Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğunluk oksapara transfer öncesi başlamış ben estrofem hariç diğerlerine transfer günü başladım ve bnm transferim 21. Günüme denk geldi adetimin 13. Gün rahim kalınlığım 8.6ydı
Ben proutex diye iğneye de transfer günü başladım herkeste süreç farklı sanırım transfer günün belli mi cnmBana progestan verildi 13. Günümde ve Rahim duvarı 11 ölçüldü. Transfer günü clexan kan sulandırıci başlıcam
Ben proutex diye iğneye de transfer günü başladım herkeste süreç farklı sanırım transfer günün belli mi cnm
Ben proutex diye iğneye de transfer günü başladım herkeste süreç farklı sanırım transfer günün belli mi cnm
Hadi hayırlısı canım hakkındaCuma günü transferden bir gün önce progesteron hormonuna baktirmam gerek sonucu istiyorlar ona göre transfer için saat verilecek
Bende transfer günü başladım oksaparı . İlaç kullandıktan sonra 12. Gün son kontrol 10.6 dı 5 gün sonra da transfer oldum. Eğer kalınlığı uygun olmasaydı yapmazlardı transferini.Çoğunluk oksapara transfer öncesi başlamış ben estrofem hariç diğerlerine transfer günü başladım ve bnm transferim 21. Günüme denk geldi adetimin 13. Gün rahim kalınlığım 8.6ydı
ben hiç birşey hissedemiyorum artık. 6 transferim her seferinde farkli birşeyler buldum sonuç 2 pozitif 3 negatifti elde hiç birşey yok. elimden geleni yaptim rabbime biraktimMinnaklarimm @citacita A Angelres @ys_pasa @adek81 B benim bebisim
Neler hissediyorsunuz nasıl gidiyor??
sizlerden de pozitif haber almak istiyoruz listemiz dolsun taşsın.
Insallah tum bekleyenlerin duası kabul olur sonucları iyi olurSalı günü kontrolde transfer tarihini alırsın inşallah
Ben adetin 1.günün den başladım estrofeme ilk 4 gün 2, ikinci 4 gün 3, üçüncü 4 gün sabah 2 akşam 2 adetimin 13.günü kontrol vardı 18. Günüme transfer tarihi verildi bu cumartesi
Kayseri acıbadem hastanesinde sizHayırlısı olaun hakkınızda inşallah benimde aynı ilki kimyasal oldu 2. Transferim bu hangi merkezde tedavi oluyorsunuz acaba
Normal gebelikte embriyonun ilk oluştuğu zaman 8-12 mm ideal olanı. Biz de artı üç beş dışarda geçtiği için bu günlerde dikkate alınıyor.Rahim kalınlığı ne kadar olmasi gerek istenilen yani
inşallah canım seneler önce ben senin haberini kaydettim konuma sen de benim haberimi verirsin inşallah hayrlısı ile sağlıcakla amin hepimiz seviniriz inşallah ya aminAnladım cnm. Inşallah ilk ve son tüp bebek denemen olur. Listeye seninde pozitif haberini kaydetmek nasip olsun inşallah ❤
Bugünkü kontrolde benmki 9.3 duNormal gebelikte embriyonun ilk oluştuğu zaman 8-12 mm ideal olanı. Biz de artı üç beş dışarda geçtiği için bu günlerde dikkate alınıyor.
Insallah tum bekleyenlerin duası kabul olur sonucları iyi olur
Hadi hayırlısı canım hakkında
ben hiç birşey hissedemiyorum artık. 6 transferim her seferinde farkli birşeyler buldum sonuç 2 pozitif 3 negatifti elde hiç birşey yok. elimden geleni yaptim rabbime biraktim
kaç gğn devam etcksn cnmMerhaba canim benmde bugn kontrol vrdi cetroide verdi ve gonalf devam ediyor
inşallah canım seneler önce ben senin haberini kaydettim konuma sen de benim haberimi verirsin inşallah hayrlısı ile sağlıcakla amin hepimiz seviniriz inşallah ya amin
Cuma günü tekrar gidicem canımkaç gğn devam etcksn cnm