O pembeden bana da geldi 8 gün Korkma sonra kahve rengine döndü çok çok az az geliyordu arada yine çok hafif geliyor ama Rahmi yerleşmesinden kaynaklı �nşallah keseleri de görürüz hayırlısıylaKızlar merhaba transferimin 9.günü kan testimm
Dün yaptırdım eve geldim ve pembe sulu bir akıntı geldi ama pıhtı değil o an dedim ki şansa bak bugün10.günüm ama hiçbir kanama belirtisi yok hala gebelik olduğuna inanamıyorum açıkcası
Ben hiç yatmadım yemeklerimi kendim yaptım evimi kendimi toparladım işlerimi hallettim dışarıya da çıktım Çok şükür sonuç pozitif Yani aslında En güzeli yatmamak tutacak olan varsa zaten tutuyor her türlüArkadaşım bu üçüncü transfer ilk ikisinde 14 gün yattım annem eşim gözümün içine baktılar. Ananaslar havuçlar bilmem neler neler yedim sonuç negatif. Şimdi sadece iki gün otelde kaldım doktorum iki gün şehir dışına çıkma dedi 4. Günüm uzun yola çıktım. 5. Günüm çalışmaya başladım. Öğretmenim çok yoruyorum bakalım sonuç bu sefer ne olacak.
Zamanla artık yatmayla, yemeyle, yormayla olmadığını anladım. Sıfır stres rutin hayatımı yaşıyorum. Bende süpürge dışında yemeğimi falan yapıyorum. İlk ikisinde sağdan sola dönmüyordum desem abartmış olmam. Nasipse el getirir yel getirir sel getirir nasip değilse ne yaparsan yap olmuyor. Rabbim inşallah bana da bu sefer nasip etmiştirBen hiç yatmadım yemeklerimi kendim yaptım evimi kendimi toparladım işlerimi hallettim dışarıya da çıktım Çok şükür sonuç pozitif Yani aslında En güzeli yatmamak tutacak olan varsa zaten tutuyor her türlü
Hımm anladım canım demek ki bu kan sulandırıcı meselesi doktora göre değişiyor. Benimkinde sağolsun hiç yok böyle şeyler. Sadece estrofem ve crinone jel hepsi buBana test yapılmadı ama coraspirin kullanıyorum
Bitmiyor bizim de endişelerimiz. Tüp bebek annesi olmak zor.. İçini ferah tut 2 güne bir tekrarla. Allahım izniyle sonra kese ve kalp..
O pembeden bana da geldi 8 gün Korkma sonra kahve rengine döndü çok çok az az geliyordu arada yine çok hafif geliyor ama Rahmi yerleşmesinden kaynaklı �nşallah keseleri de görürüz hayırlısıyla
İnşallah canım aynen öyle Ben yüzüstü bile yaptım düşün doktorun Bana istediğin gibi yatabilirsin demiştim ki emin ol takmadığın sürece daha iyi oluyor Gerçi kime diyorsan ben 6 gün dayanamayıp test yaptım o da ayrı bir şey tabiiZamanla artık yatmayla, yemeyle, yormayla olmadığını anladım. Sıfır stres rutin hayatımı yaşıyorum. Bende süpürge dışında yemeğimi falan yapıyorum. İlk ikisinde sağdan sola dönmüyordum desem abartmış olmam. Nasipse el getirir yel getirir sel getirir nasip değilse ne yaparsan yap olmuyor. Rabbim inşallah bana da bu sefer nasip etmiştir
Sağ ol canım Allah razı olsun Amin İnşallah darısı başına Senin de hamile olduğunu görürüz burada doktorun Kim bu aradaHımm anladım canım demek ki bu kan sulandırıcı meselesi doktora göre değişiyor. Benimkinde sağolsun hiç yok böyle şeyler. Sadece estrofem ve crinone jel hepsi bubuarada hamile olduğunu görüyorum, sağlıkla al kucağına
Korkma ben oğlum da kıpkırmızı avuç içi kadar kanama geçirdim ama hiçbir şey görünmedi ultrasyonda falan transferin 17 günü falandı yani bize hastanede pedi doldurmadığı sürece korkmayın demişlerdi inşallah seninki de tutunma çabalarıdır sımsıkı tutunur yerleşirEvet cnm aynen senin dediğin gibi mesela bugün kahverengi minik nokta gibi jel ile kalıntılar geliyor ama o dünki sulu pembelik gelmedi korkutmuyo değil açıkcası ama allaha emanetiz
Betaya göre belli olmaz o cnm ben oğlumda 7 haftalıkken duydumCnm çok teşekkür ederim cumartesi senin güzel sonuçlarını bekliyoruz..kalp atışı beta hcg kaç olunca duyuluyor bilşyor musun cnm
Amiiiinnn darısı hepimizin başına olsun inşallahSağ ol canım Allah razı olsun Amin İnşallah darısı başına Senin de hamile olduğunu görürüz burada doktorun Kim bu arada
bakalm artk cnm hayırlısı ne zaman transfer olck sen daha önceden tüp bebek yptrdnmıAnladim canim calisiyorsan trasfer sonrasi ii okir tabi dinlenmek gerek
inş cnm sonuç iyi olur bende çalışıyorum. yasa değiişikliğinden dolayı çok yoğun çalışıyorum. bakalm kısmet tutarmı tutmazmıArkadaşım bu üçüncü transfer ilk ikisinde 14 gün yattım annem eşim gözümün içine baktılar. Ananaslar havuçlar bilmem neler neler yedim sonuç negatif. Şimdi sadece iki gün otelde kaldım doktorum iki gün şehir dışına çıkma dedi 4. Günüm uzun yola çıktım. 5. Günüm çalışmaya başladım. Öğretmenim çok yoruyorum bakalım sonuç bu sefer ne olacak.
Allah oğluna uzun ve sağlıklı ömürler versin veee inşallah bu sefer ona bir kardeş gelsinbu kan sulandırıcı olayı biraz kafamı karıştırdı acaba ben de istesem mi doktorumdan
Duymuştum adını ben fulya vital plazada emre karatekellioğlu ilk denemde oğluma kavuştum ozaman istanbul tüp bebek merkezinde idi 4 yıldan sonra da 2. Denemem yine pozitif şükürler olsunAmiiiinnn darısı hepimizin başına olsun inşallahAmerikan Hastanesinde Dr. Bülent Urman yapıyor tedavimi.Sen nerde hangi doktorda yaptırmıştın tedavini?Kaçıncı denemede hamile kaldın
teşekkürlerHoșgeldin
Tedavin hayırlı olsun. Burda bizimle pozitif haberini almak nasip olsun inşallah. Transfer mi bekliyorsun anlamadım
İnşallah tutacaklar kuzucuklarinş cnm sonuç iyi olur bende çalışıyorum. yasa değiişikliğinden dolayı çok yoğun çalışıyorum. bakalm kısmet tutarmı tutmazmı
aminn insallh guzel hbrlernzi duylimmİnşallah tutacaklar kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?