Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar yarın saat birde transfer var. Crinone jeli günde iki kere yapıyorum. Sabah jeli yapmalı mıyım acaba sormayı unuttum
Ben iki kez transfer oldum sabah ilaç varsa onları kullanıyorsun vajinadan olan ilaçlarınızı kullanmıyorsunuz denildi ama siz yinede doktorunuza danışın yanlış yönlendirmeyelim

Ben iki kez transfer oldum sabah ilaç varsa onları kullanıyorsun vajinadan olan ilaçlarınızı kullanmıyorsunuz denildi ama siz yinede doktorunuza danışın yanlış yönlendirmeyelim
Ben de böyle şey hatırlıyorum sanki. Sabah arar sorarım artık

Canım bende listedeymişim baktım şimdi 3. Gün yazmışsın 3.günembriyosu çözdürülüp iki gün sonra transfer edildi sanırım 5.gün embriyosu transfer edilmiş oluyo demi ☺

AA maşallah öyle de mi Oluyormuş hemen düzelteyim.

AA maşallah öyle de mi Oluyormuş hemen düzelteyim.
Yani bende bilmiyorum çözdürüp iki gün beklettiler ben 5diye hesapladım ekranda da 5. Det diye bişey yazıyordu ben heyecandan pek doktora sorularımı unutuyorum ama kalitesini dediler 4ab 3aa diye

Yani bende bilmiyorum çözdürüp iki gün beklettiler ben 5diye hesapladım ekranda da 5. Det diye bişey yazıyordu ben heyecandan pek doktora sorularımı unutuyorum ama kalitesini dediler 4ab 3aa diye

Ay cnm ya inşallah pozitif görürsün

Insallah hakkınızda hayırlı olur ıyı sonuclar alırsınız bende acıbadem Hastanesi gokalp oner de tedavi oluyorum nasıbımızde varsa olur ama doktorda cok onemlı bence

Siz şuan hangi aşamadasınız transfer günü gelmek bilmiyo vakit geçmiyor sanki bana hiç
İlk transferim benim olumsuz oldu her şer de bi hayır bardır ama kan pıhtılaşması olduğu çıktı bende tutunma aşamasında kanamayla kaybettim minnoşlarımı inşallah diğer aşamada kavuşurum inşallah

Onun icin kan sulandırıcı iğne veriliyormuş sanırım siz kullanmadınz mı bana verdi ama herhangi bi tahlil vs yapmadı yazmıış reçeteye eve gelince öğrendim kan sulandırıcı olduğunu bilmiyorm nasıl öğreniyorız kan pıhtılaşması olduğunu transfer günü bende başlıcam iğnesine ama neden kullanıyorum bilmiyorum

Bende hiç kan pıhtılaşması olduğu belli değilken transfer öncesinden günde 1 defa iğne ve coraspirin kullanmıştım doz yeterli gelmiyormuş sanırım benim sıkıntımda olanlara etraftan duyduğuma göre günde 3 defa ve yüksek doz kullanmışlar benim ne şekilde kullacağım transfere karar verirsem belli olacak ne dersem yalan olur. Tıbbi genetik bölümüne kan verdim kromozom analizi ve kan trombositlerine bakıldığında çıktı sonuçların çıkması 1 ay buldu doktorum yönlendirdi negatifi aldığımda

Cnm drundan iyice ogren neye gore vermiş bu iğneyi sana
Ben de cok hafif bir pıhtılaşma bozukluğu var. Tüp bebek drum iğne aspirin vermişti. Beş haftalıkken düşük oldu. Genetik uzmanı ve hemotoloji uzm dru kanımın fazla sulandıgı için düşük olmus olabilecegini soylediler. Sadece aspirin yeterliymiş
Pıhtılaşma sorunun yoksa iğne kullanman zararlı birsey
İyice öğren bu durumu cnm.

Insallah hakkınızda hayırlı olur ıyı sonuclar alırsınız bende acıbadem Hastanesi gokalp oner de tedavi oluyorum nasıbımızde varsa olur ama doktorda cok onemlı bence
Merhaba Konya'da olan siz misiniz bende Konya dayım ve nova fertil e ne kadar ücret odeyeksiniz acaba

Hadi yaa cok üzüldüm geçmiş olsun size benimde aklıma takıldı vallahi yarın arayıp sorcaktım neye göre verdi yani herkese mi veriliyor anlayamadım ayy ne zor işler olsa bitse de rahatlasak

Anladım canım cok geçmiş olsun sana ben bi dr danışayım bu konuyu o zaman neye göre verdi bana çünkü hiç test yaptırmadım yaşım genç ve hep muayene de bi sıkıntın yok olsa belli olur dedi

beni de ekleyebilir misiniz listeye
yaş 36
2. deneme
5.gün embriyosu
opu bekliyorum

Anladım canım cok geçmiş olsun sana ben bi dr danışayım bu konuyu o zaman neye göre verdi bana çünkü hiç test yaptırmadım yaşım genç ve hep muayene de bi sıkıntın yok olsa belli olur dedi
Herkese bi tahlil yapılmadan tedbir amaçlı başlanıyor bence her tedaviye başlayan kullanıyor çünkü sonradan bi sıkıntı çıkarsa doz arttırılıyor

beni de ekleyebilir misiniz listeye
yaş 36
2. deneme
5.gün embriyosu
opu bekliyorum

Hoșgeldin
Tedavin hayırlı olsun. Burda bizimle pozitif haberini almak nasip olsun inşallah. Transfer mi bekliyorsun anlamadım

Kızlar yarın saat birde transfer var. Crinone jeli günde iki kere yapıyorum. Sabah jeli yapmalı mıyım acaba sormayı unuttum
Tedaviye göre değişiyor sanırım. İlk transferim de jel kullanılmadan gelinecek demişlerdi şimdi ki transferimde sabah erken saatte yapıp öyle geleceksiniz dediler bence sormanızda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…