• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

ilk iki tercihim doğru değildi özellikle ikincisi buna eminim. İlkinde genç bir yıllık evli kadında problem yok eşteki durum tüp bebek için çok çok yeterli. Üçüncü tedavi için gittiğim doktorlar neden yani neden olmamış niye olmamış tüp bebek için sıkıntı dediğimiz hiçbir tablo yok ortada embriyo kalitesisiz dedim ki kendileri de baktı öyle duruyor ama biz halen senin ilk iki tedavini yok sayıyoruz dediler. 31 yumurtam oldu 27 si olgun 18 i döllendi 10 tanesi 5. Güne kadar gitti. Biz şaşkın onlarda bizle kendilerini şartladılar. Aslında eminiz diyor kendimizden ama neden yani böyle olmuş iki tedavi. 2 si şimdi benimle 8 tanesi onlarla kaldı. Tek bir embriyo bulamazken bunun için diyorum ilk tedavisini olacaklar sorun sorgulayın benim gibi olmayın. Bağışıklık içinde serum aldım kan sulandırıcı, estrofem, jel, folik asit, aspirin ne varsa verdiler. Nasip artık içim rahat.
Haklısın aradaki fark çok büyük ilk 2 tedavide 3.gün ancak gidenler son tedavide 10 tane 5.gün maşallah bazen de gerçekten anlam veremiyorum. Şuan o kadar çok embriyoların var için rahat olman çok doğal inşallah güzel sonuçlar olur.

Histeroskopi oldum canım temiz çıktı. Pıhtı ya baktı pıhtı yok sadece kanın koyu dedi. Aspirin sadece verdi. İlkinde hiç bakmadan tamam rezerve harikaa çok güzel yaş genç hormon testimi bile yenilmedi jinekolog tedavisi sırasında iki ay önce vermiştim tamam bir şey yoksa dedi. Tedavi negatif oldu. Doktor değiştim gittiğim doktor histeroskopi, kan testi istedi onlara temiz geldi hormon iyi rezerve iyi. Tedavi oldum negatif. İkisinde de 3. Gün embriyosu zar zor 3. Güne kaldılar. Negatif olunca doktor bağışıklık testi istedi öyle bağışıklık güçlü olduğu çıktı. Tedavi için sadece organ nakli için kullanılan bir ilaç var tedavi sırasında onu içeceksin dedi başka bir şey demedi. Bağışıklık dememiz için 2 tane blastokist başarız olman lazım dedi üçüncü tedaviye gittiğim doktor kaliteli embriyo transferi yok ki ortada. Yinede bunu da dikkate aldılar. Bu sefer adam akıllı bir tedavi oldum diyorum. 3. Güne kalmayan embriyo 5. Güne gitti hemde sayıca fazlaca. Bağışıklık için serum verdiler intralipid diye bir serum. Pazartesi test günüm 5. Gün iki tane dondurulmuş embriyom transfer edildi. Allah herkesi işini doğru dürüst yapan insanlarla karşılaştırsın.
Insallah hayırlı pozitif haberinizi alırsınız zor bir surecten gecıyoruz doktor doktor araştırıyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun

Haklısın aradaki fark çok büyük ilk 2 tedavide 3.gün ancak gidenler son tedavide 10 tane 5.gün maşallah bazen de gerçekten anlam veremiyorum. Şuan o kadar çok embriyoların var için rahat olman çok doğal inşallah güzel sonuçlar olur.
İlk tedavimde koştur koştur 1 tane için son anda gelin dediler kar kış neler yaşadık transfer öncesi olmayacağı ortadaydı 7 hücreliydi sonra 11 hücre oldu biz gidene kadar anormaldi. İkinci de 3 tane koydular ama o tedavim başlı başına şüpheli bazen koymamış bile olabilirler diyorum 😂 neden neden neden üçüncü tedavimde timur hoca hamile kalmalısın sen neden olmamış şimdiye kadar dedi bizde bilsek. Oysa gittiğim her yerde maddi manevi ne gerekirse en iyisini yapın diye defalarca söyledim. Kulaklarını tıkadılar. Üçüncü tedavim çok daha masraflı oldu ama çok şükür ki bir adım ileri gidebildik. Evet geride kalanların olması belki de rahatlatıyor. İnşallah Rabbim bu sefer muradımı verir 🙏

İlk tedavimde koştur koştur 1 tane için son anda gelin dediler kar kış neler yaşadık transfer öncesi olmayacağı ortadaydı 7 hücreliydi sonra 11 hücre oldu biz gidene kadar anormaldi. İkinci de 3 tane koydular ama o tedavim başlı başına şüpheli bazen koymamış bile olabilirler diyorum 😂 neden neden neden üçüncü tedavimde timur hoca hamile kalmalısın sen neden olmamış şimdiye kadar dedi bizde bilsek. Oysa gittiğim her yerde maddi manevi ne gerekirse en iyisini yapın diye defalarca söyledim. Kulaklarını tıkadılar. Üçüncü tedavim çok daha masraflı oldu ama çok şükür ki bir adım ileri gidebildik. Evet geride kalanların olması belki de rahatlatıyor. İnşallah Rabbim bu sefer muradımı verir 🙏
Bu sefer gerçekten olacak :dua: Bazen bizim atlatmamız gereken süreçler yada olaylar vardır ben öyle düşünüyorum. Hepimiz tüp bebek süreçe kadar neler yaşadık ayrı ayrı dertlerimiz var. Allahım isteyen herkese versin :emir_bebek:
Sonuç mutlaka paylaş lütfen Test ne zaman ?

Bu sefer gerçekten olacak :dua: Bazen bizim atlatmamız gereken süreçler yada olaylar vardır ben öyle düşünüyorum. Hepimiz tüp bebek süreçe kadar neler yaşadık ayrı ayrı dertlerimiz var. Allahım isteyen herkese versin :emir_bebek:
Sonuç mutlaka paylaş lütfen Test ne zaman ?
Evet seninle aynı düşünüyorum hepimizin imtihanı başka başka benden çok daha zor süreçleri yaşamışlar vardır. 2 yılda bile çok yıprattı daha uzun sürede daha fazla meşaket çekenler vardır. Bunun Rabbim e şükür ediyorum çok şükür her halimize 🙏Rabbim yüzümüzü güldürsün. Pazartesi günü. Senin?

Evet seninle aynı düşünüyorum hepimizin imtihanı başka başka benden çok daha zor süreçleri yaşamışlar vardır. 2 yılda bile çok yıprattı daha uzun sürede daha fazla meşaket çekenler vardır. Bunun Rabbim e şükür ediyorum çok şükür her halimize 🙏Rabbim yüzümüzü güldürsün. Pazartesi günü. Senin?
Benim daha transferim olmadı canım şuan estrofem içiyorum daha 10 gün kadar var.
Pazartesi güzel haberlerle gel bize de umut ışık olursun canım

Minnaklarimm Minnaklarimm cnm seni de listeye eklim cnm🤗
Yaş kac?
Kaçıncı denemen?
Kaçıncı gün embriyo transferi olacak? kısmetse /veya yumurta büyümede hangi aşamadasin?
Varsa opu / transfer tarihi?

bn gttm cnm. bgn e2 3447 olmş. doktor dedi bgn de gonalf 150 yp. yrn tekrar kontrol
Merhaba benim de e2 3432 hatta yuksek diye korkmustum ama.ben bugun gonal f 300 vuracağım pazartesi opu var bir de gonapeptyl yarım vuruyorum bence sizinki de pazartesidir opu

Olmadı tekrardan ekle😂 31 yaşındayım, 3. denemem, dondurulmuş 5. Gün transferi oldum. Transfer tarihim 23 Ekim, sonuç tarihim 4 Kasım 💞

Allah iyiliğini versin 🤣
Ama bana yardımcı olmuyorsunuz liste yürütmek kolay mı kafam çorba.. Tüp bebek mi yapıyorum Liste mi tutunuyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Back