- 14 Mart 2008
- 6.049
- 5.177
- 723
Korkma arkadaşım benim 4000 di yumurtalarım toplandı sonra sıvı kısıtlamasına gitti doktorum yani gümde 3 şişe powerrade enerji içeceği su sadece 2 bardak bu powerade su toplamıyor vücutta ama vücudun su ihtiyacını karşılıyor günde 6 adet bıldırcın yumurtası o da proteinle suyu atmak için her gün idrar çıkışı ve bel çevremi ölçüp gönderdim doktora atlattım çok şükürCanim hic bilmiyorum ben ya bunlar ne icin isteniyor benim de pazartesi opum var ve e2 değeri 3432 cıktı yuksek mi niye boyle doktor ohss olursun dedi bana korkuyorum.ya resmen
Oyle mi canim col tesekkur ederim ama bugun de bir iğnem var daha o zaman da artar mi bilmiyorum opu pazartesi valla icimi ferahlattin canim cok sagolasin arkadasim valla sevinçten aglayacagim ya cok korkmuştum.bir de cok kötü şeyler okudum da ilkin de de ohss oldum ama aşırı değildi o yuzden bir endise oldu peki bu e2 neyi gosteriyor canim.biliyor musun yumurtanın kalitesini mi dolulugunu muKorkma arkadaşım benim 4000 di yumurtalarım toplandı sonra sıvı kısıtlamasına gitti doktorum yani gümde 3 şişe powerrade enerji içeceği su sadece 2 bardak bu powerade su toplamıyor vücutta ama vücudun su ihtiyacını karşılıyor günde 6 adet bıldırcın yumurtası o da proteinle suyu atmak için her gün idrar çıkışı ve bel çevremi ölçüp gönderdim doktora atlattım çok şükür
Yeni gördüm canım mesajınıAmin cnm.
Ay bilemedim öyle iğne istemek deyani mutlaka güven duyduğun bir yer ise bence teslimiyetçi davran
Hiç. KOrkma canım bak sana resim ekliyorum bu benim son ölçülen e2 testim söylediğimden de fazlaymışOyle mi canim col tesekkur ederim ama bugun de bir iğnem var daha o zaman da artar mi bilmiyorum opu pazartesi valla icimi ferahlattin canim cok sagolasin arkadasim valla sevinçten aglayacagim ya cok korkmuştum.bir de cok kötü şeyler okudum da ilkin de de ohss oldum ama aşırı değildi o yuzden bir endise oldu peki bu e2 neyi gosteriyor canim.biliyor musun yumurtanın kalitesini mi dolulugunu mu
Canim.cok.tesekkur ederim ya iste ohss riskinden korkuyorum cok korkunc şeyler okuyunca cok sagolasin icim ferahladiHiç. KOrkma canım bak sana resim ekliyorum bu benim son ölçülen e2 testim söylediğimden de fazlaymış
Okuma onları canım sen interneti okursak neler var neler ohss için daha yüksek değer oluyor tabi risk altındayız ama benim değerim senden 1000 fazlaymış bak düşün :) hiç üzülme geçiyor biraz şiş şiş olursun ama Opudan sonra ki adet rahatlatacak seniCanim.cok.tesekkur ederim ya iste ohss riskinden korkuyorum cok korkunc şeyler okuyunca cok sagolasin icim ferahladi
Bu ikinci canim ilkinde de ohss olmustum ama hafifti serum takilmistim hastanede yatipYumurtaların sayısını gösteriyor canım her 200 bir yumurta demek ama hepsi dolu çıkmıyor o sonra döllenme aşamasında anlaşılıyor :) sıvı kısıtlamasına gidersiniz sizde opu dan sonra atlatırsın hiç korkulacak birşey Yok Opudan sonra adet ağrısı gibi ağrın olcak saatler geçtikçe ağrın azalacak ertesi gün hiç
KAlmayacak
Ins güzel dolu cikar canim ilkinde 3.gun embriyolarım ölmüştüOkuma onları canım sen interneti okursak neler var neler ohss için daha yüksek değer oluyor tabi risk altındayız ama benim değerim senden 1000 fazlaymış bak düşün :) hiç üzülme geçiyor biraz şiş şiş olursun ama Opudan sonra ki adet rahatlatacak seni
Canım benim ilk tedavimde e2 8870 çıkmıştı bu tedavimde ise e2 değerim 12572 çıktı. Bende pco olduğu için çok sayıda yumurta oluyor ve bu e2 değeri de oluşan yumurta sayısıyla paralel yüksek çıkıyor. İkisinde de ohss oldum ama 12572 çıkanda ohss baya ağrılı oldu diğeri bu kadar değildi. Bol sıvı tüketip günde 3 tane enerji içeçeği powerade içtim ve geçti. Korkma senin değerin çok yüksek değil. İçini ferah tutCanim hic bilmiyorum ben ya bunlar ne icin isteniyor benim de pazartesi opum var ve e2 değeri 3432 cıktı yuksek mi niye boyle doktor ohss olursun dedi bana korkuyorum.ya resmen
Bugun kontrol günümdu kizlar ignelere devam pazar kontrol
Dondurulmuş transferinde 2 metod uygulanio,biri ilaçlı biri ilaçsız, hani adetin 3. Gunu kontrole gidiyoruz ya, transfere kadar geçen surede doktorun ilaç vermediyse bugünkü hormon değerin normal✌✌
Yarın transferin güzel geçsin inşallah oğluna kardeşini eve getirirsin artık
Tesekkur ederim canim kaç yumurta toplanmıştı peki zaten bana donduracagiz dedi bir de mikrocip yöntemi ile tüp bebek yaptırıyorumCanım benim ilk tedavimde e2 8870 çıkmıştı bu tedavimde ise e2 değerim 12572 çıktı. Bende pco olduğu için çok sayıda yumurta oluyor ve bu e2 değeri de oluşan yumurta sayısıyla paralel yüksek çıkıyor. İkisinde de ohss oldum ama 12572 çıkanda ohss baya ağrılı oldu diğeri bu kadar değildi. Bol sıvı tüketip günde 3 tane enerji içeçeği powerade içtim ve geçti. Korkma senin değerin çok yüksek değil. İçini ferah tut
Benim 24 ekimdi transfer dayanamadım sabah idrar öğlen kan yaptım ve şükürler olsun23 Ekim transfer olan arkadaşlar test ne zaman yapacaksınız?
Güzel sonuçlarla geliniz inşallah bu liste pozitifle dolsun
İnşallah canım rabbim yardımcın olsunIns güzel dolu cikar canim ilkinde 3.gun embriyolarım ölmüştü
Eee sonuçlar güzel mi? Paylaşın bizimle hep beraber mutlu olalımBenim 24 ekimdi transfer dayanamadım sabah idrar öğlen kan yaptım ve şükürler olsun
İlaçlar çok tutmuş sizinde crinone jel ve oksapar devlet karşılıyo bunlar varsa yazdırabilirsiniz bi uzmanaMerhaba ne kadar uygun sizin orda...hastane 8000..dondurma 2000tl verdim 6500 ilaçları m tuttu yer trabzon medicalpark
Evet çok şükür sabah çift çizgiyi görünce kan verdim 244 çıktıEee sonuçlar güzel mi? Paylaşın bizimle hep beraber mutlu olalım
Tebrik ederim canım ya çok güzel haber bu değerin çok çok iyiEvet çok şükür sabah çift çizgiyi görünce kan verdim 244 çıktı
Benim ilaçlarım da 5000 tl tuttu kızlar gonalf 600tl den toplam 5 kutu aldım ayrıca menafur 1 kutu bide citrotide vsİlaçlar çok tutmuş sizinde crinone jel ve oksapar devlet karşılıyo bunlar varsa yazdırabilirsiniz bi uzmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?