Daha öncede iki kerede aynı şeyi yaşadım canım.hiç umudum kalmadıSen benden iki gün sonra olmuşsun transfer üstelik senin 6. Günün bu sadece bebişlerinle bağını koparır. Lütfen günümüzde tekrardan yaptır ve kesinlikle hamile olduğunu düşün
Eğer yeniden ilaç vermezse ki benim üç tedavimde de 9. Gün ilacı bitirdim. Eğer yarın tekrar ilaç vermezse akşam çatlatıcı iğneni verirler 36 saat sonra toplanıyor canım.kızlar tedavimin yarın 9. gnü gonalf bitti. cetrotıde ı yarın sabahtan yapma dedı. doktor karar vercekmış ultrasondan sonra. acaba yumurtalar ne zaman toplanır. toplanmadan önce ilaç kullanckmıyım
Senin geç mi tutundu canım?Hayir yaniliyorsun.Benimde 5.gun embriyosuydu 8nci gun idrarda cok silikti.9.gun kan degeri 9 cikmisti.
Her tedavi aynı olacak bir şey yok. Bak adımı değiştim benleler 12. Güne kadar bekleyeceğim. Miniklerim benimle. Seninkiler de seninle başka bir şey düşünmeDaha öncede iki kerede aynı şeyi yaşadım canım.hiç umudum kalmadı
hmm pzar günü toplar o zamanen geçEğer yeniden ilaç vermezse ki benim üç tedavimde de 9. Gün ilacı bitirdim. Eğer yarın tekrar ilaç vermezse akşam çatlatıcı iğneni verirler 36 saat sonra toplanıyor canım.
İnşallah öyledir bu sefer çok umutluydum bütün gün ağladımHer tedavi aynı olacak bir şey yok. Bak adımı değiştim benleler 12. Güne kadar bekleyeceğim. Miniklerim benimle. Seninkiler de seninle başka bir şey düşünme
Evet öyle duruyor pazar toplarlar hayırlısıylahmm pzar günü toplar o zamanen geç
Maalesef bebegim gec tutundu yerlesme kanamasi yasadim 4 gunSenin geç mi tutundu canım?
Teşekkür ederim canım bi umut işte inşallah ben yanılıyorumdurMaalesef bebegim gec tutundu yerlesme kanamasi yasadim 4 gun
Artti deger ama adet oldum artmaya devam etti sora dustü 20 gunde anca sifirladi..
Geć tutundugu icin dustu canim.
O yuzden hic suanki negatife guvenme ne olcagi belli olmuuor.
Boşuna erkenden yaptın yıpratma kendiniİnşallah öyledir bu sefer çok umutluydum bütün gün ağladım
inş cnm bakalm hayırlısı olsn tedavının 3. günü e2 744 dü. değer yükselmştr herhaldeEvet öyle duruyor pazar toplarlar hayırlısıyla
Ona takılma ben hiç bakmadım yumurta ile doğru orantılı artıyor o zaten.inş cnm bakalm hayırlısı olsn tedavının 3. günü e2 744 dü. değer yükselmştr herhalde
Canım alttan jel progesteron yapıyorsan o çubuk vajinayı tahriş edebiliyor jelle birlikte pembe kahve leke gelebiliyor bende de oluyordu doktorum öyle demişti jel çubuğun ucunu jelle kayganlaştırın öyle deneyin bideEvet cnm aynen senin dediğin gibi mesela bugün kahverengi minik nokta gibi jel ile kalıntılar geliyor ama o dünki sulu pembelik gelmedi korkutmuyo değil açıkcası ama allaha emanetiz
hmm bnm ilk tüp bebek denemem. meraktayım. nasl olck diyeOna takılma ben hiç bakmadım yumurta ile doğru orantılı artıyor o zaten.
Hiç ama hic belli olmuyor..Teşekkür ederim canım bi umut işte inşallah ben yanılıyorumdur
İnşallah son olur tecrübe etmezsin. 3. Benimki inşallah benimde son olacakhmm bnm ilk tüp bebek denemem. meraktayım. nasl olck diye
inş son olur senın içinde. çalışıyorum çok zor oluyo. izin al on kişiyr söyle sıkıntı. inş kasım uğurlu gelck hepimizeİnşallah son olur tecrübe etmezsin. 3. Benimki inşallah benimde son olacak
kanda baktr bnceBenim 5. Gün embriyosu canım ve 6. Günümdü... test erken gebelikti ve tamamen negatif. Benimle aynı olup negatif olup sonra pozitif olan görmedim.çok üzgünüm
Canım onlar 6 bine anlastılar ondan sonra mıkrocıp yapmaya karar vermıs doktor onun ıcınde 1500 lira daha verdiler 7500 hastaneye verdiler muayenesi 350 TlCanım tekrar bir soru daha sormak istiyorum bı arkadaşından bahsetmistin Osman Balcı ya yaptırdi tüp bebek diye şimdi ben Selçuk tıpa gidiyorum ve de hiç sevmiyorum Osman beyin çok iyi olduğunu duydum arkadaşından öğrenmen mümkün mü acaba ücret ne kadar ödemiş Dr kaç bin lira almış mesela yada hastene ne kadar ücret almis
Yok canım ailem orda diye ikinciyi orda yaptırdım. İlkini Ankara da yaptım üçüncüyü tekrardan Ankara ya yöneldim.
[/QUO ikinciyi mi Selçuk tıp da yaptırdınız tutmuş muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?