• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bunun bir testi varmıs canım ,biz o testı yaptırmadan denedik 1.tutmayınca. İstersen o testi yaptırabılırsın cd56 mı ne ole bişey . Vitamınlerını bırakma bence kafana gore. o da onemlı
Aa öyle mii tamam ben bi araştırayım bu cd56 testini. Çok teşekkür ederim ☺️

Evet gerçekten orası kapandı kötü bı yer olduğunu biliyorum. Ben Selçuk tıp dan memnun değilim ama mecbur devlete gitmek zorundayım inş bebislerimiz tez zamanda gelir
Özel kliniklerde de rapor durumu var canım. Eğer şartları tutuyorsa.
Canım bu iğnenin adı ne bılıyor musun ? Bana da yapabılırız demişlerdi bi ara ama yaptılar mı yapmadılar mı bılmıyorum
Arkadaşlar bende transfer günü sadece intralipid serumu vuruldum ama sadece o gün verdiler. Sizin nk hücrelerinizin oranı çok mu yüksek gelmişti. Benim 1800 olması gereken değer 1860 gelmişti.

Bagısıklıgınızı nasıl anladılar acaba bende bu konuda doktorumla konusmayı dusunmuyorum
Kan tahlili verdim iki tane ayrı ayrı kan tahlili oldum. Cdlerim ile naturelkiller hücrelerime bakıldı. Cd56 da anormaldi nk larda. Kanımda pıhtı çıkmadı ama rengi koyuydu. Nk öldürücü hücrelerimiz embriyo yu yabancı olarak algılıyormuş. Nk 1800 normal benim 1860 tı.

Kizlar merhaba bugun skn kontrolum vardı pazartesi opu var doktor dondurma yapacagiz dedi ama ohss olacaksin dedi onu icin de serum yazacagim dedi ve e2 degerim 3432 cikti sizce cok mu yuksek kizlar bilen biri lutfen yorumlasin şimdi korku sardi ohss kötü olacak mi diye

Kizlar merhaba bugun skn kontrolum vardı pazartesi opu var doktor dondurma yapacagiz dedi ama ohss olacaksin dedi onu icin de serum yazacagim dedi ve e2 degerim 3432 cikti sizce cok mu yuksek kizlar bilen biri lutfen yorumlasin şimdi korku sardi ohss kötü olacak mi diye
korkmayın bendee ohhs riski yaşadım ağrılı bi dönem evet ama geçiyor korkulacak bişey yok bol su için benm toplamadan snra şişkinliğimde çok fazlaydı 4-5 günde düzeldi ağrılarmda bitti

korkmayın bendee ohhs riski yaşadım ağrılı bi dönem evet ama geçiyor korkulacak bişey yok bol su için benm toplamadan snra şişkinliğimde çok fazlaydı 4-5 günde düzeldi ağrılarmda bitti
Biliyorum bu ikincisi ilkinde de oldum ama o zaman e2 değerim.1030 du simdi 3432 yani bu deger boyle yuksek olunca daha mi cok ohss olunuyor acaba

23 Ekim transfer olan arkadaşlar test ne zaman yapacaksınız?
Güzel sonuçlarla geliniz inşallah bu liste pozitifle dolsun :emir_bebek:

Kan tahlili verdim iki tane ayrı ayrı kan tahlili oldum. Cdlerim ile naturelkiller hücrelerime bakıldı. Cd56 da anormaldi nk larda. Kanımda pıhtı çıkmadı ama rengi koyuydu. Nk öldürücü hücrelerimiz embriyo yu yabancı olarak algılıyormuş. Nk 1800 normal benim 1860 tı.
Cok tesekkurler bende hemen doktorumla konustum salı gunu gıttıgımde bakacaklar ama galiba ozel bir testmıs bu ilk transferimde ıcıme dogmustu keske o zmn yaptırsaydım biz araştırmadan doktorlarda bırsey soylemıyorkı o zmn onerseydı yaptırırdım kesin

Cok tesekkurler bende hemen doktorumla konustum salı gunu gıttıgımde bakacaklar ama galiba ozel bir testmıs bu ilk transferimde ıcıme dogmustu keske o zmn yaptırsaydım biz araştırmadan doktorlarda bırsey soylemıyorkı o zmn onerseydı yaptırırdım kesin
Benim iki tane başarısız denemem olunca istedi doktorum canım. Gerçi bundan diyemiyoruz tam olarak çünkü bağışıklıktan demek için en az iki defa blastokist embriyo transferi olup başarız olmalı dedi son doktor

Back