Adetim başlamadı canım kontrole geldim bugün bakalım ne diyecek
Bugun kontrol günüm canim belli olunca yazarim
Herkese merhaba benıde eklermısınız bende dondurulmus embriyo transferım olacak dun kontrolum vardı estrofem ile oksopara basladım haftaya salı kontrolum var
benim ameliyat yaralarım sebebiyle işin açıkçası kendimi pek dinleyemedim, aslında transfer gününü saymazsam bugün 3.günüm, umarım artık ufaktan belirtiler alırm. ufak baş dönmelerim var dünden beri ama genelde yattığım için kalkınca oluyor diye yorumladım ama anlamak mümkün değil
Benimde ilacım o canım. Ben kendim vuruyorum.canım bende kullanıyorum oskapar fakat doktor göbekten dedi ..ben her akşam hastaneye gidiyorum vurulmak için hemşireler bacaktan ve koldan da vurulabilirsin dio ama arasınad bir fark var mı neden illa göbek
oyyyyy sımsıkı tutunsunlar insallahhhh
Aşırı bel ağrılarım ve turuncu minik lekeler dışında bir şey yok. Transferin 7. günümdeyim. Bel ağrım ilk günden beri var. Dondurulmuş transfer olduğu için ilk iki transferden daha iyim. Hem bedenen hem ruhen.
Şuan 3 ü döllenmiş bakalım bugün bidaha arıcaklar yazarım
Ben de şimdi geldim kontrolden rahim kalınlığı 11mm dedi iyi sanırım cuma günü başlıcam jele salı transfer inşallah rabbim nasip ederse
canım bende kullanıyorum oskapar fakat doktor göbekten dedi ..ben her akşam hastaneye gidiyorum vurulmak için hemşireler bacaktan ve koldan da vurulabilirsin dio ama arasınad bir fark var mı neden illa göbek
Günaydın çıktım şimdi hastaneden, 11 tane yumurta toplanmış. Şimdilik bi ağrım sızım yok doktor ağrı kesici yaptık, ağrın olursa parol içebilirsin dedi. Yarın yumurtalarla ilgili haber verececekmiş.
İlk defa oluyor. Tortu çok az geliyor. İlki hastaneden çıkmadan transfer den üç saat sonra geldi. Sonra 4. Gün şehir dışına çıktım geldi. 5. 6. Gün uyumadan önce girdiğim de geldi çok az turunculuk . Tek umudum o lekeler :))) inşallah inşallahO minik lekeler tutunma belirtisidirpozitif haberlerimizi verelim insallahhh
Kızlar selam ben dondurulmuşlarla kasımda transfer olucam. Adetin kaçıncı günü oldu sizin transferleriniz merak ediyorum
ben de kasımda dondurulmuş transfer olacağım , haftaya çarşamba kontrole gittikten sonra belli olacak günüKızlar selam ben dondurulmuşlarla kasımda transfer olucam. Adetin kaçıncı günü oldu sizin transferleriniz merak ediyorum
5 Ekim de regli oldum. 7 Ekim de ilaç takviyem başladı. 23 Ekim de transferim oldu. 19. Gün olmuşum.Kızlar selam ben dondurulmuşlarla kasımda transfer olucam. Adetin kaçıncı günü oldu sizin transferleriniz merak ediyorum
merhaba,Herkese merhaba benıde eklermısınız bende dondurulmus embriyo transferım olacak dun kontrolum vardı estrofem ile oksopara basladım haftaya salı kontrolum var
Ben clexan kullanıyordum ilk başta göbekten vuruyordum. Karnım sertleşmeye başlayınca bacağından vurmaya başlamıştım
Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın5 Ekim de regli oldum. 7 Ekim de ilaç takviyem başladı. 23 Ekim de transferim oldu. 19. Gün olmuşum.
peki doktora sordunmu birşey dediler mi özellikle göbek veya bacak die
Insallahhhİlk defa oluyor. Tortu çok az geliyor. İlki hastaneden çıkmadan transfer den üç saat sonra geldi. Sonra 4. Gün şehir dışına çıktım geldi. 5. 6. Gün uyumadan önce girdiğim de geldi çok az turunculuk . Tek umudum o lekeler :))) inşallah inşallahmusmutlu olalım artık.
Evett inşallahh canımmHayırlı olsun cnm. Ozaman salı günü transfer diye listeye ekliyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?