- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Tedavinizi hangi doktor yapıyor Konya da olan arkadaşlar.Canım normal ücret 6500 verdik embriyo dondurma 900verdik ilaçlarda 3bin civarı tuttu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavinizi hangi doktor yapıyor Konya da olan arkadaşlar.Canım normal ücret 6500 verdik embriyo dondurma 900verdik ilaçlarda 3bin civarı tuttu
Hayırlı olur inşallah canım dualarınızı eksik etmeyinkelebekmkelebek Melek Ada bugun sizin gününüz transferiniz hayırlı olsun. Burda pozitif haberlerinizi bekliyoruz
Evet dediğin gibi olma ihtimali yüksek aman alıştık zaten iğnelere bi tane daha vuruluruz napalım katlanıyoruz güzel sonuç içinHerkese bi tahlil yapılmadan tedbir amaçlı başlanıyor bence her tedaviye başlayan kullanıyor çünkü sonradan bi sıkıntı çıkarsa doz arttırılıyor
Canım bende Konya ereglıde oturuyorum ama kayserıde tedavi goruyorum arkadasım Konyada tedavi gordu agustos ta basladı ilk denemesinde olmadı ikinci denemesinde hamile suan sukur 12 haftalık oldu o Osman balcıya gidiyordu o doktorda iyi bir doktor diye biliyorumTedavinizi hangi doktor yapıyor Konya da olan arkadaşlar.
bakalm rapor verceklermı. acaba çatşatma iğnesi kullancazmı yineBuyuk ihtimal pazartesi olur gibime geliyor bakalim yinede
Diyarbakıra geldim transferi bekliyorum bu arada jeli de kullanmam gerekiyormuş. Biraz geç kullandım ama bişey olmaz herhaldekelebekmkelebek Melek Ada bugun sizin gününüz transferiniz hayırlı olsun. Burda pozitif haberlerinizi bekliyoruz
Diyarbakıra geldim transferi bekliyorum bu arada jeli de kullanmam gerekiyormuş. Biraz geç kullandım ama bişey olmaz herhalde
Ne için rapor anlamadim.. toplamadan 36 saat once vuruluyor canimbakalm rapor verceklermı. acaba çatşatma iğnesi kullancazmı yine
Evet canmmmHadi hayırlı olsun
Sende bahçeci desin dime
Tanıyorum bende ikinci tedavimi Mehmet Çolakoğlu na yaptırmıştım Konya da. Rabbim yardımcımız olsun hepimizinCanım bende Konya ereglıde oturuyorum ama kayserıde tedavi goruyorum arkadasım Konyada tedavi gordu agustos ta basladı ilk denemesinde olmadı ikinci denemesinde hamile suan sukur 12 haftalık oldu o Osman balcıya gidiyordu o doktorda iyi bir doktor diye biliyorum
Şimdi yeniden aradılar, 2 si normal döllenme biri geriden geliyormuş heralde o ikisini koyarlar gibi geliyor yarın 12 de çağırdılar bi aksilik olmazsa dediler bakalımtmm haberini bekliyoruz
Benim bugün transfer oluyor 3 tane 3. Gün embriyosu konulcaktmm haberini bekliyoruz
Ben o gün kullanmadım bişey hastanede iğne yaptılar sadeceDiyarbakıra geldim transferi bekliyorum bu arada jeli de kullanmam gerekiyormuş. Biraz geç kullandım ama bişey olmaz herhalde
İnşallah herşey istediğin gibi olur hoşgeldinMerhaba kızlar. Bütün sayfaları okudum, hamile kalan arkadaşlarıma sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler dilerim, tedavi ve transfer sürecindeki herkese de bol şans diliyorum☺ 35 yaşımdayım, 2.tedavim ve dondurulmuş embriyo transfer hazırlığında şuan için sadece estrofem içiyorum. 2 kasım ctesi günü kontrolüm var sanırım transfer tarihim belli olacak.İnşallah hepimiz pozitif sonuçları görürüz. Listeye beni de ekleyebilirsiniz