Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Normal gebelikte embriyonun ilk oluştuğu zaman 8-12 mm ideal olanı. Biz de artı üç beş dışarda geçtiği için bu günlerde dikkate alınıyor.

G Gozde09
Ben bir yerde 15ve üstü olduğu zaman, embriyo için tutunmaya şansı kalmıyor diye okudum zaten iptal edilmesi en doğrusu. Yani burdan gördüğüm kadarıyla 11 ile 14 arası transferler gerçekleşiyor

İnternette verilen normal gebelikte yani bize göre transferin ilk günü oluyor. O gün 16 fazlası istenmeyen kalınlık. Aynen ortalama 11-14 arasında ben sorma gereği duymadım en son 10 du 5 gün içinde 2 mm kadar kalınlaşma olmuştur. Dediğin aralığa denk geliyor.

Anladm canm teşekkür ederim

Kızlar yarın birde transferim var. 5. Denemem olacak. İnsallahh hayırlısıyla bebislerim bana tutunur Dualarınızda beni de unutmayın ne olur
Benim de yarın transferim 2. Denemem olacak inşallah hayırlısıyla mutlu haberlerle gelelim

Kızlar yarın birde transferim var. 5. Denemem olacak. İnsallahh hayırlısıyla bebislerim bana tutunur Dualarınızda beni de unutmayın ne olur
Allah yardımcın olsun. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :)

Bu son olsun inşallah bebeğine kavuşursun 9 ay sonra
Amin canmm insallahhh
Benim de yarın transferim 2. Denemem olacak inşallah hayırlısıyla mutlu haberlerle gelelim
İnsalalhh ikimizde süreç sonunda güzel alırız canmm
Allah yardımcın olsun. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :)
Sabırsızlıkla bekliyorum canmmm. Şimdiden test yapacağım günü bekliyorum

Bende dondurulmuş transferini bekliyorum 7 Kasım’da transfer olacak inşallah. 4. Denememiz inşallah bu kez güzel haberler alırız. Yadee beni de ekleyebilirsiniz listeye

Bende dondurulmuş transferini bekliyorum 7 Kasım’da transfer olacak inşallah. 4. Denememiz inşallah bu kez güzel haberler alırız. Yadee beni de ekleyebilirsiniz listeye

Hoșgeldin
Amin inşallah bebeğine kavuşursun burda pozitif haberini paylaşırsın..
Yaşın kaç? Ve kaçıncı gün embriyosu transfer olacak?

Kızlar yarın saat birde transfer var. Crinone jeli günde iki kere yapıyorum. Sabah jeli yapmalı mıyım acaba sormayı unuttum

Kızlar yarın saat birde transfer var. Crinone jeli günde iki kere yapıyorum. Sabah jeli yapmalı mıyım acaba sormayı unuttum

Aslında mutlaka bunu söylüyorlar. Bende şimdi hatirliyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…