Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Sen benden iki gün sonra olmuşsun transfer üstelik senin 6. Günün bu sadece bebişlerinle bağını koparır. Lütfen günümüzde tekrardan yaptır ve kesinlikle hamile olduğunu düşün
Daha öncede iki kerede aynı şeyi yaşadım canım.hiç umudum kalmadı

kızlar tedavimin yarın 9. gnü gonalf bitti. cetrotıde ı yarın sabahtan yapma dedı. doktor karar vercekmış ultrasondan sonra. acaba yumurtalar ne zaman toplanır. toplanmadan önce ilaç kullanckmıyım
Eğer yeniden ilaç vermezse ki benim üç tedavimde de 9. Gün ilacı bitirdim. Eğer yarın tekrar ilaç vermezse akşam çatlatıcı iğneni verirler 36 saat sonra toplanıyor canım.

Daha öncede iki kerede aynı şeyi yaşadım canım.hiç umudum kalmadı
Her tedavi aynı olacak bir şey yok. Bak adımı değiştim benleler 12. Güne kadar bekleyeceğim. Miniklerim benimle. Seninkiler de seninle başka bir şey düşünme

Her tedavi aynı olacak bir şey yok. Bak adımı değiştim benleler 12. Güne kadar bekleyeceğim. Miniklerim benimle. Seninkiler de seninle başka bir şey düşünme
İnşallah öyledir bu sefer çok umutluydum bütün gün ağladım

Senin geç mi tutundu canım?
Maalesef bebegim gec tutundu yerlesme kanamasi yasadim 4 gun
Artti deger ama adet oldum artmaya devam etti sora dustü 20 gunde anca sifirladi..
Geć tutundugu icin dustu canim.
O yuzden hic suanki negatife guvenme ne olcagi belli olmuuor.

Maalesef bebegim gec tutundu yerlesme kanamasi yasadim 4 gun
Artti deger ama adet oldum artmaya devam etti sora dustü 20 gunde anca sifirladi..
Geć tutundugu icin dustu canim.
O yuzden hic suanki negatife guvenme ne olcagi belli olmuuor.
Teşekkür ederim canım bi umut işte inşallah ben yanılıyorumdur

Evet cnm aynen senin dediğin gibi mesela bugün kahverengi minik nokta gibi jel ile kalıntılar geliyor ama o dünki sulu pembelik gelmedi korkutmuyo değil açıkcası ama allaha emanetiz
Canım alttan jel progesteron yapıyorsan o çubuk vajinayı tahriş edebiliyor jelle birlikte pembe kahve leke gelebiliyor bende de oluyordu doktorum öyle demişti jel çubuğun ucunu jelle kayganlaştırın öyle deneyin bide

Canım onlar 6 bine anlastılar ondan sonra mıkrocıp yapmaya karar vermıs doktor onun ıcınde 1500 lira daha verdiler 7500 hastaneye verdiler muayenesi 350 Tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…