Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

ben de kan sulandırıcı iğneye başlayacağım , daha önce yapılan genetik teste pıhtılaşma çıkmıştı . belki sana da transferden sonra coraspin verebilir

hayırlı olsun ,inşallah güzel haberler alırsın
serumu bağışıklık için mi verdiler ,ben de transfer günü ve transferden 7 gün sonra serum alacağım

ben de kan sulandırıcı iğneye başlayacağım , daha önce yapılan genetik teste pıhtılaşma çıkmıştı . belki sana da transferden sonra coraspin verebilir
Genetik test dediğiniz karyotip analizi denilen şey mi acaba? Biz yaptırmıştık ondan ama bişey çıkmamıştı. Geçen sefer transferden sonra da vermemişti kan sulandırıcı ama bu sefer doktora bu konuyu sormayı düşünüyorum çünkü burda bir çok arkadaşımız kullanmış ya da kullanıyor . Bakalım inşallah hepimiz için güzel sonuçlarla dolu bir kasım ayı olur

Tanıyorum bende ikinci tedavimi Mehmet Çolakoğlu na yaptırmıştım Konya da. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Korkma strese girme hıc ilk transferım de benimde gelmıstı doktorum normal rahim ıcınden geliyor demıstı ve benimki tutmustu ama kimyasalla sonuclandı sonradan tutma belirtiside olabilir yani pozitif dusun
Canım tekrar bir soru daha sormak istiyorum bı arkadaşından bahsetmistin Osman Balcı ya yaptırdi tüp bebek diye şimdi ben Selçuk tıpa gidiyorum ve de hiç sevmiyorum Osman beyin çok iyi olduğunu duydum arkadaşından öğrenmen mümkün mü acaba ücret ne kadar ödemiş Dr kaç bin lira almış mesela yada hastene ne kadar ücret almis

karyotipanalizi bildiğim kadarıyla kromozonlarla ilgili , pıhtılaşmayla ilgili genetlik test ayrıca yapıldı , bence de sor transferden sonra tutunmada rahim damarları için corsapin pıhtılaşma olmasada faydası oluyormuş .
ben transfer öncesinden iğneye başlayacağım zaten 300lük coraspin sürekli içiyorum .
kasım ayı hepimize uğurlu gelsin inşllah

Merhaba canım ben Selçuk üniversitesi tıp fakültesi ne gidiyorum tüp Bebek bölümüne ama berbat bir yer katlanıyorum mecburen . Sen konya mısın nereye gidiyorsun
Yok canım ailem orda diye ikinciyi orda yaptırdım. İlkini Ankara da yaptım üçüncüyü tekrardan Ankara ya yöneldim.

Neden bu kadar erken yaptın daha 8. günümüz 4 gün var daha canım.
Benim 5. Gün embriyosu canım ve 6. Günümdü... test erken gebelikti ve tamamen negatif. Benimle aynı olup negatif olup sonra pozitif olan görmedim.çok üzgünüm

Ben bugün erken gebelik testi yaptım maalesef negatif.. buda olmadı
Sen benden iki gün sonra olmuşsun transfer üstelik senin 6. Günün bu sadece bebişlerinle bağını koparır. Lütfen günümüzde tekrardan yaptır ve kesinlikle hamile olduğunu düşün

kızlar tedavimin yarın 9. gnü gonalf bitti. cetrotıde ı yarın sabahtan yapma dedı. doktor karar vercekmış ultrasondan sonra. acaba yumurtalar ne zaman toplanır. toplanmadan önce ilaç kullanckmıyım

Benim 5. Gün embriyosu canım ve 6. Günümdü... test erken gebelikti ve tamamen negatif. Benimle aynı olup negatif olup sonra pozitif olan görmedim.çok üzgünüm
Hayir yaniliyorsun.Benimde 5.gun embriyosuydu 8nci gun idrarda cok silikti.9.gun kan degeri 9 cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…