Ay şimdi doktorum aradı 11 yumurta toplanmış, 8 tanesi olgunmuş, 8 tanenin 7 tanesi döllenmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay şimdi doktorum aradı 11 yumurta toplanmış, 8 tanesi olgunmuş, 8 tanenin 7 tanesi döllenmiş
daha önceki tedavilerde biz yine denk gelmismiydik seninle.Aynen bundan sonra sadece sabır test güne kadar..
Canım yerleşme kanama pembe yada kahverengi derler ya bence o'dir. Pozitif düşünelim daha seninki çok erken.Kızlar bugün hani adet olmadan önce bi kahverengilik gelir ya az bi şekilde ondan geldi jelde pembe turuncu falan var ama kimyasal olan transferimde de vardı o yalnız bu kahverengi korkuttu biraz transfer günü hariç 5.günüm
Hayırlı olsun transferin Yadee
Şimdi yeniden aradılar, 2 si normal döllenme biri geriden geliyormuş heralde o ikisini koyarlar gibi geliyor yarın 12 de çağırdılar bi aksilik olmazsa dediler bakalım
Benim bugün transfer oluyor 3 tane 3. Gün embriyosu konulcak
Merhaba kızlar. Bütün sayfaları okudum, hamile kalan arkadaşlarıma sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler dilerim, tedavi ve transfer sürecindeki herkese de bol şans diliyorum☺ 35 yaşımdayım, 2.tedavim ve dondurulmuş embriyo transfer hazırlığında şuan için sadece estrofem içiyorum. 2 kasım ctesi günü kontrolüm var sanırım transfer tarihim belli olacak.İnşallah hepimiz pozitif sonuçları görürüz. Listeye beni de ekleyebilirsiniz
Evet kötü düşünmek istemiyorum ama işteCanım yerleşme kanama pembe yada kahverengi derler ya bence o'dir. Pozitif düşünelim daha seninki çok erken.
Bugünn, 31 EkimBenim transfer cumartesi
? Bugün mü yarın mi?
daha önceki tedavilerde biz yine denk gelmismiydik seninle.
Kızlar bugün hani adet olmadan önce bi kahverengilik gelir ya az bi şekilde ondan geldi jelde pembe turuncu falan var ama kimyasal olan transferimde de vardı o yalnız bu kahverengi korkuttu biraz transfer günü hariç 5.günüm
Bugünn, 31 Ekim
Ben görseydim tam tersine yerleşme kanaması diye sevinirdim :)Evet kötü düşünmek istemiyorum ama işte
İnşallah canım öyledir Bide şimdi adet ağrısı gibi ağrım başladı afedersin lavaboya gittiğimde pempelikler var ama kahverengi yok bu kezBen görseydim tam tersine yerleşme kanaması diye sevinirdim :)
kasikta ve belde olmustu agrim bnmde sık idrara cikma ates basmasi insqlalh bebegin seninledir allhim hepimizin gnlune gore versin insallahhhİnşallah canım öyledir Bide şimdi adet ağrısı gibi ağrım başladı afedersin lavaboya gittiğimde pempelikler var ama kahverengi yok bu kez
İnşallah canım Daha bir haftam var sonucuma ne kadar stresli bi dönem rabbim bu okunan ezanlar hürmetine hepimizi ferahlığa çıkarsın emeklerimizin karşılığını sağlıklı hayırlı bebeklerimizle alalım inşallahkasikta ve belde olmustu agrim bnmde sık idrara cikma ates basmasi insqlalh bebegin seninledir allhim hepimizin gnlune gore versin insallahhh
İnşallah hepsi 5.güne gider senin sayıların benimki ile çok benziyor çok heyacanlı bir dönemAy şimdi doktorum aradı 11 yumurta toplanmış, 8 tanesi olgunmuş, 8 tanenin 7 tanesi döllenmiş
Canımm 5 tane embriyom var bunlardan 2 tanesi 4.gün ( benim isteğimle 4.günde donduruldu yoksa 5.gün için bekletiliyorlardı.) 2 tanesi 5.gün blastokist ve 1 tane de 6.gün blastokist var. Doktorum 4.günleri çözüp 5.güne bekletiriz dedi ama benim gönlümden geçen 4.gün olarak direk transfer edilmeleri çünkü anne rahmi embriyoların hayatta kalabilme ve gelişmeleri açısından en iyi laboratuvardan bile çok çok daha iyi . Ya da direk 5.gün embriyosu konulacak henüz bunu netleştirmedik.Hoșgeldin
Tedavin hayırlı olsun. Burda pozitif haberini paylaşırsın inşallah..
Kaçıncı gün embriyo transferi olacak kısmetse?
Korkma strese girme hıc ilk transferım de benimde gelmıstı doktorum normal rahim ıcınden geliyor demıstı ve benimki tutmustu ama kimyasalla sonuclandı sonradan tutma belirtiside olabilir yani pozitif dusunKızlar bugün hani adet olmadan önce bi kahverengilik gelir ya az bi şekilde ondan geldi jelde pembe turuncu falan var ama kimyasal olan transferimde de vardı o yalnız bu kahverengi korkuttu biraz transfer günü hariç 5.günüm
Canımm 31 kasım yazmışsınBugünn, 31 Ekim