Normal gebelikte embriyonun ilk oluştuğu zaman 8-12 mm ideal olanı. Biz de artı üç beş dışarda geçtiği için bu günlerde dikkate alınıyor.
İnternette verilen normal gebelikte yani bize göre transferin ilk günü oluyor. O gün 16 fazlası istenmeyen kalınlık. Aynen ortalama 11-14 arasında ben sorma gereği duymadım en son 10 du 5 gün içinde 2 mm kadar kalınlaşma olmuştur. Dediğin aralığa denk geliyor.
Anladm canm teşekkür ederimİnternette verilen normal gebelikte yani bize göre transferin ilk günü oluyor. O gün 16 fazlası istenmeyen kalınlık. Aynen ortalama 11-14 arasında ben sorma gereği duymadım en son 10 du 5 gün içinde 2 mm kadar kalınlaşma olmuştur. Dediğin aralığa denk geliyor.
bende cuma gidiyrm cnm. aynı döneme denk gelecek bakalm. ne zamsn opu olczCuma günü tekrar gidicem canım
Kızlar yarın birde transferim var. 5. Denemem olacak. İnsallahh hayırlısıyla bebislerim bana tutunurDualarınızda beni de unutmayın ne olur
Benim de yarın transferim 2. Denemem olacak inşallah hayırlısıyla mutlu haberlerle gelelimKızlar yarın birde transferim var. 5. Denemem olacak. İnsallahh hayırlısıyla bebislerim bana tutunurDualarınızda beni de unutmayın ne olur
Allah yardımcın olsun. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :)Kızlar yarın birde transferim var. 5. Denemem olacak. İnsallahh hayırlısıyla bebislerim bana tutunurDualarınızda beni de unutmayın ne olur
Buyuk ihtimal pazartesi olur gibime geliyor bakalim yinedebende cuma gidiyrm cnm. aynı döneme denk gelecek bakalm. ne zamsn opu olcz
Amin canmm insallahhhBu son olsun inşallah bebeğine kavuşursun 9 ay sonra
İnsalalhh ikimizde süreç sonunda güzel alırız canmmBenim de yarın transferim 2. Denemem olacak inşallah hayırlısıyla mutlu haberlerle gelelim
Sabırsızlıkla bekliyorum canmmm. Şimdiden test yapacağım günü bekliyorumAllah yardımcın olsun. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :)
Konyada cnm 42 olunca dedim acaba Konyalı mısınKayseri acıbadem hastanesinde siz
Benim oPumda pazartesi cuma kontrole gidecegimBuyuk ihtimal pazartesi olur gibime geliyor bakalim yinede
Ereglıde oturuyorum evetKonyada cnm 42 olunca dedim acaba Konyalı mısın
Bende dondurulmuş transferini bekliyorum 7 Kasım’da transfer olacak inşallah. 4. Denememiz inşallah bu kez güzel haberler alırız.Yadee beni de ekleyebilirsiniz listeye
28 yaşındayım 5. Gün embriyosu. İnşallah hepimiz paylaşırız o haberiHoșgeldin
Amin inşallah bebeğine kavuşursun burda pozitif haberini paylaşırsın..
Yaşın kaç? Ve kaçıncı gün embriyosu transfer olacak?
Kızlar yarın saat birde transfer var. Crinone jeli günde iki kere yapıyorum. Sabah jeli yapmalı mıyım acaba sormayı unuttum
28 yaşındayım 5. Gün embriyosu. İnşallah hepimiz paylaşırız o haberi
Nova da dilek incesuEreglıde oturuyorum evetKonya da hangi doktora gidiyorsunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?