- 26 Ocak 2017
- 307
- 285
- 103
Evet canım aslında tam 3 değil 2 buçuk say dedi doktor şansımı arttırıyormuş sadeceAaa hadi hayırlı olsun 3tane 3.gün hemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım aslında tam 3 değil 2 buçuk say dedi doktor şansımı arttırıyormuş sadeceAaa hadi hayırlı olsun 3tane 3.gün hemi
Transferin Kasımda mı olacak? Benim 5 Kasım kontrolum var ondan sonra 11-12 kasım gibi transfer olabilirMerhabalar bende ekim ayı umut listesindeyim :) 11-12 ekim gbi trasferm olacak ama tahlillerimde kanımda pıhtılaşma çıkmş doktorumla telefonda gçrüştük iğne vericem kan sulandırıcı korkulcak bişey yok dedi ama tedirginm acaba bnm gbi iğne kullanan oldumu tedavi aşamasında
Ben görseydim tam tersine yerleşme kanaması diye sevinirdim :)
Canımm 5 tane embriyom var bunlardan 2 tanesi 4.gün ( benim isteğimle 4.günde donduruldu yoksa 5.gün için bekletiliyorlardı.) 2 tanesi 5.gün blastokist ve 1 tane de 6.gün blastokist var. Doktorum 4.günleri çözüp 5.güne bekletiriz dedi ama benim gönlümden geçen 4.gün olarak direk transfer edilmeleri çünkü anne rahmi embriyoların hayatta kalabilme ve gelişmeleri açısından en iyi laboratuvardan bile çok çok daha iyi . Ya da direk 5.gün embriyosu konulacak henüz bunu netleştirmedik.
Bebişleri aldım kızlar transfer öncesi yediğim börek dokundu ve kustum. Transferim bir buçuktaydı ama üçte anca transfer gerçekleşti. Transfer iki dakikada gerçekleşti 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. bakalım bundan sonrası kısmet artık rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canımm 31 kasım yazmışsın
Merhabalar bende ekim ayı umut listesindeyim :) 11-12 ekim gbi trasferm olacak ama tahlillerimde kanımda pıhtılaşma çıkmş doktorumla telefonda gçrüştük iğne vericem kan sulandırıcı korkulcak bişey yok dedi ama tedirginm acaba bnm gbi iğne kullanan oldumu tedavi aşamasında
arkadaşlar ben transferimin 4. günümdeyim minik kasık ağrılarım var , siz de oluyor mu? hayra mı delalet? :) yoksa belirti için erken mi ki?
Hayırlı olsun benim de 2.deneme oku bekliyorum oku tarihiniz ne zamanbeni de ekleyebilir misiniz listeye
yaş 36
2. deneme
5.gün embriyosu
opu bekliyorum
İnşallah tutunuyordur minnoşlararkadaşlar ben transferimin 4. günümdeyim minik kasık ağrılarım var , siz de oluyor mu? hayra mı delalet? :) yoksa belirti için erken mi ki?
Az kaldı kızlar transfere yarın ayın 1i prednol lucrin ve crinone başlıyor yaklaştıkça stres bastı
Kızlar bi şey soracağım, bilen cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi bazılarınız transfere hazırlık sürecinde kan sulandırıcı ilaçlar, iğneler vs kullanıyorsunuz. Bu ilaçları size vermeden önce sizde kan pıhtılaşması olup olmadığına dair bir test yapıp sonuca göre mi kan sulandırıcı veriyorlar yoksa transfer öncesi herkese mi veriliyor. Benim ikinci denemem ve ne ilkinde ne de şimdi kan sulandırıcı vermedi doktorum. Bu uygulama kişide kan pıhtılaşması olup olmadığına göre mi yoksa merkezlerin tedavi protokollerine göre mi değişiklik gösteriyor?
Kızlar merhaba transferimin 9.günü kan testimm
Dün yaptırdım eve geldim ve pembe sulu bir akıntı geldi ama pıhtı değil o an dedim ki şansa bak bugün10.günüm ama hiçbir kanama belirtisi yok hala gebelik olduğuna inanamıyorum açıkcası
ben çalışıyorum. rapor verse iyi olck.Ne için rapor anlamadim.. toplamadan 36 saat once vuruluyor canim
Ay senin daha az kaldi inşallah al bebisini de gel hayırlısıyla...Ay dime benim de cumartesi Allahım hayırla sonuçlandırsın
Ay senin daha az kaldi inşallah al bebisini de gel hayırlısıyla...
Anladim canim calisiyorsan trasfer sonrasi ii okir tabi dinlenmek gerekben çalışıyorum. rapor verse iyi olck.
Arkadaşım bu üçüncü transfer ilk ikisinde 14 gün yattım annem eşim gözümün içine baktılar. Ananaslar havuçlar bilmem neler neler yedim sonuç negatif. Şimdi sadece iki gün otelde kaldım doktorum iki gün şehir dışına çıkma dedi 4. Günüm uzun yola çıktım. 5. Günüm çalışmaya başladım. Öğretmenim çok yoruyorum bakalım sonuç bu sefer ne olacak.ben çalışıyorum. rapor verse iyi olck.
Allah oğluna uzun ve sağlıklı ömürler versin veee inşallah bu sefer ona bir kardeş gelsin bu kan sulandırıcı olayı biraz kafamı karıştırdı acaba ben de istesem mi doktorumdanBenim de ilk ve 2.tedavimde verilmedi. Ben ikinci tedaviden hamile kaldim ama bebeği kaybettim. 3.tedavimde tets yapılmadan düşüğüm var diye direk kan. Sulandırıci ve progestan verildi. Bir Oğlum oldu 3.tedavimden. Şimdi 4.tedavi için cumartesi transfer var yine kan sulandırıci ayriyeten progestan düşük önleyici iğne başladım..
Bana test yapılmadı ama coraspirin kullanıyorumKızlar bi şey soracağım, bilen cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi bazılarınız transfere hazırlık sürecinde kan sulandırıcı ilaçlar, iğneler vs kullanıyorsunuz. Bu ilaçları size vermeden önce sizde kan pıhtılaşması olup olmadığına dair bir test yapıp sonuca göre mi kan sulandırıcı veriyorlar yoksa transfer öncesi herkese mi veriliyor. Benim ikinci denemem ve ne ilkinde ne de şimdi kan sulandırıcı vermedi doktorum. Bu uygulama kişide kan pıhtılaşması olup olmadığına göre mi yoksa merkezlerin tedavi protokollerine göre mi değişiklik gösteriyor?