• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım onlar 6 bine anlastılar ondan sonra mıkrocıp yapmaya karar vermıs doktor onun ıcınde 1500 lira daha verdiler 7500 hastaneye verdiler muayenesi 350 Tl
Oooo aman Allahım ben o kadar tahmin etmemiştim tıp fakültesi sonuçta çok almazlar diye düşünmüştüm .o Dr a gitme hayallerim de yok oldu bununla 😖 Selçuk tıp da tüp için sadece 900 lira hastaneye yatacak artı ilaçlar işte ben gene oraya devam maalesef . Çok teşekkür ederim cvp için

Benim 5. Gün embriyosu canım ve 6. Günümdü... test erken gebelikti ve tamamen negatif. Benimle aynı olup negatif olup sonra pozitif olan görmedim.çok üzgünüm😞
Canım ben ilk transferimde 8. Gun idrar testi yaptım hemde 3. Tane negatif tı cok uzuldum doktorum cok kızdı bana benimkide 5.gun blokst embrıyoydu bekle dedi bana 10. Gunu bekledim 10. Gun kan verdim ve gebelik vardı ınanamamıstım cok sevinmiştim ama degerım azdı ve az az yukseldı kimyasalla sonuclandı kendini uzme sakın belki vardır ınsallah

Canım sen raporlusun sanırım onlar ozelden gittiler Osman hocada raporlu yapıyor ama fıyatını bilmiyorum sor Bı sen istersen onlar tum ozelden yaptılar bende kayserıde deniyorum inan 17 bin verdim

Benim 5. Gün embriyosu canım ve 6. Günümdü... test erken gebelikti ve tamamen negatif. Benimle aynı olup negatif olup sonra pozitif olan görmedim.çok üzgünüm😞
Erken test yapmak hiç iyi değil, ben geçen transferimde dayanamayıp yaptım ve negatifi görünce moralim bozuldu ve günlerce saçma sapan bir ruh halinde kan testini beklerken eziyet ettim kendime. Oysaki o stres yüzünden minnoş embriyolarımızın tutunacağı varsa da tutunmuyorlarmış lütfen sen de minnoşlarına destek ol onlar senden güç alıyorlar sakın salma kendini ve test gününü bekle 😇🙏🏻

Özel Selçuk hastanesinde yaptırdım canım Mehmet hoca orayla anlamalıydı ben tıpta yaptırmadım. Negatifti canım.

Pişman oldum Mehmet hoca iyi bir kadın doğumcu ama benim için lab önemliydi. Ve bağışıklık sistemim güçlü olduğunu öğrendik ve o kadar isteksiz davrandı ki negatif sonrası bende Ankara ya tekrardan döndüm. Zaten o özel hastane iflasın eşiğindeymiş Allah bilir ne yaptılar.

Pişman oldum Mehmet hoca iyi bir kadın doğumcu ama benim için lab önemliydi. Ve bağışıklık sistemim güçlü olduğunu öğrendik ve o kadar isteksiz davrandı ki negatif sonrası bende Ankara ya tekrardan döndüm. Zaten o özel hastane iflasın eşiğindeymiş Allah bilir ne yaptılar.
Evet gerçekten orası kapandı kötü bı yer olduğunu biliyorum. Ben Selçuk tıp dan memnun değilim ama mecbur devlete gitmek zorundayım inş bebislerimiz tez zamanda gelir

Erken test yapmak hiç iyi değil, ben geçen transferimde dayanamayıp yaptım ve negatifi görünce moralim bozuldu ve günlerce saçma sapan bir ruh halinde kan testini beklerken eziyet ettim kendime. Oysaki o stres yüzünden minnoş embriyolarımızın tutunacağı varsa da tutunmuyorlarmış lütfen sen de minnoşlarına destek ol onlar senden güç alıyorlar sakın salma kendini ve test gününü bekle 😇🙏🏻
Haklısın arkadaşım 2 gün daha bekleyip kan vericem kısmet artık napalım😔

kızlar tedavimin yarın 9. gnü gonalf bitti. cetrotıde ı yarın sabahtan yapma dedı. doktor karar vercekmış ultrasondan sonra. acaba yumurtalar ne zaman toplanır. toplanmadan önce ilaç kullanckmıyım
Kan testi yapılır kandaki hormonal duruma göre çatlatma iğnesi saati söylenir canım

Merhaba kızlar. Bütün sayfaları okudum, hamile kalan arkadaşlarıma sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler dilerim, tedavi ve transfer sürecindeki herkese de bol şans diliyorum☺ 35 yaşımdayım, 2.tedavim ve dondurulmuş embriyo transfer hazırlığında şuan için sadece estrofem içiyorum. 2 kasım ctesi günü kontrolüm var sanırım transfer tarihim belli olacak.İnşallah hepimiz pozitif sonuçları görürüz. Listeye beni de ekleyebilirsiniz 🥰
Merhaba son adet tarihiniz neydi bende estrofem kullaniyorum dondurulmus transferi icin ve 2 kasimda kontrol🙂 hersey ayni olunca merak ettim

Arkadaşlar kan sulandırıcı iğne kullanıyordu musunuz, arkafasımın kanaması olunca doktoru bırsk demişti. Ama şimdi kullanmak istiyor sorun olur mu sizce, doktoruna bir türlü ulaşamıyor

Moral olsun, bilgi paylaşımı olsun hanımlar. Bu süreci yaşayanlar, birbirinin dilinden anlar ❤

Benim yaşım 29. Erkek infertilitesi var bizde.
1.denemem negatif sonuçlandı.
2.denemem pozitif oldu ama 21.haftada kalbi durdu ölü doğum yaptım.
3.denemen pozitif oldu. Bir Oğlum var 2 yaşına basacak. Ondan kalan dondurulmuş kardeş embriyo için Ekim de adet olmayı bekliyorum.. Kısmetse.

Sizin de süreçlerinizi merak ediyorum. Benim gibi olup uzun aradan sonra dondurulmuş ile deneyen var mi? Nerde hangi aşamadasiniz?
Muhabbet sohbet edelim hanımlar :KK51:
Canm kan sulandırıcı kullandım mı gebelik boyu

Merhaba son adet tarihiniz neydi bende estrofem kullaniyorum dondurulmus transferi icin ve 2 kasimda kontrol🙂 hersey ayni olunca merak ettim
Son adet tarihim 19 Ekim ve adetin 3.günü estrofeme başladım. 2 kasımda benim de kontrolüm vardı ama son dakika bir değişiklik oldu ve yarın kontrole gideceğim☺️ Transfer tarihi belli olur herhalde yarın, bakalım hangi gün kavuşacağız minnoşlarımıza çok heyecanlıyım 🥰🥰

Back