- 8 Temmuz 2019
- 55
- 51
- 8
benimde 6 kasım kontrol , hemen hemen aynı zamanda transfer olacağız sanırımTransferin Kasımda mı olacak? Benim 5 Kasım kontrolum var ondan sonra 11-12 kasım gibi transfer olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 6 kasım kontrol , hemen hemen aynı zamanda transfer olacağız sanırımTransferin Kasımda mı olacak? Benim 5 Kasım kontrolum var ondan sonra 11-12 kasım gibi transfer olabilir
ben de kan sulandırıcı iğneye başlayacağım , daha önce yapılan genetik teste pıhtılaşma çıkmıştı . belki sana da transferden sonra coraspin verebilirKızlar bi şey soracağım, bilen cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi bazılarınız transfere hazırlık sürecinde kan sulandırıcı ilaçlar, iğneler vs kullanıyorsunuz. Bu ilaçları size vermeden önce sizde kan pıhtılaşması olup olmadığına dair bir test yapıp sonuca göre mi kan sulandırıcı veriyorlar yoksa transfer öncesi herkese mi veriliyor. Benim ikinci denemem ve ne ilkinde ne de şimdi kan sulandırıcı vermedi doktorum. Bu uygulama kişide kan pıhtılaşması olup olmadığına göre mi yoksa merkezlerin tedavi protokollerine göre mi değişiklik gösteriyor?
Hmm teşekkür ederim canım öyle bir yer için 6500 çok da değilmiş klinik çok güzel ilgililerde inşallah hayırli bir evlatla sonuçlanırCanım normal ücret 6500 verdik embriyo dondurma 900verdik ilaçlarda 3bin civarı tuttu
Merhaba canım ben Selçuk üniversitesi tıp fakültesi ne gidiyorum tüp Bebek bölümüne ama berbat bir yer katlanıyorum mecburen . Sen konya mısın nereye gidiyorsunTedavinizi hangi doktor yapıyor Konya da olan arkadaşlar.
Hayir canim ilk denemem bu benim.. yarin kontrol var toplama tarihi belli olur belkide sen yaptırdın mi daha öncebakalm artk cnm hayırlısı ne zaman transfer olck sen daha önceden tüp bebek yptrdnmı
hayırlı olsun ,inşallah güzel haberler alırsınTransferimi öğlen 1 de oldum kızlar ama şimdi eve geldim transferden sonra serumum vardı baya uzun sürdü hayırlısıyla olumlu sonuç alalım bu sefer 5. Gün embriyosu 2 adet ama birisinin kalitesi çok düşük %1 ihtimal vermişti embriyolog
Genetik test dediğiniz karyotip analizi denilen şey mi acaba? Biz yaptırmıştık ondan ama bişey çıkmamıştı. Geçen sefer transferden sonra da vermemişti kan sulandırıcı ama bu sefer doktora bu konuyu sormayı düşünüyorum çünkü burda bir çok arkadaşımız kullanmış ya da kullanıyor . Bakalım inşallah hepimiz için güzel sonuçlarla dolu bir kasım ayı olurben de kan sulandırıcı iğneye başlayacağım , daha önce yapılan genetik teste pıhtılaşma çıkmıştı . belki sana da transferden sonra coraspin verebilir
Tanıyorum bende ikinci tedavimi Mehmet Çolakoğlu na yaptırmıştım Konya da. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Canım tekrar bir soru daha sormak istiyorum bı arkadaşından bahsetmistin Osman Balcı ya yaptırdi tüp bebek diye şimdi ben Selçuk tıpa gidiyorum ve de hiç sevmiyorum Osman beyin çok iyi olduğunu duydum arkadaşından öğrenmen mümkün mü acaba ücret ne kadar ödemiş Dr kaç bin lira almış mesela yada hastene ne kadar ücret almisKorkma strese girme hıc ilk transferım de benimde gelmıstı doktorum normal rahim ıcınden geliyor demıstı ve benimki tutmustu ama kimyasalla sonuclandı sonradan tutma belirtiside olabilir yani pozitif dusun
karyotipanalizi bildiğim kadarıyla kromozonlarla ilgili , pıhtılaşmayla ilgili genetlik test ayrıca yapıldı , bence de sor transferden sonra tutunmada rahim damarları için corsapin pıhtılaşma olmasada faydası oluyormuş .Genetik test dediğiniz karyotip analizi denilen şey mi acaba? Biz yaptırmıştık ondan ama bişey çıkmamıştı. Geçen sefer transferden sonra da vermemişti kan sulandırıcı ama bu sefer doktora bu konuyu sormayı düşünüyorum çünkü burda bir çok arkadaşımız kullanmış ya da kullanıyor . Bakalım inşallah hepimiz için güzel sonuçlarla dolu bir kasım ayı olur
inş cnm bütün bekleyen herkese nasip olsnİnşallah tutacaklar kuzucuklar
ben ilk yptryrm. merak ederim nssl olck. yarın crtrotıde ypma dedi. acaba cumartesi toplarmı yumurtaları anlamadmbakalm artk cnm hayırlısı ne zaman transfer olck sen daha önceden tüp bebek yptrdnmı
Maşallah.. Senin rahim dinlendirme olacak mı yoksa taze transfer mi?
Hiç bilmiyorum ki şu ohss olayına yakalanmazsam inşallah taze transfer yapılacak. Yarın transfer tarihim belli olur diye düşünüyorum
Yok canım ailem orda diye ikinciyi orda yaptırdım. İlkini Ankara da yaptım üçüncüyü tekrardan Ankara ya yöneldim.Merhaba canım ben Selçuk üniversitesi tıp fakültesi ne gidiyorum tüp Bebek bölümüne ama berbat bir yer katlanıyorum mecburen . Sen konya mısın nereye gidiyorsun
Ben bugün erken gebelik testi yaptım maalesef negatif.. buda olmadıys_pasa canım nasılsın? Nasıl gidiyor? Şafak 4 :))
Neden bu kadar erken yaptın daha 8. günümüz 4 gün var daha canım.Ben bugün erken gebelik testi yaptım maalesef negatif.. buda olmadı
Benim 5. Gün embriyosu canım ve 6. Günümdü... test erken gebelikti ve tamamen negatif. Benimle aynı olup negatif olup sonra pozitif olan görmedim.çok üzgünümNeden bu kadar erken yaptın daha 8. günümüz 4 gün var daha canım.
Sen benden iki gün sonra olmuşsun transfer üstelik senin 6. Günün bu sadece bebişlerinle bağını koparır. Lütfen günümüzde tekrardan yaptır ve kesinlikle hamile olduğunu düşünBen bugün erken gebelik testi yaptım maalesef negatif.. buda olmadı
Hayir yaniliyorsun.Benimde 5.gun embriyosuydu 8nci gun idrarda cok silikti.9.gun kan degeri 9 cikmisti.Benim 5. Gün embriyosu canım ve 6. Günümdü... test erken gebelikti ve tamamen negatif. Benimle aynı olup negatif olup sonra pozitif olan görmedim.çok üzgünüm