• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canim hic bilmiyorum ben ya bunlar ne icin isteniyor benim de pazartesi opum var ve e2 değeri 3432 cıktı yuksek mi niye boyle doktor ohss olursun dedi bana korkuyorum.ya resmen
Korkma arkadaşım benim 4000 di yumurtalarım toplandı sonra sıvı kısıtlamasına gitti doktorum yani gümde 3 şişe powerrade enerji içeceği su sadece 2 bardak bu powerade su toplamıyor vücutta ama vücudun su ihtiyacını karşılıyor günde 6 adet bıldırcın yumurtası o da proteinle suyu atmak için her gün idrar çıkışı ve bel çevremi ölçüp gönderdim doktora atlattım çok şükür 🙏🏻

Korkma arkadaşım benim 4000 di yumurtalarım toplandı sonra sıvı kısıtlamasına gitti doktorum yani gümde 3 şişe powerrade enerji içeceği su sadece 2 bardak bu powerade su toplamıyor vücutta ama vücudun su ihtiyacını karşılıyor günde 6 adet bıldırcın yumurtası o da proteinle suyu atmak için her gün idrar çıkışı ve bel çevremi ölçüp gönderdim doktora atlattım çok şükür 🙏🏻
Oyle mi canim col tesekkur ederim ama bugun de bir iğnem var daha o zaman da artar mi bilmiyorum opu pazartesi valla icimi ferahlattin canim cok sagolasin arkadasim valla sevinçten aglayacagim ya cok korkmuştum.bir de cok kötü şeyler okudum da ilkin de de ohss oldum ama aşırı değildi o yuzden bir endise oldu peki bu e2 neyi gosteriyor canim.biliyor musun yumurtanın kalitesini mi dolulugunu mu

Amin cnm.
Ay bilemedim öyle iğne istemek de 😳 yani mutlaka güven duyduğun bir yer ise bence teslimiyetçi davran
Yeni gördüm canım mesajını ☺️İğne değil de coraspin gibi tablet düşünmüştüm ben ama benimki sadece kafa karışıklığı ☺️ Doktor estrofem ve crinone jel dışında başka bir ilaç kullanmamı isteseydi zaten verirdi herhalde. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, bol bol pozitif gördüğümüz bir Kasım ayı olsun 😇

Oyle mi canim col tesekkur ederim ama bugun de bir iğnem var daha o zaman da artar mi bilmiyorum opu pazartesi valla icimi ferahlattin canim cok sagolasin arkadasim valla sevinçten aglayacagim ya cok korkmuştum.bir de cok kötü şeyler okudum da ilkin de de ohss oldum ama aşırı değildi o yuzden bir endise oldu peki bu e2 neyi gosteriyor canim.biliyor musun yumurtanın kalitesini mi dolulugunu mu
Hiç. KOrkma canım bak sana resim ekliyorum bu benim son ölçülen e2 testim söylediğimden de fazlaymış

Eklentiler

• 12050B41-C4A3-4A0B-93A5-939CA61006E5.jpeg
    12050B41-C4A3-4A0B-93A5-939CA61006E5.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 43
Yumurtaların sayısını gösteriyor canım her 200 bir yumurta demek ama hepsi dolu çıkmıyor o sonra döllenme aşamasında anlaşılıyor :) sıvı kısıtlamasına gidersiniz sizde opu dan sonra atlatırsın hiç korkulacak birşey Yok Opudan sonra adet ağrısı gibi ağrın olcak saatler geçtikçe ağrın azalacak ertesi gün hiç
KAlmayacak

Canim.cok.tesekkur ederim ya iste ohss riskinden korkuyorum cok korkunc şeyler okuyunca cok sagolasin icim ferahladi
Okuma onları canım sen interneti okursak neler var neler ohss için daha yüksek değer oluyor tabi risk altındayız ama benim değerim senden 1000 fazlaymış bak düşün :) hiç üzülme geçiyor biraz şiş şiş olursun ama Opudan sonra ki adet rahatlatacak seni

Yumurtaların sayısını gösteriyor canım her 200 bir yumurta demek ama hepsi dolu çıkmıyor o sonra döllenme aşamasında anlaşılıyor :) sıvı kısıtlamasına gidersiniz sizde opu dan sonra atlatırsın hiç korkulacak birşey Yok Opudan sonra adet ağrısı gibi ağrın olcak saatler geçtikçe ağrın azalacak ertesi gün hiç
KAlmayacak
Bu ikinci canim ilkinde de ohss olmustum ama hafifti serum takilmistim hastanede yatip

Okuma onları canım sen interneti okursak neler var neler ohss için daha yüksek değer oluyor tabi risk altındayız ama benim değerim senden 1000 fazlaymış bak düşün :) hiç üzülme geçiyor biraz şiş şiş olursun ama Opudan sonra ki adet rahatlatacak seni
Ins güzel dolu cikar canim ilkinde 3.gun embriyolarım ölmüştü

Canim hic bilmiyorum ben ya bunlar ne icin isteniyor benim de pazartesi opum var ve e2 değeri 3432 cıktı yuksek mi niye boyle doktor ohss olursun dedi bana korkuyorum.ya resmen
Canım benim ilk tedavimde e2 8870 çıkmıştı bu tedavimde ise e2 değerim 12572 çıktı. Bende pco olduğu için çok sayıda yumurta oluyor ve bu e2 değeri de oluşan yumurta sayısıyla paralel yüksek çıkıyor. İkisinde de ohss oldum ama 12572 çıkanda ohss baya ağrılı oldu diğeri bu kadar değildi. Bol sıvı tüketip günde 3 tane enerji içeçeği powerade içtim ve geçti. Korkma senin değerin çok yüksek değil. İçini ferah tut 🙏🏻

Bugun kontrol günümdu kizlar ignelere devam pazar kontrol

Hadi bakalım ☺️

Dondurulmuş transferinde 2 metod uygulanio,biri ilaçlı biri ilaçsız, hani adetin 3. Gunu kontrole gidiyoruz ya, transfere kadar geçen surede doktorun ilaç vermediyse bugünkü hormon değerin normal✌✌

Adetim 1.günün den beri estrofem alıyorum 13.günüm de cirone jel ve progestan başladım 😳

Yarın transferin güzel geçsin inşallah oğluna kardeşini eve getirirsin artık :KK200:

Amin inşallah hepimiz birbirimize sevinelim ❤️

Canım benim ilk tedavimde e2 8870 çıkmıştı bu tedavimde ise e2 değerim 12572 çıktı. Bende pco olduğu için çok sayıda yumurta oluyor ve bu e2 değeri de oluşan yumurta sayısıyla paralel yüksek çıkıyor. İkisinde de ohss oldum ama 12572 çıkanda ohss baya ağrılı oldu diğeri bu kadar değildi. Bol sıvı tüketip günde 3 tane enerji içeçeği powerade içtim ve geçti. Korkma senin değerin çok yüksek değil. İçini ferah tut 🙏🏻
Tesekkur ederim canim kaç yumurta toplanmıştı peki zaten bana donduracagiz dedi bir de mikrocip yöntemi ile tüp bebek yaptırıyorum

Evet çok şükür sabah çift çizgiyi görünce kan verdim 244 çıktı 🙏
Tebrik ederim canım ya çok güzel haber bu değerin çok çok iyi :nazar::nazar: allahım tamimin erdirsin kucağına almaya nasip etsin taze transfer mı yoksa dondurulmuş? Yanı kısacası anlatırsan benin ilk negatif sonuçlandı şimdi dondurulmuş için uğraşıyorum yaş kaç acaba?

Bnm yaptırdığım merkezin bi eczane ile anlaşması vardı gonalf 450g-430gibi bi miktara almıştık net hatırlamıyorum o yüzden ilaç konusunda şükür biraz hafifledik

Back