Hayırlı olsun canım transferin benimde 7 kasım sonuç günüm İkimize ve hepimize pozitif sonuçlar getirsinKızlar şimdi kontrolden geldim transfer tarihim belli oldu. 7 kasım perşembe saat 11 de kavuşuyorum yavrularıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım transferin benimde 7 kasım sonuç günüm İkimize ve hepimize pozitif sonuçlar getirsinKızlar şimdi kontrolden geldim transfer tarihim belli oldu. 7 kasım perşembe saat 11 de kavuşuyorum yavrularıma
Maşallah maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimEvet çok şükür sabah çift çizgiyi görünce kan verdim 244 çıktı
bende kullanıcam adetim başlamadığı için ilaç kullanıyorum şu andaMerhabalar bende ekim ayı umut listesindeyim :) 11-12 ekim gbi trasferm olacak ama tahlillerimde kanımda pıhtılaşma çıkmş doktorumla telefonda gçrüştük iğne vericem kan sulandırıcı korkulcak bişey yok dedi ama tedirginm acaba bnm gbi iğne kullanan oldumu tedavi aşamasında
benim gittiğim yer herkese coraspini direkt veriyordu ama bende pıhtılaşma bozukluğu çıktığı için iğne kullanıcam bu seferKızlar bi şey soracağım, bilen cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi bazılarınız transfere hazırlık sürecinde kan sulandırıcı ilaçlar, iğneler vs kullanıyorsunuz. Bu ilaçları size vermeden önce sizde kan pıhtılaşması olup olmadığına dair bir test yapıp sonuca göre mi kan sulandırıcı veriyorlar yoksa transfer öncesi herkese mi veriliyor. Benim ikinci denemem ve ne ilkinde ne de şimdi kan sulandırıcı vermedi doktorum. Bu uygulama kişide kan pıhtılaşması olup olmadığına göre mi yoksa merkezlerin tedavi protokollerine göre mi değişiklik gösteriyor?
Ayy çok heyecanlı inşallah pozitif haberini alırız o gün bana da transfer zamanı moral olur senin haberinHayırlı olsun canım transferin benimde 7 kasım sonuç günüm ❤İkimize ve hepimize pozitif sonuçlar getirsin
Bi mesajda e2 ne diye sormuşsun tatlım e2 estradiol yani bildiğim kadarıyla östrojen hormonu. Son tedavimde 23 yumurta toplandı canım, yumurta çok oluyor bizde o konuda bir sıkıntı olmuyor bir önceki tedavide de 21 tane toplanmıştı ama 5.güne 2 tane embriyo kalmıştı. Bu sefer 5 embriyomuz oldu bakalım inşallah hepimiz güzel sonıçlar alırızTesekkur ederim canim kaç yumurta toplanmıştı peki zaten bana donduracagiz dedi bir de mikrocip yöntemi ile tüp bebek yaptırıyorum
Bi arkadaşımızın da 7 kasım test günü Hepimiz için önemli bir tarih olacak desene . Güzel düşünelim güzel olsunBende 7sinde kontrole gideceğim 11yada 12 si diye kesinleşecek bakalım kısmet inşallh güzel haberler verriz birbirimize
Evet canim ne olduğunu bilmiyordum da ama ben pkos degilim endometriyosiz var ben de acaba kac yumurtam olmustur kiBi mesajda e2 ne diye sormuşsun tatlım e2 estradiol yani bildiğim kadarıyla östrojen hormonu. Son tedavimde 23 yumurta toplandı canım, yumurta çok oluyor bizde o konuda bir sıkıntı olmuyor bir önceki tedavide de 21 tane toplanmıştı ama 5.güne 2 tane embriyo kalmıştı. Bu sefer 5 embriyomuz oldu bakalım inşallah hepimiz güzel sonıçlar alırız
Çok teşekkürlerr aminn 2 tüpüm alındığı için tüp bebek mecburiydi 3 ekimde opu oldu 28 yumurta toplandı 4 embiryo 5. Güne gitti 1 Dondurulmuş embiryo 24 ekimde yerleştirildi yani opudan sonra 1 adet bekledim ama hepsi 1 ay içinde oldu yaşım 29 doktor çok yumurta olduğu için bekletelim 1 ay dedi ama çok şükür ohss de olmadımTebrik ederim canım ya çok güzel haber bu değerin çok çok iyi allahım tamimin erdirsin kucağına almaya nasip etsin taze transfer mı yoksa dondurulmuş? Yanı kısacası anlatırsan benin ilk negatif sonuçlandı şimdi dondurulmuş için uğraşıyorum yaş kaç acaba?
Histeroskopi oldum canım temiz çıktı. Pıhtı ya baktı pıhtı yok sadece kanın koyu dedi. Aspirin sadece verdi. İlkinde hiç bakmadan tamam rezerve harikaa çok güzel yaş genç hormon testimi bile yenilmedi jinekolog tedavisi sırasında iki ay önce vermiştim tamam bir şey yoksa dedi. Tedavi negatif oldu. Doktor değiştim gittiğim doktor histeroskopi, kan testi istedi onlara temiz geldi hormon iyi rezerve iyi. Tedavi oldum negatif. İkisinde de 3. Gün embriyosu zar zor 3. Güne kaldılar. Negatif olunca doktor bağışıklık testi istedi öyle bağışıklık güçlü olduğu çıktı. Tedavi için sadece organ nakli için kullanılan bir ilaç var tedavi sırasında onu içeceksin dedi başka bir şey demedi. Bağışıklık dememiz için 2 tane blastokist başarız olman lazım dedi üçüncü tedaviye gittiğim doktor kaliteli embriyo transferi yok ki ortada. Yinede bunu da dikkate aldılar. Bu sefer adam akıllı bir tedavi oldum diyorum. 3. Güne kalmayan embriyo 5. Güne gitti hemde sayıca fazlaca. Bağışıklık için serum verdiler intralipid diye bir serum. Pazartesi test günüm 5. Gün iki tane dondurulmuş embriyom transfer edildi. Allah herkesi işini doğru dürüst yapan insanlarla karşılaştırsın.Ikı basarisiz denemeniz olmus doktorunuz hısteroskopı istedimı neler yapmayı onerdı bu sefer acaba olumlu olması ıcın
Anladım çok güzel sonuçlar almışsın kardeşler için de dondurulmuşlar var demek :) İlk deneme olumlu sonuç rabbım sana nasip etmiş inşallah bize de nasip eder duanızı eksik etmeyin güzel haberle bende mutlu oldum gerçektenÇok teşekkürlerr aminn 2 tüpüm alındığı için tüp bebek mecburiydi 3 ekimde opu oldu 28 yumurta toplandı 4 embiryo 5. Güne gitti 1 Dondurulmuş embiryo 24 ekimde yerleştirildi yani opudan sonra 1 adet bekledim ama hepsi 1 ay içinde oldu yaşım 29 doktor çok yumurta olduğu için bekletelim 1 ay dedi ama çok şükür ohss de olmadım
bgn gttim doktora gonalf 150 bgn dedi. yarn tekrar kontrol. hakkımızda hayırlısıBen 2 gun oldum bugunle birlikte cetroide ignden yarin belli olur
anladm cnm herhalde yarın falan bellı olck cnmKan testi yapılır kandaki hormonal duruma göre çatlatma iğnesi saati söylenir canım
Bu sefer olumlu olacak inanıyorum canım . Bu serum tedavisi gençlere daha sık kullanıyor galiba. Tüp bebek süreçte iyi bir doktor çok önemli olduğunu anladım ve doktoruma güveniyorum yanı her tedavide her değiştirmek de yanlış olabilir çünkü aynı doktor senin önceki tedaviden seninle ilgili tecrübe edinmiş oluyor kı bir sonraki tedavide ne yapılması gerektiğini o daha iyi bilir siz bu konuda ne düşüyorunuz? Yanı demek isterim ki baştan doğru doktoru seçip onunla ilerlemek en mantıklısı.Histeroskopi oldum canım temiz çıktı. Pıhtı ya baktı pıhtı yok sadece kanın koyu dedi. Aspirin sadece verdi. İlkinde hiç bakmadan tamam rezerve harikaa çok güzel yaş genç hormon testimi bile yenilmedi jinekolog tedavisi sırasında iki ay önce vermiştim tamam bir şey yoksa dedi. Tedavi negatif oldu. Doktor değiştim gittiğim doktor histeroskopi, kan testi istedi onlara temiz geldi hormon iyi rezerve iyi. Tedavi oldum negatif. İkisinde de 3. Gün embriyosu zar zor 3. Güne kaldılar. Negatif olunca doktor bağışıklık testi istedi öyle bağışıklık güçlü olduğu çıktı. Tedavi için sadece organ nakli için kullanılan bir ilaç var tedavi sırasında onu içeceksin dedi başka bir şey demedi. Bağışıklık dememiz için 2 tane blastokist başarız olman lazım dedi üçüncü tedaviye gittiğim doktor kaliteli embriyo transferi yok ki ortada. Yinede bunu da dikkate aldılar. Bu sefer adam akıllı bir tedavi oldum diyorum. 3. Güne kalmayan embriyo 5. Güne gitti hemde sayıca fazlaca. Bağışıklık için serum verdiler intralipid diye bir serum. Pazartesi test günüm 5. Gün iki tane dondurulmuş embriyom transfer edildi. Allah herkesi işini doğru dürüst yapan insanlarla karşılaştırsın.
bn gttm cnm. bgn e2 3447 olmş. doktor dedi bgn de gonalf 150 yp. yrn tekrar kontrolDur bakalım. Test günü gelene kadar ilaçları kesme.
En son catlatma iğnesi vuruyorsun bir kereliğine. 36sonra opu oluyor. Haber vermeyi unutma kontrolden sonra
İlaclida ne kadar olmasi gerekiyor Bugun benim 0.37 cikti dondurulmus degil ama normal tedavideyimDondurulmuş transferinde 2 metod uygulanio,biri ilaçlı biri ilaçsız, hani adetin 3. Gunu kontrole gidiyoruz ya, transfere kadar geçen surede doktorun ilaç vermediyse bugünkü hormon değerin normal✌✌
Yeni gördüm canım mesajını ☺İğne değil de coraspin gibi tablet düşünmüştüm ben ama benimki sadece kafa karışıklığı ☺ Doktor estrofem ve crinone jel dışında başka bir ilaç kullanmamı isteseydi zaten verirdi herhalde. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, bol bol pozitif gördüğümüz bir Kasım ayı olsun
Benim 24 ekimdi transfer dayanamadım sabah idrar öğlen kan yaptım ve şükürler olsun
ilk iki tercihim doğru değildi özellikle ikincisi buna eminim. İlkinde genç bir yıllık evli kadında problem yok eşteki durum tüp bebek için çok çok yeterli. Üçüncü tedavi için gittiğim doktorlar neden yani neden olmamış niye olmamış tüp bebek için sıkıntı dediğimiz hiçbir tablo yok ortada embriyo kalitesisiz dedim ki kendileri de baktı öyle duruyor ama biz halen senin ilk iki tedavini yok sayıyoruz dediler. 31 yumurtam oldu 27 si olgun 18 i döllendi 10 tanesi 5. Güne kadar gitti. Biz şaşkın onlarda bizle kendilerini şartladılar. Aslında eminiz diyor kendimizden ama neden yani böyle olmuş iki tedavi. 2 si şimdi benimle 8 tanesi onlarla kaldı. Tek bir embriyo bulamazken bunun için diyorum ilk tedavisini olacaklar sorun sorgulayın benim gibi olmayın. Bağışıklık içinde serum aldım kan sulandırıcı, estrofem, jel, folik asit, aspirin ne varsa verdiler. Nasip artık içim rahat.Bu sefer olumlu olacak inanıyorum canım . Bu serum tedavisi gençlere daha sık kullanıyor galiba. Tüp bebek süreçte iyi bir doktor çok önemli olduğunu anladım ve doktoruma güveniyorum yanı her tedavide her değiştirmek de yanlış olabilir çünkü aynı doktor senin önceki tedaviden seninle ilgili tecrübe edinmiş oluyor kı bir sonraki tedavide ne yapılması gerektiğini o daha iyi bilir siz bu konuda ne düşüyorunuz? Yanı demek isterim ki baştan doğru doktoru seçip onunla ilerlemek en mantıklısı.
Allah razı olsun canm inşallah devamı gelir sizlerede nasip olur bende burda olanlrla umutlanıp olmayanlarla üzüntü yaşıyordum inşallah sayımız artarak devam ederde kalabalıklaşırızAnladım çok güzel sonuçlar almışsın kardeşler için de dondurulmuşlar var demek :) İlk deneme olumlu sonuç rabbım sana nasip etmiş inşallah bize de nasip eder duanızı eksik etmeyin güzel haberle bende mutlu oldum gerçekten