burda bak tutunacaksa tutulmuştur bence..

Back