Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar bugün hani adet olmadan önce bi kahverengilik gelir ya az bi şekilde ondan geldi jelde pembe turuncu falan var ama kimyasal olan transferimde de vardı o yalnız bu kahverengi korkuttu biraz transfer günü hariç 5.günüm

Canım yerleşme kanama pembe yada kahverengi derler ya bence o'dir. Pozitif düşünelim daha seninki çok erken.

Hoșgeldin
Tedavin hayırlı olsun. Burda pozitif haberini paylaşırsın inşallah..
Kaçıncı gün embriyo transferi olacak kısmetse?

Ay şimdi doktorum aradı 11 yumurta toplanmış, 8 tanesi olgunmuş, 8 tanenin 7 tanesi döllenmiş

Maşallah.. Senin rahim dinlendirme olacak mı yoksa taze transfer mi?

daha önceki tedavilerde biz yine denk gelmismiydik seninle.

Olabilir 2014 den beri burdayım genelde tüp bebek ve erkek infertilitesi başlıklarda geziniyorum. Nickim de aynı değişmedi

Ama sen çok olumsuz düşünüyorsun. Yapma bak bebeğin seninle olabilir moralini bozma stress yapma

İnşallah canım öyledir Bide şimdi adet ağrısı gibi ağrım başladı afedersin lavaboya gittiğimde pempelikler var ama kahverengi yok bu kez
kasikta ve belde olmustu agrim bnmde sık idrara cikma ates basmasi insqlalh bebegin seninledir allhim hepimizin gnlune gore versin insallahhh

kasikta ve belde olmustu agrim bnmde sık idrara cikma ates basmasi insqlalh bebegin seninledir allhim hepimizin gnlune gore versin insallahhh
İnşallah canım Daha bir haftam var sonucuma ne kadar stresli bi dönem rabbim bu okunan ezanlar hürmetine hepimizi ferahlığa çıkarsın emeklerimizin karşılığını sağlıklı hayırlı bebeklerimizle alalım inşallah

Merhabalar bende ekim ayı umut listesindeyim :) 11-12 ekim gbi trasferm olacak ama tahlillerimde kanımda pıhtılaşma çıkmş doktorumla telefonda gçrüştük iğne vericem kan sulandırıcı korkulcak bişey yok dedi ama tedirginm acaba bnm gbi iğne kullanan oldumu tedavi aşamasında

Hoșgeldin
Tedavin hayırlı olsun. Burda pozitif haberini paylaşırsın inşallah..
Kaçıncı gün embriyo transferi olacak kısmetse?
Canımm 5 tane embriyom var bunlardan 2 tanesi 4.gün ( benim isteğimle 4.günde donduruldu yoksa 5.gün için bekletiliyorlardı.) 2 tanesi 5.gün blastokist ve 1 tane de 6.gün blastokist var. Doktorum 4.günleri çözüp 5.güne bekletiriz dedi ama benim gönlümden geçen 4.gün olarak direk transfer edilmeleri çünkü anne rahmi embriyoların hayatta kalabilme ve gelişmeleri açısından en iyi laboratuvardan bile çok çok daha iyi . Ya da direk 5.gün embriyosu konulacak henüz bunu netleştirmedik.

Korkma strese girme hıc ilk transferım de benimde gelmıstı doktorum normal rahim ıcınden geliyor demıstı ve benimki tutmustu ama kimyasalla sonuclandı sonradan tutma belirtiside olabilir yani pozitif dusun

Bebişleri aldım kızlar transfer öncesi yediğim börek dokundu ve kustum. Transferim bir buçuktaydı ama üçte anca transfer gerçekleşti. Transfer iki dakikada gerçekleşti 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. bakalım bundan sonrası kısmet artık rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…