Ben iki kez transfer oldum sabah ilaç varsa onları kullanıyorsun vajinadan olan ilaçlarınızı kullanmıyorsunuz denildi ama siz yinede doktorunuza danışın yanlış yönlendirmeyelimKızlar yarın saat birde transfer var. Crinone jeli günde iki kere yapıyorum. Sabah jeli yapmalı mıyım acaba sormayı unuttum
Canım bende listedeymişim baktım şimdi 3. Gün yazmışsın 3.günembriyosu çözdürülüp iki gün sonra transfer edildi sanırım 5.gün embriyosu transfer edilmiş oluyo demi
Ben de böyle şey hatırlıyorum sanki. Sabah arar sorarım artıkBen iki kez transfer oldum sabah ilaç varsa onları kullanıyorsun vajinadan olan ilaçlarınızı kullanmıyorsunuz denildi ama siz yinede doktorunuza danışın yanlış yönlendirmeyelim
Canım bende listedeymişim baktım şimdi 3. Gün yazmışsın 3.günembriyosu çözdürülüp iki gün sonra transfer edildi sanırım 5.gün embriyosu transfer edilmiş oluyo demi ☺
Yani bende bilmiyorum çözdürüp iki gün beklettiler ben 5diye hesapladım ekranda da 5. Det diye bişey yazıyordu ben heyecandan pek doktora sorularımı unutuyorum ama kalitesini dediler 4ab 3aa diyeAA maşallah öyle de mi Oluyormuşhemen düzelteyim.
Yani bende bilmiyorum çözdürüp iki gün beklettiler ben 5diye hesapladım ekranda da 5. Det diye bişey yazıyordu ben heyecandan pek doktora sorularımı unutuyorum ama kalitesini dediler 4ab 3aa diye
İlk transferim benim olumsuz oldu her şer de bi hayır bardır ama kan pıhtılaşması olduğu çıktı bende tutunma aşamasında kanamayla kaybettim minnoşlarımı inşallah diğer aşamada kavuşurum inşallahSiz şuan hangi aşamadasınız transfer günü gelmek bilmiyo vakit geçmiyor sanki bana hiç
Onun icin kan sulandırıcı iğne veriliyormuş sanırım siz kullanmadınz mı bana verdi ama herhangi bi tahlil vs yapmadı yazmıış reçeteye eve gelince öğrendim kan sulandırıcı olduğunu bilmiyorm nasıl öğreniyorız kan pıhtılaşması olduğunu transfer günü bende başlıcam iğnesine ama neden kullanıyorum bilmiyorumİlk transferim benim olumsuz oldu her şer de bi hayır bardır ama kan pıhtılaşması olduğu çıktı bende tutunma aşamasında kanamayla kaybettim minnoşlarımı inşallah diğer aşamada kavuşurum inşallah
Bende hiç kan pıhtılaşması olduğu belli değilken transfer öncesinden günde 1 defa iğne ve coraspirin kullanmıştım doz yeterli gelmiyormuş sanırım benim sıkıntımda olanlara etraftan duyduğuma göre günde 3 defa ve yüksek doz kullanmışlar benim ne şekilde kullacağım transfere karar verirsem belli olacak ne dersem yalan olur. Tıbbi genetik bölümüne kan verdim kromozom analizi ve kan trombositlerine bakıldığında çıktı sonuçların çıkması 1 ay buldu doktorum yönlendirdi negatifi aldığımdaOnun icin kan sulandırıcı iğne veriliyormuş sanırım siz kullanmadınz mı bana verdi ama herhangi bi tahlil vs yapmadı yazmıış reçeteye eve gelince öğrendim kan sulandırıcı olduğunu bilmiyorm nasıl öğreniyorız kan pıhtılaşması olduğunu transfer günü bende başlıcam iğnesine ama neden kullanıyorum bilmiyorum
Cnm drundan iyice ogren neye gore vermiş bu iğneyi sanaOnun icin kan sulandırıcı iğne veriliyormuş sanırım siz kullanmadınz mı bana verdi ama herhangi bi tahlil vs yapmadı yazmıış reçeteye eve gelince öğrendim kan sulandırıcı olduğunu bilmiyorm nasıl öğreniyorız kan pıhtılaşması olduğunu transfer günü bende başlıcam iğnesine ama neden kullanıyorum bilmiyorum
Merhaba Konya'da olan siz misiniz bende Konya dayım ve nova fertil e ne kadar ücret odeyeksiniz acabaInsallah hakkınızda hayırlı olur ıyı sonuclar alırsınız bende acıbadem Hastanesi gokalp oner de tedavi oluyorum nasıbımızde varsa olur ama doktorda cok onemlı bence
Hadi yaa cok üzüldüm geçmiş olsun sizeCnm drundan iyice ogren neye gore vermiş bu iğneyi sana
Ben de cok hafif bir pıhtılaşma bozukluğu var. Tüp bebek drum iğne aspirin vermişti. Beş haftalıkken düşük oldu. Genetik uzmanı ve hemotoloji uzm dru kanımın fazla sulandıgı için düşük olmus olabilecegini soylediler. Sadece aspirin yeterliymiş
Pıhtılaşma sorunun yoksa iğne kullanman zararlı birsey
İyice öğren bu durumu cnm.
Anladım canım cok geçmiş olsun sana ben bi dr danışayım bu konuyu o zaman neye göre verdi bana çünkü hiç test yaptırmadım yaşım genç ve hep muayene de bi sıkıntın yok olsa belli olur dediBende hiç kan pıhtılaşması olduğu belli değilken transfer öncesinden günde 1 defa iğne ve coraspirin kullanmıştım doz yeterli gelmiyormuş sanırım benim sıkıntımda olanlara etraftan duyduğuma göre günde 3 defa ve yüksek doz kullanmışlar benim ne şekilde kullacağım transfere karar verirsem belli olacak ne dersem yalan olur. Tıbbi genetik bölümüne kan verdim kromozom analizi ve kan trombositlerine bakıldığında çıktı sonuçların çıkması 1 ay buldu doktorum yönlendirdi negatifi aldığımda
ben günde 3 tane içiyorum 6 kasımda kontrole gidicemHayırlısı olsun ınsallah bende gunde 3 defa 2 tane ıcıyorum her defasında sızdemı oyle acaba
Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(eklenmek isteyenler beni etiketlesin)
@citacita
>>Yaş 352.deneme
3.gün
Embriyo25 Ekim Transfer
@Gmzzezuzu
>>Yaş 252.deneme
3.gün
EmbriyoPozitif✔
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün
Embriyo2 Kasım
Transfer
cersenda
>>Yaş 331.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
@Dnzkbg25
>>Yaş 313.deneme
5.gün Embriyo23 Ekim Transfer
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
@Pemberuyam42
>>Yaş 262.deneme
5.gün EmbriyoTransfer
bekliyor
@umudumbebegim
>>Yaş 252.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif ✔
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
kelebekmkelebek
>>Yaş 302.deneme
5.gün
Embriyo31 Ekim
Transfer
Askk1122
>>Yaş 303.deneme
Yumurta büyütüyoropu
bekliyor
maldelmor
>>Yaş 311.deneme
Yumurta büyütüyoropu
bekliyor
feride0180
>>Yaş 393.deneme
4.gün
Embriyo2 Kasım
Transfer
New62
>>Yaş 411.deneme
5.gün
Embriyo23 Ekim
Transfer
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
mew123
>>Yaş 333.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
Melek Ada
>>Yaş 305.deneme
5.gün
Embriyo31 Ekim
Transfer
B benim bebisim
>>Yaş 356.deneme
6.gün
Embriyo28 Ekim
Transfer
@yel1z
>>Yaş 373.deneme
5.gün
Embriyonegatif
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
chagiless
>>Yaş 282.deneme
5.gün
Embriyo6 Kasım
Transfer
ys_pasa
>>Yaş 303.deneme
5.gün
Embriyo25 Ekim Transfer
aaynaa
>>Yaş 341.deneme
KasimdaAdet
bekliyor
fatmasecret19
>>Yaş 292.deneme
Yumurta büyütüyoropu
bekliyor
Canım normal ücret 6500 verdik embriyo dondurma 900verdik ilaçlarda 3bin civarı tuttuMerhaba Konya'da olan siz misiniz bende Konya dayım ve nova fertil e ne kadar ücret odeyeksiniz acaba
Herkese bi tahlil yapılmadan tedbir amaçlı başlanıyor bence her tedaviye başlayan kullanıyor çünkü sonradan bi sıkıntı çıkarsa doz arttırılıyorAnladım canım cok geçmiş olsun sana ben bi dr danışayım bu konuyu o zaman neye göre verdi bana çünkü hiç test yaptırmadım yaşım genç ve hep muayene de bi sıkıntın yok olsa belli olur dedi
beni de ekleyebilir misiniz listeye
yaş 36
2. deneme
5.gün embriyosu
opu bekliyorum
Tedaviye göre değişiyor sanırım. İlk transferim de jel kullanılmadan gelinecek demişlerdi şimdi ki transferimde sabah erken saatte yapıp öyle geleceksiniz dediler bence sormanızda fayda varKızlar yarın saat birde transfer var. Crinone jeli günde iki kere yapıyorum. Sabah jeli yapmalı mıyım acaba sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?