Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Haklısın aradaki fark çok büyük ilk 2 tedavide 3.gün ancak gidenler son tedavide 10 tane 5.gün maşallah bazen de gerçekten anlam veremiyorum. Şuan o kadar çok embriyoların var için rahat olman çok doğal inşallah güzel sonuçlar olur.

Insallah hayırlı pozitif haberinizi alırsınız zor bir surecten gecıyoruz doktor doktor araştırıyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun

İlk tedavimde koştur koştur 1 tane için son anda gelin dediler kar kış neler yaşadık transfer öncesi olmayacağı ortadaydı 7 hücreliydi sonra 11 hücre oldu biz gidene kadar anormaldi. İkinci de 3 tane koydular ama o tedavim başlı başına şüpheli bazen koymamış bile olabilirler diyorum neden neden neden üçüncü tedavimde timur hoca hamile kalmalısın sen neden olmamış şimdiye kadar dedi bizde bilsek. Oysa gittiğim her yerde maddi manevi ne gerekirse en iyisini yapın diye defalarca söyledim. Kulaklarını tıkadılar. Üçüncü tedavim çok daha masraflı oldu ama çok şükür ki bir adım ileri gidebildik. Evet geride kalanların olması belki de rahatlatıyor. İnşallah Rabbim bu sefer muradımı verir

Bu sefer gerçekten olacak Bazen bizim atlatmamız gereken süreçler yada olaylar vardır ben öyle düşünüyorum. Hepimiz tüp bebek süreçe kadar neler yaşadık ayrı ayrı dertlerimiz var. Allahım isteyen herkese versin
Sonuç mutlaka paylaş lütfen Test ne zaman ?

Evet seninle aynı düşünüyorum hepimizin imtihanı başka başka benden çok daha zor süreçleri yaşamışlar vardır. 2 yılda bile çok yıprattı daha uzun sürede daha fazla meşaket çekenler vardır. Bunun Rabbim e şükür ediyorum çok şükür her halimize Rabbim yüzümüzü güldürsün. Pazartesi günü. Senin?

Benim daha transferim olmadı canım şuan estrofem içiyorum daha 10 gün kadar var.
Pazartesi güzel haberlerle gel bize de umut ışık olursun canım

Benim daha transferim olmadı canım şuan estrofem içiyorum daha 10 gün kadar var.
Pazartesi güzel haberlerle gel bize de umut ışık olursun canım
Rabbim seninde muradını versin. Ay balanı tez zamanda sana kavuştursun inşallah pozitif haberi vereceğim inşallah.

Minnaklarimm cnm seni de listeye eklim cnm
Yaş kac?
Kaçıncı denemen?
Kaçıncı gün embriyo transferi olacak? kısmetse /veya yumurta büyümede hangi aşamadasin?
Varsa opu / transfer tarihi?

bn gttm cnm. bgn e2 3447 olmş. doktor dedi bgn de gonalf 150 yp. yrn tekrar kontrol
Merhaba benim de e2 3432 hatta yuksek diye korkmustum ama.ben bugun gonal f 300 vuracağım pazartesi opu var bir de gonapeptyl yarım vuruyorum bence sizinki de pazartesidir opu

Olmadı tekrardan ekle 31 yaşındayım, 3. denemem, dondurulmuş 5. Gün transferi oldum. Transfer tarihim 23 Ekim, sonuç tarihim 4 Kasım

Allah iyiliğini versin
Ama bana yardımcı olmuyorsunuz liste yürütmek kolay mı kafam çorba.. Tüp bebek mi yapıyorum Liste mi tutunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…