• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

4 Kasım pazartesi 💞💞💞
Çok heyecanlandım ya gerçekten bu süreç çok farklı birşey. Ben hiç cocuk flan düşünmediğim dönemde uzaktan bir arkadaşım tüp yaptırmıştı ve en zor olan test bekleme süreç demişti. Ben o zaman hiç birşey anlamamıştım içimde en kolay o olmalı tedavi zor olmalı ne diyor bu diyordum :) Insan ancak kendi başına geldiği an anlarmış gerçekten bekleme süreç heyacan umut stres tüm farklı duygular içeren bir dönemmiş. Taze transferimde öyle sabırsızdım kı 6.gün idrar yapıp negatif görmüştüm şimdi dondurulmuş için o hatayı yapmaya çalışcam ama yine de söz veremem :KK45:

Benim iki tane başarısız denemem olunca istedi doktorum canım. Gerçi bundan diyemiyoruz tam olarak çünkü bağışıklıktan demek için en az iki defa blastokist embriyo transferi olup başarız olmalı dedi son doktor
Benimde ilki kimyasaldı yazdım hemen tamam dedi ikinciye elimden gelen herseyı yapmak istiyorum

Benim iki tane başarısız denemem olunca istedi doktorum canım. Gerçi bundan diyemiyoruz tam olarak çünkü bağışıklıktan demek için en az iki defa blastokist embriyo transferi olup başarız olmalı dedi son doktor
Ikı basarisiz denemeniz olmus doktorunuz hısteroskopı istedimı neler yapmayı onerdı bu sefer acaba olumlu olması ıcın

IMG_20191101_151134.jpg

Kızlar progesteron sonucum çıktı. Kaç olmalı transfer için. Uygunu ne😳

Canim hic bilmiyorum ben ya bunlar ne icin isteniyor benim de pazartesi opum var ve e2 değeri 3432 cıktı yuksek mi niye boyle doktor ohss olursun dedi bana korkuyorum.ya resmen

Ben ohss olmuştum evet çok kötü ama bak senin doktorun baktirmiș. Önlemini alacaktır korkma

Ben ohss olmuştum evet çok kötü ama bak senin doktorun baktirmiș. Önlemini alacaktır korkma
Canim önlem plarak ne aliyorlar birincide de olmuştum o zaman e2 degerim.1030 du bunda daha da yuksek yani daha mi cok olacagim acaba bana da doktor önlemi alacagiz dedi de daha yapılan bisey yok opu var pazartesi

Eki Görüntüle 2550287

Kızlar progesteron sonucum çıktı. Kaç olmalı transfer için. Uygunu ne😳
Canım sen test verdiğin gün (yanı bugun) dönemim hangi kısmına ait?
Foliküler faz yanı adet dönemde 0,057-0,893 arası
Ovulasyon faz yanı ovulasyon olan dönemde 0,12-12,0 arası
Lüteal faz 1,83-23,9 arası yanı seninki 14,7 olarak bu araya giriyor ki sen bu arada verdiysen kanını olması gereken budur merak etme.

Canım sen test verdiğin gün (yanı bugun) dönemim hangi kısmına ait?
Foliküler faz yanı adet dönemde 0,057-0,893 arası
Ovulasyon faz yanı ovulasyon olan dönemde 0,12-12,0 arası
Lüteal faz 1,83-23,9 arası yanı seninki 14,7 olarak bu araya giriyor ki sen bu arada verdiysen kanını olması gereken budur merak etme.

Adetimin 17. Günü

Back