Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

mew123 sen ne durumdasın en son rahim filmi diyordun. Çekildi mi yoksa estrofeme mi başladın

U Uzunca merakta bırakma
insallah sağlıklı embriyo oluşur ve bebeğine kavușursun

Herkese bi tahlil yapılmadan tedbir amaçlı başlanıyor bence her tedaviye başlayan kullanıyor çünkü sonradan bi sıkıntı çıkarsa doz arttırılıyor
Evet dediğin gibi olma ihtimali yüksek aman alıştık zaten iğnelere bi tane daha vuruluruz napalım katlanıyoruz güzel sonuç için

Tedavinizi hangi doktor yapıyor Konya da olan arkadaşlar.
Canım bende Konya ereglıde oturuyorum ama kayserıde tedavi goruyorum arkadasım Konyada tedavi gordu agustos ta basladı ilk denemesinde olmadı ikinci denemesinde hamile suan sukur 12 haftalık oldu o Osman balcıya gidiyordu o doktorda iyi bir doktor diye biliyorum

Tanıyorum bende ikinci tedavimi Mehmet Çolakoğlu na yaptırmıştım Konya da. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Merhaba kızlar. Bütün sayfaları okudum, hamile kalan arkadaşlarıma sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler dilerim, tedavi ve transfer sürecindeki herkese de bol şans diliyorum☺ 35 yaşımdayım, 2.tedavim ve dondurulmuş embriyo transfer hazırlığında şuan için sadece estrofem içiyorum. 2 kasım ctesi günü kontrolüm var sanırım transfer tarihim belli olacak.İnşallah hepimiz pozitif sonuçları görürüz. Listeye beni de ekleyebilirsiniz

Ok
Diyarbakıra geldim transferi bekliyorum bu arada jeli de kullanmam gerekiyormuş. Biraz geç kullandım ama bişey olmaz herhalde
Ben o gün kullanmadım bişey hastanede iğne yaptılar sadece

İnşallah herşey istediğin gibi olur hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…